Jump to content

Aplicatie The Legends - KrunK (1720 ore jucate, rank 5: S.I SF-95 de zile, Paramedic LV-50 de zile, FBI-45 de zile, S.I LV-95 de zile, si altele)

Recommended Posts

Posted

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: KrunK

Level: 42

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Acum nu, inainte mai lasam pe varul meu sau un prieten.

Ore jucate: 1720 ore jucate.

Poza cu invitatia: https://imgur.com/a/7hCmF

Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/KrunK

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):https://imgur.com/a/j1fGF (banul acesta l-am primit din greseala mea de a da contul altei persoane care  dupa cum se poate vedea s-a distrat cam prea mult pe el decat trebuia si m-am ales cu ban, mi-a fost invatatura de minte sa nu mai dau contul nimanui).

Cateva realizari pe server/ forum:In primul rand orele si FH-ul, apartenenta in trecut la acest clan, urmand apoi cu experienta pe server. Pe forum nu am o realizare.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Ma mai jos Insurgency.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece am mai fost si mi-a placut foarte mult deoarece, cei ce apartin acum acestuia sunt niste persoane ok (cei ce i-am cunoscut data trecuta si inca mai sunt) iar pe restul nu am reusit inca sa ii cunosc deoarece am vazut ca sunt playeri noi si mi-ar placea sa ii cunosc.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da, in primul rand TL., [KSI], .wS, si multe altele pe care acum nu mi le mai amintesc.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?Ultimul clan din care am mai facut parte este .wS si l-am parasit pentru a intra in acesta.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da am mai facut si am fost dat afara in urma deciziei mele de a ma lasa o perioada de SAMP, oricum daca nu ceream uninvite primeam pentru inactivitate.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Da, nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: BAHAOS, Taco si cam atat, de fapt ma inteleg cu toti dar nu imi permit sa i ienumar deoarece nu stiu daca este reciproca aceasta intelegere (eu sper ca da).

Care sunt planurile tale pe viitor? Planurile de viitor pe acest server ar fi sa inaintez cu acest cont, sa il mai dezvolt iar in ceea ce priveste planurile din viata mea privata ar fi sa promovez liceu urmand apoi o facultate iar, incerc ca la 18 ani sa imi deschid o afacere, cel mai probabil o farmacie.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Mihai.

Varsta reala: 17 ani.

Nationalitate: Romana.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Numele meu este Mihai. Imi place sa practic sport , mai ales fotbalul deoarece il iubesc . Sunt un tip de treaba , sincer si respectuos. Am simtul umorului si stiu sa ma intregrez in anumite grupuri iar de accea imi fac prieteni foarte usor.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult trap.

Ce pasiuni ai?: Imi place sa ma joc, sa desopar lucruri noi si sa editez. Am cate un pic de pasiune pentru orice, nu am pasiunile clare deoarece imi place sa fac orice si ma adaptez repede.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp