Red l Alexeii Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Nu merge sa intru pe serverul Blue.Bugged.Ro, pe celelalte servere din comunitate merge dar pe Blue imi spune ceva cu Retriving :7777 nu am idee de ce, pana acum totul a mers. Tin sa va zic ca am pus windows firewall pe OFF, am dat restart la router si tot nu merge.. https://imgur.com/a/sl238 Quote
The Legend Olaru Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Daca esti sigur ca ai Firewall oprit si nu merge, incearca sa reinstalezi SA-MP-ul. Quote
Red l Alexeii Posted January 28, 2018 Author Posted January 28, 2018 (edited) Daca esti sigur ca ai Firewall oprit si nu merge, incearca sa reinstalezi SA-MP-ul. mi a spus Walter sa dau rr la PC, daca nu merge sa incerc sa reinstalez samp-ul. revin cu EDIT. edit 2: am rezolvat, trebuia sa dau RR la pc. Mersi de ajutor. Edited January 28, 2018 by Alexeii.GETA Quote
The Legend Olaru Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 mi a spus Walter sa dau rr la PC, daca nu merge sa incerc sa reinstalez samp-ul. revin cu EDIT. edit 2: am rezolvat, trebuia sa dau RR la pc. Mersi de ajutor. Ma gandeam ca ai incercat si eu asta inainte sa postezi pe forum. Quote
Recommended Posts