andonec123 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: And one CatalinVarsta: 19 aniAutodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucuranduma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun. Locatia(Oras): Bucuresti. Ce gen de muzica asculti?: Depinde de starea pe care o am in momentul respective. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : .CatalinNNivel : 56Nume folosite anterior: Hurr_DurrVechime pe server: Aproximativ 3 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Auto Clicker Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/Xnybe Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/.CatalinNAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu am avut nicio altercatie cu nimeni din acest clan. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Bloody money, Infinite Ammo si altele mai necunoscute. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: Cs.go, LMS, GTA V, Payday2.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Sincer, nu am avut contact pana acum cu nimeni. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8. Experienta DM [ ()/10]: 5 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: catalyn.andoneDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este in clan foarte serios pe langa celelalte clanuri de pe server. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Nu pot spune ca pot ajuta clanul cu ceva foarte mare insa sper sa ajut cu ce pot eu mai mult. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.
PreDaToR Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 (edited) Daca la tine in buletin scrie la nume: And One Catalin De la mine primesti pro. Edited January 8, 2018 by King.DriveR
Ferko Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Daca la tine in buletin scrie la nume: And One Catalin De la mine primesti pro.
Loredana99 Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Level 56 Playing Hours 430 Ai rupt sleep ul in paispe
Recommended Posts