xSnow. Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Avatarele sunt neclare (de la rainbow effect ala) nu l mai fa daca nu stii sa convertesti cu After Effectu' Quote
PoWerreD Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Avatarele sunt neclare (de la rainbow effect ala) nu l mai fa daca nu stii sa convertesti cu After Effectu' Da stiu, dar daca oamenii asa imi cer, asa le fac. O sa caut eu sa vad cum sa le fac mai clare. Quote
RevoW Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Prea mult darken si redimensionare slaba, nu mai pune stroke pe text si text-ul secundar se pune pe wendy 10px none. Quote
PoWerreD Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Prea mult darken si redimensionare slaba, nu mai pune stroke pe text si text-ul secundar se pune pe wendy 10px none. La majoritatea nu pun darken, la redimensionare inca lucrez, iar stroke nu pun in general, o sa incerc si aia cu wendy. Mersi de sfaturi. Quote
Razvanul Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 x Frumoase, dar redimensionarea la primul lasa de dorit si bluru`, cu textul te descurci. Keep it up. Quote
Rares666 Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Imi faci si mie un avatar de ala rainbow bomba? :wub: Quote
PoWerreD Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Imi faci si mie un avatar de ala rainbow bomba? :wub: PM. Quote
mKazY Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 x Deci stiu ca al doilea avatar a fost cerut 150x250 si de aceea se si vede putin cam nasol aici. Prin urmare nu mai folosi stroke la text si daca o faci pune opacity mic, cel putin daca nu e logo nu prea are rost. Folosesti foarte des fontul Streamster, recomand sa folosesti si alte fonturi si sa incerci niste gardient-uri, probabil te vei obisnui mult mai bine. Keep working :wub: 1 Quote
PoWerreD Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Deci stiu ca al doilea avatar a fost cerut 150x250 si de aceea se si vede putin cam nasol aici. Prin urmare nu mai folosi stroke la text si daca o faci pune opacity mic, cel putin daca nu e logo nu prea are rost. Folosesti foarte des fontul Streamster, recomand sa folosesti si alte fonturi si sa incerci niste gardient-uri, probabil te vei obisnui mult mai bine. Keep working :wub: Mersi, e adevarat ca in ultimul timp nu am mai folosit grandient-uri, la inceput o facem daca te uiti. In legatura cu fontul, imi place foarte mult :)) Quote
mKazY Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 Mersi, e adevarat ca in ultimul timp nu am mai folosit grandient-uri, la inceput o facem daca te uiti. In legatura cu fontul, imi place foarte mult :)) Stiu ce zici, oricum, poti folosi spre ex. Mustang, Follow me, Bulldozer si tot asa, te obisnuiesti cu mai multe. Si mai e textul de la "bugged.ro", pentru el merge si fontul 5x5 pe 8-10px, sau cum a zis revo "wendy" pe 10px, succes. :wub: Quote
PoWerreD Posted March 19, 2018 Author Posted March 19, 2018 Stiu ce zici, oricum, poti folosi spre ex. Mustang, Follow me, Bulldozer si tot asa, te obisnuiesti cu mai multe. Si mai e textul de la "bugged.ro", pentru el merge si fontul 5x5 pe 8-10px, sau cum a zis revo "wendy" pe 10px, succes. :wub: Mersi de fonturi, si o sa vad cum o sa fac textul principal. Quote
PoWerreD Posted March 20, 2018 Author Posted March 20, 2018 Frumoase, dar redimensionarea la primul lasa de dorit si bluru`, cu textul te descurci. Keep it up. Frumos.. pwp mane <3 esti foarte bun Mersi mult! Quote
Ramzes Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 x x Arata bine!Imi place combinatia dintre blur si font ;) Quote
NeoANTO Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Wowwwwwwwwwwwww, ce frumoase lucrari!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
xSnow. Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Vai, vai, frt, lucrezi de cateva luni in ps, dar nu stii sa redimensionezi pozele, textul e ok, mai ai de lucrat la blur. Quote
PoWerreD Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Am zis sa mai postez si eu =)) Nu am facut mare lucru, dar acestea sunt: 2 Quote
PoWerreD Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 esti tare, daca imi faci si mie, esti si mai tare. ce sa iti fac? Quote
PoWerreD Posted April 6, 2018 Author Posted April 6, 2018 Bilete la pariuri. Avatare, de aia am si comentat. poate voiai semnatura.. in fine, da mi stock si iti fac avatar Quote
Recommended Posts