Roberrt Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Frumos primul avatar dar mai schimba stilurile la text ca s tot aceleasi de mult timp, incearca chestii noi, kw Quote
PoWerreD Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 De cand n-am mai postat aici, oricum n-am facut mare lucru: Astept pareri! 1 1 Quote
PoWerreD Posted February 27, 2020 Author Posted February 27, 2020 Cateva logouri noi, astept pareri! 1 Quote
I C S Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Astea-s cele mai bune din logo-urile de sus ! (parerea mea) #kw Quote
PoWerreD Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 On 2/29/2020 at 1:20 PM, Dodo. said: da, foarte frumos 16 hours ago, grey - said: kw, imi place ce vad 4 hours ago, VenoWW The Legend said: Frumoase. Multumesc! Quote
CristiPCH Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Frumos, iti place mult sa migalesti la poze. Bv gogule, ține-o tot așa. Quote
StatuiaTiki Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Sunt top rau ai +1 din partea mea, felicitari! Quote
xSnow1337 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 asta e prea luminoasa, ma refer, are prea multe culori and shits. Textul nu e ok, facut din 2 gradiente, adica nici in spate daca te uiti nu prea intelegi ce dracu scrie, dupa mn vad IADIGO, desi *cred* ca trebuia sa scrie INDIGO, nu prea ai fost inspirat in alegerea font-ului. Chestiile alea dp ochiul samuraiului ala is oribile, nu si aveau rostul, si te rog eu nu mai pune aia cu parental advisory ca e oribila. habar n am ce vrea sa insemne asta, posibil sa fie un logo, daca e facut in photoshop nu cred ca aveai cum sa l faci mai ok, e decent dar nu wow pentru u logo. cred ca stii si tu de ce nu ti comentez aceasta lucrare , un gradient in spate, niste brushuri "3d" si ideea cu days, n are rost s a ma complic, ai inteles de ce nu mi place si in ultimu rand, logo-urile alea cu bugged is simple, adica nu sunt logo-uri mai exact, un text cu nume nu e logo, oricum nu prea ai ce logo sa faci ca au ales si ei un nume fara o semnificatie anume, in rest ce pot sa zic, ma bucur ca nu te mai axezi pe avatare, oarecum Quote
PoWerreD Posted April 22, 2020 Author Posted April 22, 2020 Cateva noi: x x x Astept pareri! (+1 daca va plac ) 2 1 5 Quote
TheNutz05 Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 Cinci stele. De cate ori am apelat la PoWerreD pentru lucrări le-am primit in scurt timp si am ramas impresionat de competențele sale. Quote
Recommended Posts