xSnow. Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Ai de p..a mea de vad text-ul la primul avatar, semnaturile basic le face orice incepator in ps, banneru' la fel. Mai ai mult de lucrat. Quote
Ramzes Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 NEW: x PRIMUL MEU BANNER: Sper sa va placa! Arata bine, good job. Quote
H a b b o Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 -Mai ai de lucrat foarte mult. îti recomand pentru textul cel mic Wendy, 5x5 sau Visitor, 10 px si none. -Lucreaza la blur + text. Esti la inceput. Quote
PoWerreD Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 -Mai ai de lucrat foarte mult. îti recomand pentru textul cel mic Wendy, 5x5 sau Visitor, 10 px si none. -Lucreaza la blur + text. Esti la inceput. Mersi de sfaturi, dar oricum nu ma mai prea ocup de avatare. Quote
Clara Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 x Încearcă pe viitor să nu pui pe avatare care sunt închise la culoare, text la fel de închis sau chiar mai rău. xx La semnături, au ieșit destul de bine. Felicitări ! xx Și banner-ul, chiar e frumos. Bravo ! x Ai putea arunca o privire și la portofoliul meu? Mulțumesc anticipat. Quote
PoWerreD Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 x Încearcă pe viitor să nu pui pe avatare care sunt închise la culoare, text la fel de închis sau chiar mai rău. x x La semnături, au ieșit destul de bine. Felicitări ! x x Și banner-ul, chiar e frumos. Bravo ! x Ai putea arunca o privire și la portofoliul meu? Mulțumesc anticipat. Multumesc de parere, o sa ma uit! Quote
Kellow Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 NEW: x PRIMUL MEU BANNER: Sper sa va placa! off: aparent am fani on: Mai ai de lucrat la semnaturi, dimensiunea text-ului putin mai mica, 24 e ok. La acel banner, de obicei, fundalul e o culoare inchisa, aia tu o alegi, succes mane! Quote
PoWerreD Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Keep working, imi place banner-ul btw :D Mersi! Quote
LeTe. Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Fata de primele lucrari se vede clar ca ai mai evoluat, dar mai ai de munca. Succes my friend! :D Quote
PoWerreD Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Frumos. Fata de primele lucrari se vede clar ca ai mai evoluat, dar mai ai de munca. Succes my friend! :D Multumesc mult baieti! Quote
Ramzes Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Cateva lucrari noi: x x Sincer avatarul nu e pe placul meu, insa semnaturile imi plac ^_^ Quote
PoWerreD Posted March 15, 2018 Author Posted March 15, 2018 Cateva avatare noi, am facut prea multe semnaturi: x x 1 Quote
Ramzes Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Cateva avatare noi, am facut prea multe semnaturi: x x Arata dragut ;) Quote
PoWerreD Posted March 15, 2018 Author Posted March 15, 2018 Frumoase lucrari, KW ! Multumesc! Frumos. Ai evoluat cu fiecare lucrare. Multumesc, ma bucur ca si alti oameni vad evolutia mea, si ca pot sa evoluez dupa parerea mea destul de rapid! Quote
Recommended Posts