PoWerreD Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 Foarte frumoase creatiile! Felicitari! Good job, prima mi se pare cea mai reusita. Multumesc tuturor! Quote
PoWerreD Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 (edited) Edited February 4, 2018 by PoWerreD5 Quote
xSnow. Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Ultima creatie ti-a iesit foarte bine, cred ca e cea mai buna creatie a ta, pacat de brushu ala care nu are legatura cu textu', in rest e bine. Quote
PoWerreD Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 (edited) Hai ca am mai facut si eu cate ceva: x x x x Aici sunt si doua semnaturi cu efect & un avatar: https://imgur.com/a/CWJ0G Edited February 24, 2018 by PoWerreD5 Quote
PoWerreD Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 (edited) x x x x x x x x Edited February 26, 2018 by PoWerreD5 2 Quote
LeTe. Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 x x x x x x x x De data asta ti-au iesit si tie bine unele, doar 2-3 nu prea imi plac, in rest sunt toate frumoase. Quote
Ramzes Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Hai ca am mai facut si eu cate ceva: x x x x Aici sunt si doua semnaturi cu efect & un avatar: https://imgur.com/a/CWJ0G x x x x x x x x Arata nice. Quote
GhostRider99 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Arata nice. Nice, sunt acolo si 2 creati penteu mine <3 Quote
xSnow. Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 (edited) Frumusele. Frate, deja ma enervezi. De cand lucrez eu pe portofoliu mereu vad comment-uri de la tine doar cu "Frumos" "Frumusele" etc, adica POST HUNT. Ce inseamna post hunt? Nu ai habar ce e ala ps si dai comment-uri sa faci cateva posts. Daca dai un comment macar da-l cum trebuie, pe bugged desginu' e la pamant, la portofoliu doar tu dai comment-uri de genul POST HUNT. Poti posta in pana mea la mods, tot atat, chiar ma enervezi, daca unu face ceva in paint la tine e nice. Deci never nu am vazut un comm de genul "Prea luminoase, mai putin blur etc" Pana la urma trebuia sa ti spuna cineva asta. de asta m am lasat de design pe comunitatea asta, unii sunt chiar insuportabili. On: Mai ai de lucrat. Edited March 5, 2018 by xSnow. Quote
Danni Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Strangi prea mult textul, il faci prea mare uneori, urate unele. Quote
Razvanul Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Renunță la stroke pe text, folosește blur pe imagine și nu mai pune gradient pe text aiurea. Multă bafta. Quote
PoWerreD Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Renunță la stroke pe text, folosește blur pe imagine și nu mai pune gradient pe text aiurea. Multă bafta. Nu mai pun stroke pe text de mult, pun blur si nu consider ca mai pun grandient aiurea, poate te-ai uitat la vechile creatii. Si mersi! Quote
PoWerreD Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 NEW: x PRIMUL MEU BANNER: Sper sa va placa! Quote
Recommended Posts