alin25 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 salutare am si eu o problema cu jocul, acum l am descarcat sa ma joc, intru pe server si imi cere sa bag parola dupa imi zici ca nu e buna parola mentionez ca nu am cont si nu mi am facut niciodata, m am uitat pe tutoriale pe youtube cum se face cont si mie nu imi apare la inceput chestia asta ma puteti ajuta ? multumesc Quote
Nosferathu Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Iti recomand sa dai un mic restart la router. Quote
alin25 Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 am incercat si tot la fel dupa ce se conecteaza pe server imi zice loading... checking ban status dupa imi intra in joc si trebuie sa scriu parola Quote
TysoNN RETIRED Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 (edited) @@alin25 daca nu ai cont si nu te lasa sa bagi parola, inseamna ca acel nume pe care l-ai ales este deja folosit. Edited January 15, 2018 by TysoNN Quote
Recommended Posts