Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar

Dimensiuni: 150x250

Tematica( ex Masina/Natura/Fete/Iarna/Plaja ):  Masini, cu aceasta poza mai exact: https://imgur.com/a/ODdcM
Text: KeeD Community Administrator
Informatii: As vrea sa contina si niste mici efecte.

Te-ai asigurat ca ai minim 250 de posturi pe forum?: Da.

Ultima cerere facuta ( Obligatoriu Link ): http://forum.bugged.ro/topic/271830-acceptatarezolvatacerere-avatar-keed/?do=findComment&comment=3387806

Ai verificat cu atentie perioada de (depuner-rezolvare) cereri ?: Desigur.

Posted (edited)

0Rbqa6X.png

Sper sa iti palca:BA2C417.png

Va multumesc, insa mai astept ceva cu “mai multe” efecte si un font mai “ciudat”.

Edited by .KeeD
Posted (edited)

WmBPhY2.jpgy7WsEVr.gif x itwzQU2.gif pacat ca am uitat sa pun putin de blur, am pus doar putin "curves", daca iti place efectul pun niste blur si celelalte cand vin de la scoala

Edited by xSnow.
Posted (edited)

WmBPhY2.jpgy7WsEVr.gif x itwzQU2.gif pacat ca am uitat sa pun putin de blur, am pus doar putin "curves", daca iti place efectul pun niste blur si celelalte cand vin de la scoala

Sunt super faine, dar ai gresit la a 3 a, ai pus Comunity :(.  Mai astept. :D

Edited by .KeeD
Posted

Sper sa-ti placa. PS: Cred ca ar venii mai bine pe 150x300, parerea mea. FRpbnz8.png oSdeVEG.png Wb4PwLc.png

Sunt faine, mersi. 

Poftim:

tWflh20.png ; 2Zn0I08.png ; c9frVV7.png ; iWtOi8M.png ; 8DPgEf2.png ; 2Tj11Gw.png ; a9vFOFg.png

*daca vrei efecte pe una dintre ele, sa imi spui care

Sunt faine, pe 1 si pe 5 ar da bine un efect ceva. 

fzXTzSS.png  s40AA5Z.png  DwNlXVk.png

Multumesc, is frumoase.

Mai astept si de la altcineva care doreste sa-mi faca un avatar. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp