Makena Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 CMD:putplayer(playerid,params[]) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "You are not an admin!"); new id, seatid; if(sscanf(params), "s[24]", playerid, vehicleid, seatid) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ussage:/putplayer<playerid> <vehicleid> <seatid>"); if(playerid == INVALID_PLAYER_ID) SendClientMessage(playerid, -1, "Player not found!"); //if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid) && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) return SendClientMessage(playerid, -1, "You have to be in a car to use this command!"); trebue sa fii in masina ca sa foosesti comanda if(seatid >= 4 || seatid < 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Invalid SeatID!"); new Float:pincX, Float:pincY, Float:pincZ, vehicleid, vehseat; vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid); vehicleid = GetPlayerVehicleSeat(id); GetVehiclePos(vehicleid, pincX, pincY, pincZ); PutPlayerInVehicle(playerid,vehicleid,seatid); return 1; } Ajutatima cu comanda asta ,vreu cind scriu comanda /putplayer sa scriu id la masina ,playerul si unde sa il pun pe player in masina adica la volan sau in alta parte,pls help ,unde am gresit ca imi da errori? Quote
Prodan Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 ce erori primesti? data viitoare pune codul folosind tagul sau pe pastebin Quote
ReDDBuLL Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) CMD:putplayer(playerid,params[]) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "You are not an admin!"); new id, vehicleid, seatid; if(sscanf(params), "s[24]ii", id, vehicleid, seatid) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ussage: /putplayer<playerid> <vehicleid> <seatid>"); if(id == INVALID_PLAYER_ID) SendClientMessage(playerid, -1, "Player not found!"); //if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid) && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) return SendClientMessage(playerid, -1, "You have to be in a car to use this command!"); trebue sa fii in masina ca sa foosesti comanda if(seatid >= 4 || seatid < 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Invalid SeatID!"); PutPlayerInVehicle(id, vehicleid, seatid); return 1; } incearca asa, daca iti da erori ceva posteaza aici *Comanda o asezi tu in gm* P.S: nu stiu cum ai tu in gm, dar in locul if(!IsPlayerAdmin(playerid)) pune if(PlayerInfo[ playerid ][pAdmin] < 1) *sa nu lasi spatiu la playerid, eu am lasat ca apare ceva de la forum* P.S2: daca ai ceva functie isplayeradmin lasa asa, daca nu pune ce ai mai sus (editezi tu pAdmin sau PlayerInfo daca ai altceva) Edited January 20, 2018 by mihaissss Quote
fasd Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Nici acum nu v-ati lasat ma de scriptat, babalailor Quote
Makena Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 CMD:putplayer(playerid,params[]) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "You are not an admin!"); new id, vehicleid, seatid; if(sscanf(params), "s[24]ii", id, vehicleid, seatid) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ussage: /putplayer<playerid> <vehicleid> <seatid>"); if(id == INVALID_PLAYER_ID) SendClientMessage(playerid, -1, "Player not found!"); //if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid) && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) return SendClientMessage(playerid, -1, "You have to be in a car to use this command!"); trebue sa fii in masina ca sa foosesti comanda if(seatid >= 4 || seatid < 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Invalid SeatID!"); PutPlayerInVehicle(id, vehicleid, seatid); return 1; } incearca asa, daca iti da erori ceva posteaza aici *Comanda o asezi tu in gm* P.S: nu stiu cum ai tu in gm, dar in locul if(!IsPlayerAdmin(playerid)) pune if(PlayerInfo[ playerid ][pAdmin] < 1) *sa nu lasi spatiu la playerid, eu am lasat ca apare ceva de la forum* P.S2: daca ai ceva functie isplayeradmin lasa asa, daca nu pune ce ai mai sus (editezi tu pAdmin sau PlayerInfo daca ai altceva) Nu vr sal fac in gm ,il fac in fs de aia folosesc IsPlayerAdmin.P.S - Ms acuma merge Quote
Makena Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Se compilea CMD:putplayer(playerid,params[]) { if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid, -1, "You are not an admin!"); new id, vehicleid, seatid; if(sscanf(params), "s[24]ii", id, vehicleid, seatid) return SendClientMessage(playerid, -1, "Ussage: /putplayer<playerid> <vehicleid> <seatid>"); if(id == INVALID_PLAYER_ID) SendClientMessage(playerid, -1, "Player not found!"); //if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid) && GetPlayerState(playerid) == PLAYER_STATE_DRIVER) return SendClientMessage(playerid, -1, "You have to be in a car to use this command!"); trebue sa fii in masina ca sa foosesti comanda if(seatid >= 4 || seatid < 1) return SendClientMessage(playerid, -1, "Invalid SeatID!"); PutPlayerInVehicle(id, vehicleid, seatid); return 1; } incearca asa, daca iti da erori ceva posteaza aici *Comanda o asezi tu in gm* P.S: nu stiu cum ai tu in gm, dar in locul if(!IsPlayerAdmin(playerid)) pune if(PlayerInfo[ playerid ][pAdmin] < 1) *sa nu lasi spatiu la playerid, eu am lasat ca apare ceva de la forum* P.S2: daca ai ceva functie isplayeradmin lasa asa, daca nu pune ce ai mai sus (editezi tu pAdmin sau PlayerInfo daca ai altceva) Se compileaza dar nu il pune in masina ,nici nu scrie ca acel player nu este,posibil de la incuduri sa nu fie bune? Quote
Recommended Posts