Jump to content

Cerere - Southers Rocket - Al_capone_12. [ACCEPTAT]

Recommended Posts

Posted (edited)

Informații din joc:

• Nick pe server:Al_capone_12.
  • Level:30.
  • Ore jucate:913.
  • Vechime pe server:1 an.
  • Link către profilul de panel:http://bluepanel.bug...le/Al_capone_12.
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan unic, cu membri responsabili bine alesi, membri sunt cu bun simt, un clan de elita.
  • Poză cu invitația:https://imgur.com/a/i2bjH
  • Membrii pe care îi cunoști din clan:COSMlN,Kewl,Kywin.
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu, nu am mai facut parte.
  • Sancțiuni recente:Nu am danctiuni recente, in trecut am avut cateva de DM in rest nimic.
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:Da, Stay High, Royal Bugged.

Informatii din real-life:

• Cum te numești?:Andrei Grigor.
  • Ce vârstă ai?:Am 15 ani.
  • Ce îți place să faci în timpul liber?:In timpul liber prefer sa ma joc pe PC sau de cele mai multe ori sa ies in oras cu prietenii.
  • Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Bun, ma numesc Andrei am 15 sunt o fire competitiva greu de enervat cu capul pe umeri, cel mai mult urasc oameni falsi si minciuna.
  • Din ce oraș ești?:Sunt din Sighetul Marmatiei.
  •  
Edited by Al_capone_12
Posted (edited)

88VfVmc.png Neutru, nu ai pus ss cu LP(ultileme sanctiuni)+ nu prea imi place fh-ul ca ai dat /quitgroup, dar tine-o tot asa cu fh-ul fiindca am vazut ca ai si un r5 in taxi 100days.

Edited by LeCristii.
Posted

88VfVmc.png Neutru, nu ai pus ss cu LP(ultileme sanctiuni)+ nu prea imi place fh-ul ca ai dat /quitgroup, dar tine-o tot asa cu fh-ul fiindca am vazut ca ai si un r5 in taxi 100days.

Posted

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp