Popular Post Kristyan Posted January 18, 2018 Popular Post Posted January 18, 2018 (edited) MOD-UL ESTE DOAR PENTRU CEI CE DETIN R6 ÎN CLAN. Salut, doresc să vă prezint un nou mod, făcut de mine.În acest mod sunt incluse niste funcții ce ar ajuta și va ușura funcția manager-ului din clan, adică acordare rank, uninvite, acordare warn. După cum știți e nevoie să intrii în /clan, apoi "Clan Members" să cauți membrul prin listă și să faci încă alte lucruri plictisitoare, aici vor fi niște comenzi ce sunt capabile de a face aceste acțiuni. Comenzi incluse: [/crup Nickname rank(1-7)] - introducem nickname-ul fără clan tag, cum il are în joc, dupa care introducem rank-ul necesar și apasăm ENTER. [/cwarn Nickname warn(0-3)] - la fel introducem nickname-ul, apoi introducem numarul de warn-uri (0- scoate warn-urile | 2- va acorda 1/3 warn | 3- va acroda 2/3 warn). [/cuv Nickname]- cu această comandă demitem pe un jucător ce face parte din clan. Instalare: Adăugăm mod-ul în folder-ul cu CLEO. Done. Mod requirements: SampFuncs 5.2+ >click< Cleo 4.1 / Cleo 4.3 DOWNLOAD dropbox Dacă în viitor ™ se vor face update-uri la sistemul de clan, script-ul va fi modificat. +1 Edited January 18, 2018 by Kristyan 14
Guardian Agresiv Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 Nu-mi merge, imi deschide doar fereastra clanului
Kristyan Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 (edited) Nu-mi merge, imi deschide doar fereastra clanului La ce comandă îți face asta? Edited January 18, 2018 by Kristyan
Guardian Agresiv Posted January 18, 2018 Posted January 18, 2018 La ce comandă îți face asta? Am rezolvat, dar am dat un uninvite cu comanda /cuv Mr.Bunny, i-a dat uninvite apoi am incercat sa dau rank cu comanda /crup Lics 5 si i-a dat uninvite si lui :)
Kristyan Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Am rezolvat, dar am dat un uninvite cu comanda /cuv Mr.Bunny, i-a dat uninvite apoi am incercat sa dau rank cu comanda /crup Lics 5 si i-a dat uninvite si lui :) Straniu
Kristyan Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Am rezolvat, dar am dat un uninvite cu comanda /cuv Mr.Bunny, i-a dat uninvite apoi am incercat sa dau rank cu comanda /crup Lics 5 si i-a dat uninvite si lui :)AAm Am rezolvat.
Kristyan Posted January 18, 2018 Author Posted January 18, 2018 Good job dude. Multumesc. Vad ca feedback e cam putin....
Recommended Posts