Robispp.rey. Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume: Robert Andrei.Varsta: Am varsta de 20 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu. Pur şi simplu nu ştiu ce să zic, deşi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine. Ma numesc Robert, am cei 7 ani de acasa, imi place munca in echipa, sa ajut lumea si sa o impresionez cu munca depusa. Sunt mereu optimist si foarte activ.Locatia(Oras): Alexandria, Teleorman.Ce gen de muzica asculti? Toate genurile de muzinca, nu ma deranjeaza un gen anume. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick : ROBiSPP.Nivel : 89.Nume folosite anterior: Papurica_RObii, ROBiSPP.OZN[], ROBiSPP.Vechime pe server: 2013-10-18 11:50:20 - actual.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da. ROBiSPP was banned by Allexandra for 1 days , reason: Amenintari, RobiSpp was banned by RIPZOR. for 3 days , reason: 3/3 warns 2014-10-12 11:13:02 / RobiSpp was banned by Shad0w for 14 days , reason: cerere bani pentru rank up in clan 2014-09-13 13:00:57 / RobiSpp was banned by Shad0w for 3 days , reason: cerere bani pentru acceptarea in clan | next: permanent 2014-08-05 13:12:36 / Ban: Papurica_Robii has been banned by ARS.Cross for 3 days, reason: auto-clicker. 2014-07-12 00:16:32 / Ban: Papurica_Robii has been banned by Tibi for 2 days, reason: furt. 2013-11-14 17:40:47. Sunt scrise detaliat toate sanctiunile. [/spoilers] Poza cu invitatia: https://i.imgur.com/a32yxPt.png Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ROBiSPPAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost recent in clanul .wk, .ws, .sr, .corleone, etc. Nu am mai fost de mult in clanuri deoarece am avut o periodata cand renuntasem la joc.Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Da. Am primit wipe din cauza ca ma lasasem de joc.Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc nimic.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Momentan nu stiu exact toti membri din clan, sper ca pe parcurs o sa ma inteleg mai bine cu toti. Vin dupa o pauza de 1 an, imi e putin mai greu sa ii mai recunosc pe toti.Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Acum 9/10.Experienta DM [ ()/10]: 9/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: RobiSpp997.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este un clan respecat pe server, un clan cu membrii seriosi/activi/si de treaba.Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul care il am fata de membri care fac parte din clan.Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Sigur ca da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Categoric da.
Loredana99 Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 PRO pentru poza de la descriere .... Muhahahahahaa
Sho0TeR Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 (edited) Bine ai venit pe profiulul meu. ------ ------- Blue.Bugged.ro ------ ---------- Nickname: []Sho0TeR. Faction: Los Santos Police Departament Faction Warn's: 0/3 Clan: - Playing Hours: 2000 + Phone number: 1648 Level: 55 Warns: 0/3 Premium User: Yes. __________________________________________________________________________________________ Sf Bikers-> Daryus Taxi San Fierro => Mike The Rifa => Ciury The Italian mafia => LebroN The Russian Mafia => Honny School instructors => LevelOne The Rifa => Eternal Grove Street => Marin1 Sf Bikers => Howie The Italian Mafia => Andrei_Para The Russian Mafia => Bogdan. Taxi LV - Raze The Russian Mafia => Honny School Instructor LV => .Florinn Taxi Ls - KARiM Los Santos Police Departament => Mario -------------------------------------------------------------------------- Canalul meu de YouTube: https://www.youtube....UmoL-opFBcJBMpQ ---------------------------------------------------------- ★ []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. ★ []Sho0TeR nu doarme. El asteapta. ★ Cand []Sho0TeR face flotari, nu se ridica pe el,el impinge pamantul in jos! ★ []Sho0TeR nu tipa dupa ajutor.El vorbeste mai tare sa il auda cineva. ★ Cand []Sho0TeR are nervi el mananca sapun. ★ []Sho0TeR nu e prost,el este destept se plimba cu masina politiei pe gratis. ★ Cand []Sho0TeR intra pe scena fanii il considera Florin Salam. ★ []Sho0TeR. a omorat odata 2 tigri cu mainile goale. []Sho0TeR nu face flotari, el le cumpara gata facute! []Sho0TeR nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. []Sho0TeR s-a nascut intr-o casa construita de el. []Sho0TeR a resuit sa numere pana la infinit. De doua ori. []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. []Sho0TeR a omorat 50 de teroristi cu 2 gloante. Primul glont a fost de avertizare! []Sho0TeR poate sa faca poze cu telefonul fix. DeadPool isi doreste sa fie ca []Sho0TeR. Prostituatele, dupa o partida cu []Sho0TeR, ii inapoaiza bani. []Sho0TeR are grija de ingerul lui pazitor. []Sho0TeR a lasat-o stirba pe Zana Maseluta. []Sho0TeR a raspuns la un apel pierdut. ------------------------------------------------------------ Ban-uri : http://imgur.com/a/3lIKd ------------------------------------------------------------ Clanurile din care am facut parte : KGB ~ Security Agency - Lider DunhiLL BurN. ~ Burn family - Liderita Wormitza [RA] ~ Reborn Of Angels. - Lider Collapse .Royal ~Royal Bugged - Lider Walter [AIM] ~ Aim - Lider PiCi ----------------------------------------------------------- Factiunea mea actuala: Los Santos Police Departament Lider -> Mario Co-lider -> Shahmen Edited January 29, 2018 by Sho0TeR
Don.Juan Posted January 29, 2018 Posted January 29, 2018 (edited) Acceptat T/C Edited January 29, 2018 by Juan.AIM
Recommended Posts