ADRyAN[] Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Ce zici te bagi la un avatar pentru mine ;) ps forte frumoase lucrari. Quote
PoWerreD Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 Ce zici te bagi la un avatar pentru mine ;) ps forte frumoase lucrari. O sa iti fac, da-mi PM cu stock-ul si se rezolva. :D Quote
Razvanul Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 NEW RGB EFFECT: x SEMNATURI: Frumos frate, ca de obicei. Tot asa :wub: Quote
Zooky. Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Totul arata genial, mai ales avatarele rainbow :o Quote
PoWerreD Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 Frumos. frumoase, mersi apropo :D Foarte frumos, mult succes. Avem aici un Designer de top, gj Arata bine! Ce zici te bagi la un avatar pentru mine ;) ps forte frumoase lucrari. Frumos frate, ca de obicei. Tot asa :wub: Totul arata genial, mai ales avatarele rainbow :o Multumesc din suflet baieti! Quote
xSnow. Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Degeaba pui efecte daca avatarele ies ca dracu'. Nici efectu' RGB nu e bun, macar de stergeai pe langa sa se vada doar pe masina, semnaturile is ok Quote
.KeeD Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Sunt super frumoase lucrarile, in special avatarele rainbow Quote
Julian1 Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Felicitari, sunt frumoase, de unde ai invatat sa faci avatare rainbow? Quote
PoWerreD Posted March 18, 2018 Author Posted March 18, 2018 Respect, Designer adevarat. Vezi ca stii? Foarte frumoase, buna treaba. Multumesc! Frumos, imi place ceea ce vad ^_^ Multumesc! Sunt super frumoase lucrarile, in special avatarele rainbow Multumesc! Superbe, felicitari ! KW Multumesc! Felicitari, sunt frumoase, de unde ai invatat sa faci avatare rainbow? Multumesc, m-am uitat la un tutorial si am invatat, nu e foarte greu. Quote
SnakeEyes. Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Incearca sa nu mai faci avatarele rainbow ca se pierde calitatea imaginii. Incearca sa faci un blur mai inchis la culoare si mai da-i niste culori ( verde inchis,portocaliu,cafeniu deschis).Redimensionarea mai lasa de dorit. Quote
R0bby Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 NEW RAINBOW: x x SEMNATURI: Nice! Tine-o tot asa si mersi de semnatura, abia astept sa primesc rank 3 s-o pun. <3 Quote
H a b b o Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Mai ai de lucrat. Imaginea nu se vede clar la fel si textul. Quote
Ramzes Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Nice! Tine-o tot asa si mersi de semnatura, abia astept sa primesc rank 3 s-o pun. <3Sincer sa fiu imi plac mai mult semnaturile, la avatare mai ai de lucrat, oricum succes in continuare! Quote
Recommended Posts