Jump to content

Recommended Posts

Posted

Avatarele sunt neclare (de la rainbow effect ala) nu l mai fa daca nu stii sa convertesti cu After Effectu'

Da stiu, dar daca oamenii asa imi cer, asa le fac. O sa caut eu sa vad cum sa le fac mai clare.

Posted

Prea mult darken si redimensionare slaba, nu mai pune stroke pe text si text-ul secundar se pune pe wendy 10px none.

La majoritatea nu pun darken, la redimensionare inca lucrez, iar stroke nu pun in general, o sa incerc si aia cu wendy.

Mersi de sfaturi.

Posted

AHg0cUV.png x bDOJSrH.png

Deci stiu ca al doilea avatar a fost cerut 150x250 si de aceea se si vede putin cam nasol aici.

Prin urmare nu mai folosi stroke la text si daca o faci pune opacity mic, cel putin daca nu e logo nu prea are rost. 

Folosesti foarte des fontul Streamster, recomand sa folosesti si alte fonturi si sa incerci niste gardient-uri, probabil te vei obisnui mult mai bine.

Keep working  :wub:

• Upvote 1
Posted

Deci stiu ca al doilea avatar a fost cerut 150x250 si de aceea se si vede putin cam nasol aici.

Prin urmare nu mai folosi stroke la text si daca o faci pune opacity mic, cel putin daca nu e logo nu prea are rost. 

Folosesti foarte des fontul Streamster, recomand sa folosesti si alte fonturi si sa incerci niste gardient-uri, probabil te vei obisnui mult mai bine.

Keep working  :wub:

Mersi, e adevarat ca in ultimul timp nu am mai folosit grandient-uri, la inceput o facem daca te uiti. In legatura cu fontul, imi place foarte mult :))

Posted

Mersi, e adevarat ca in ultimul timp nu am mai folosit grandient-uri, la inceput o facem daca te uiti. In legatura cu fontul, imi place foarte mult :))

Stiu ce zici, oricum, poti folosi spre ex. Mustang, Follow me, Bulldozer si tot asa, te obisnuiesti cu mai multe.

Si mai e textul de la "bugged.ro", pentru el merge si fontul 5x5 pe 8-10px, sau cum a zis revo "wendy" pe 10px, succes.  :wub:

Posted

Stiu ce zici, oricum, poti folosi spre ex. Mustang, Follow me, Bulldozer si tot asa, te obisnuiesti cu mai multe.

Si mai e textul de la "bugged.ro", pentru el merge si fontul 5x5 pe 8-10px, sau cum a zis revo "wendy" pe 10px, succes.  :wub:

Mersi de fonturi, si o sa vad cum o sa fac textul principal.

Posted

Frumoase, dar redimensionarea la primul lasa de dorit si bluru`, cu textul te descurci.

Keep it up.

Frumos..

pwp mane <3 esti foarte bun

Mersi mult!