gicu11111222 Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Salut, deci mi-am achizitionat niste casti de pe PCGarage (Somic G925). Daca le conectez la telefon se aud, toate bune si frumoase.. dar la pc cand le conectez la jackuri nu se conecteaza. La jackul de casti din fata am un jack de la casti rupt in el, asa ca le-am conectat la jackurile din spatele unitatii. Cand le conectez, nu le citeste, nu se conecteaza. De ce? Am intrat la playback devices dar nu sunt conectate, desi jackurile sunt bune. Ce sa fac? Quote
The Legend Sh4dow Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Deci fiecare mufa jack are o culoare aparte. Mufa verde este cea pentru boxe si casti. Poate ai bagat in alta mufa si de aceea nu iti merge. Incearca sa le conectezi in mufa verde. Daca stii deja asta si ai incercat si tot nu merge probabil s-a defectat ceva la placa ta de sunet. Eu am alta problema. De cand mi-am cumparata unitatea, nu am mufa jack de microfon.. este foarte enervant, nu pot folosi Discord, skype, absolut nimic deoarece nu am mufa de microfon. Am vazut pe net ca sunt niste placi audio externe care seamana cu niste stick-uri si le bagi intr-o mufa USB si in aceasta placa intra 2 mufe: una verde (de casti si boxe) si una roz (de microfon). Deci poate, o placa din aceasta audio externa ti-ar fi de folos daca intr-adevar este ceva defect la placa ta de sunet. Quote
gicu11111222 Posted January 21, 2018 Author Posted January 21, 2018 Deci fiecare mufa jack are o culoare aparte. Mufa verde este cea pentru boxe si casti. Poate ai bagat in alta mufa si de aceea nu iti merge. Incearca sa le conectezi in mufa verde. Daca stii deja asta si ai incercat si tot nu merge probabil s-a defectat ceva la placa ta de sunet. Eu am alta problema. De cand mi-am cumparata unitatea, nu am mufa jack de microfon.. este foarte enervant, nu pot folosi Discord, skype, absolut nimic deoarece nu am mufa de microfon. Am vazut pe net ca sunt niste placi audio externe care seamana cu niste stick-uri si le bagi intr-o mufa USB si in aceasta placa intra 2 mufe: una verde (de casti si boxe) si una roz (de microfon). Deci poate, o placa din aceasta audio externa ti-ar fi de folos daca intr-adevar este ceva defect la placa ta de sunet. Multumesc de ajutor, am decis sa-mi cumpar o placa de sunet externa. Acum sa vad daca merge, maine sau marti ar trebui sa vina comanda, Quote
The Legend Sh4dow Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Multumesc de ajutor, am decis sa-mi cumpar o placa de sunet externa. Acum sa vad daca merge, maine sau marti ar trebui sa vina comanda, Cu placere! Sper sa-ti mearga. Cand iti vine sa imi lasi si mie un PM sa imi zici daca merge mufa de microfon la placa ca as vrea sa-mi iau si eu una. Quote
WatchOut Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Sh4dow do you wan't photo avatar - singutre ? Quote
Recommended Posts