KappH Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 (edited) Salut,acestea sunt cateva din serialele si filmele pe care le-am vizionat si de care sunt sigur ca or sa va placa. Ordinea este de la cel care mi-a placut cel mai mult pana la cel care mi-a placut cel mai putin: Seriale: - Prison Break. - Breaking Bad. - The Walking Dead. - Game of Thrones. - Lucifer. Filme: - A haunted house 1/2 [comedie horror care merita neaparat vazuta,sunt 2 filme,2 parti]. - IT. - Ted. [il recomand mai mult pe primul]. - Toata seria American Pie. - Exorcizare lui Emily Rose. - Drag me to Hell. Astea mi le amintesc. Stiu ca probabil ati auzit de ele,insa le-am postat pentru cei care nu se pricep si vor sa inceapa a se uita la seriale. Un +1 daca ti-am fost de folos? Mersi mult. Edited January 8, 2018 by KappH Quote
Andrewski Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Majoritatea sunt filme / seriale foarte bune, in afara de toata seria American Pie, din care doar 2 sau 3 filme sunt bune. Quote
Recommended Posts