Popular Post Bytza Posted January 20, 2018 Popular Post Posted January 20, 2018 (edited) Detalii tehniceRecomandat pentru componente LOW/MEDIUM.FPS-urile raman constant.Compatibil cu SAMPCAC/orice alte anticheat-uri. Ce contine modpack-ul?- vegetatie off si strazi bine alese.- skin-uri pe mafioti.- puteti schimba direct din joc skin-ul, folosind comanda /cskin.- skin cu muschi, puteti folosi /cskin 126 pentru a-l avea.- arme modificate, in culoarea timecyc-ului si a interface editorului.- timecyc optimizat pentru a putea vedea inamicii mai bine.- fist-ul si arme iconite ale armelor modificate.- optimizat in asa fel incat sa nu primiti crash-uri.- arme pe spate.- hud bine ales, bun de tras cu el.- sunete pentru mafioti. Recomandari instalareGTA curat de pe moduri.ro/gtaSe instaleaza SAMP 0.3.7 R1.Instalati SAMPCAC, daca este necesar, iar apoi copiati fisierele. CrediteModuri.ro, Qmods, Roys, Funcker. DownloadZippyshare Prezentare Edited January 20, 2018 by Bytza 13
VoDcKa Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 (edited) Un timecyc atat de inchis n-o sa te ajute niciodata sa vezi inamicii mai bine. Skin-ul principal adica ala cu muschi cel mai bine trebuia pus pe 270/271 pentru ca au si rotatie.(probabil sunt multi care nu stiu) Incearca la acel hud un radardisc mai subtire, mie sincer mi se pare prea gros si da cam urat asa. Doar niste sfaturi, succes. Edited January 20, 2018 by Lewis Official 1
RevoW Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 1. Logo praf )) 2. Fist-urile alea is vai si amar de ele. 3. Fara radarmap modpack-urile is penibile. 4. Nu v-ati saturat de modpack urile blue ?
brolyK47 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Un timecyc atat de inchis n-o sa te ajute niciodata sa vezi inamicii mai bine. Skin-ul principal adica ala cu muschi cel mai bine trebuia pus pe 270/271 pentru ca au si rotatie.(probabil sunt multi care nu stiu) Incearca la acel hud un radardisc mai subtire, mie sincer mi se pare prea gros si da cam urat asa. Doar niste sfaturi, succes. cu timecyc-ul ai clacat-o, daca te obisnuiesti si stii pe unde vin adversarii, e perfect, chill. skin-ul nu neparat pe 270/271, mai exista si 1 (Truth), 2 (maccer), 269 (big smoke), 272 (forelli), cel de lider SFPD si multe altele care au rotatie. Si la fel si la radardisc, te obisnuiesti in timp si te inveti. P.S: Iti plac iconitele mele? :o
VoDcKa Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 cu timecyc-ul ai clacat-o, daca te obisnuiesti si stii pe unde vin adversarii, e perfect, chill. skin-ul nu neparat pe 270/271, mai exista si 1 (Truth), 2 (maccer), 269 (big smoke), 272 (forelli), cel de lider SFPD si multe altele care au rotatie. Si la fel si la radardisc, te obisnuiesti in timp si te inveti. P.S: Iti plac iconitele mele? :o Adica vrei sa spui ca ii observi mai bine pe un timecyc inchis decat pe un timecyc deschis? Cel mai eficient dupa parerea mea e ala gri pe turf. Am dat doar 2 exemple la skin-uri La radardisc m-am referit doar asa de aspect, sa arate mai frumos.
brolyK47 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Adica vrei sa spui ca ii observi mai bine pe un timecyc inchis decat pe un timecyc deschis? Cel mai eficient dupa parerea mea e ala gri pe turf. Am dat doar 2 exemple la skin-uri La radardisc m-am referit doar asa de aspect, sa arate mai frumos. ba, sincer eu joc mai bine cu ala inchis pe brightness full decat unu deschis :-?
Recommended Posts