MrAnOkO Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 > Real Nume real:Toma Iustin Vârsta:15 ani. Locația(oraș):Piatra-Neamt. Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte):Pot spune despre mine ca sunt amuzant,simpatic,sociabil cu cei din jur,educat avand cei 7 ani de acasa,un caracter tare insa si foarte perspicace. > In-Game Nick:RiskAdv Nivel:18 Nume folosite anterior/pe alte servere bugged:Black:Anoko si pe blue JustinhoYT si pe white Underline,insa pe Black mi-am schimbat numele de mai multe ori. Vechime pe server/comunitate:5 ani. Ai fost vreodată banat? (specifică motivele):Da pentruo afacere ilegala insa nu pe acest cont. Link către profilul vostru din panel:http://blackpanel.bugged.ro/profile/RiskAdv Poză cu invitația pe SMS: Poză cu sancțiunile recente(model aici):Nu am nicio sanctiune insa sunt plecat si nu pot face poza,am un dm de acum o luna si un c-bug. Ai mai fost în AIM? Dacă da, spune de ce ai ieșit:Nu. Ai mai fost în alte clanuri? Dacă da, spune care sunt acestea și motivele pentru care ai ieșit:in Wayne detinand 70 zile si am iesit pentru ca sunt multi inactivi iar in aceste 70 zile m-am descurcat foarte bine cu rank 6. Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru AIM? Dacă da, speficică ce s-a întâmplat:Nu. Cu cine te înțelegi cel mai bine din AIM?:Diamond. > Others Ai citit regulamentul?:Da. De ce îți dorești să faci parte din clanul AIM?:Deoarece este un clan respectat cu membrii decenti. Cum consideri că poți ajuta clanul?:Prin perspectiva lucrurilor.Privesc lucrurile cu totul diferit si pentru faptul ca stiu sa dau la war. Ești de acord să porți tagul AIM pe server?:Cu mare placere. Quote
Recommended Posts