Jump to content

[MAFII] Wolves Modpack v1 (LOW/MEDIUM)

Recommended Posts

Posted (edited)

Un timecyc atat de inchis n-o sa te ajute niciodata sa vezi inamicii mai bine.

Skin-ul principal adica ala cu muschi cel mai bine trebuia pus pe 270/271 pentru ca au si rotatie.(probabil sunt multi care nu stiu)

Incearca la acel hud un radardisc mai subtire, mie sincer mi se pare prea gros si da cam urat asa.

Doar niste sfaturi, succes.

Edited by Lewis Official
  • Upvote 1
Posted

1. Logo praf ))

2. Fist-urile alea is vai si amar de ele.

3. Fara radarmap modpack-urile is penibile.

4. Nu v-ati saturat de modpack urile blue ?

Posted

Un timecyc atat de inchis n-o sa te ajute niciodata sa vezi inamicii mai bine.

Skin-ul principal adica ala cu muschi cel mai bine trebuia pus pe 270/271 pentru ca au si rotatie.(probabil sunt multi care nu stiu)

Incearca la acel hud un radardisc mai subtire, mie sincer mi se pare prea gros si da cam urat asa.

Doar niste sfaturi, succes.

cu timecyc-ul ai clacat-o, daca te obisnuiesti si stii pe unde vin adversarii, e perfect, chill.

skin-ul nu neparat pe 270/271, mai exista si 1 (Truth), 2 (maccer), 269 (big smoke), 272 (forelli), cel de lider SFPD si multe altele care au rotatie.

Si la fel si la radardisc, te obisnuiesti in timp si te inveti.

P.S: Iti plac iconitele mele? :o

Posted

cu timecyc-ul ai clacat-o, daca te obisnuiesti si stii pe unde vin adversarii, e perfect, chill.

skin-ul nu neparat pe 270/271, mai exista si 1 (Truth), 2 (maccer), 269 (big smoke), 272 (forelli), cel de lider SFPD si multe altele care au rotatie.

Si la fel si la radardisc, te obisnuiesti in timp si te inveti.

P.S: Iti plac iconitele mele? :o

Adica vrei sa spui ca ii observi mai bine pe un timecyc inchis decat pe un timecyc deschis?

Cel mai eficient dupa parerea mea e ala gri pe turf.

Am dat doar 2 exemple la skin-uri

La radardisc m-am referit doar asa de aspect, sa arate mai frumos.

Posted

Adica vrei sa spui ca ii observi mai bine pe un timecyc inchis decat pe un timecyc deschis?

Cel mai eficient dupa parerea mea e ala gri pe turf.

Am dat doar 2 exemple la skin-uri

La radardisc m-am referit doar asa de aspect, sa arate mai frumos.

ba, sincer eu joc mai bine cu ala inchis pe brightness full decat unu deschis :-?

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp