C.Nicolas17 Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 (edited) Salut! Așa cum v-am obișnuit, la fiecare quest să pun mapa pe M, așa am făcut și la acest quest.Am decis să creez harta pe 'M' cu obiectele deoarece am observat că este foarte căutată, la fel ca la fiecare quest.Deoarece eu la fiecare quest îmi creez mape pe M și voi ați insistat la fiecare quest să o și postez ... și mapa de la acest quest e gata de folosire.Link mod: DownloadUitilizare: Folosiți tasta 'M' pentru a vă afișa harta cu inimioarele ascunse pe mapă.Succes în căutarea și fotografierea acestora, fotografilor! Vacanță plăcută tuturor!Baftă, buGGed!EDiT:Deoarece am primit multe întrebări gen 'Ce să-i fac?' / 'De ce nu merge?' și am descoperit că de fapt unii nu știți să adăugați acest mod la SA:MP am decis să vă spun și exact cum se introduce acest mod.Există două moduri de a introduce această mapă-n SA:MP.I. În caz că aveti modloader în fișierul plincipal al jocului.1. Descărcați arhiva din link-ul de mai sus.2. Dezarhivazi arhiva direct în folderul modloader.II. În caz că nu aveți modloader instalat în joc. 1. Descărcați arhiva din link-ul de mai sus.2. Dezarhivazi arhiva unde vreți voi, după ce terminați toate punctele care urmează o puteți șterge. 3. O deschideți și observați că va conține alte două fișiere, fișierele aflate în 'cleo' le copiați și le lipiți în folderul cleo din folderul principal al jocului, iar fișierul aflat în 'models, txd' îl copiați și-l lipiți în folderul txd care se afla în folderul models din folderul principal al jocului.Totul e gata de utilizare! Edited February 3, 2018 by C.Nicolas17 5
C.Nicolas17 Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 Foarte frumos, multumim! Mulțumesc și eu, mult succes!
C.Nicolas17 Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 il faci mai usor cu obj finder Mai ușor iei și ban cu obj finder. :)) Nu înțeleg de ce preferați să vă riscați să luați ban pentru un quest, mai bine ceva legal și gata. Succes oricum!
C.Nicolas17 Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Mz. Succes! RE fost coleg de SFPD. Mă confunzi.
Kosso.Cross Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Deja o postase smile, probabil ai copiat-o si ai facut si tu post ca sa faci like-uri.
brolyK47 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 o fi si greu sa iei mapa de pe panel si s-o bagi in map.txd
C.Nicolas17 Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Deja o postase smile, probabil ai copiat-o si ai facut si tu post ca sa faci like-uri. Nu mai încerca să te dai mare, când de fapt nu știi. :) o fi si greu sa iei mapa de pe panel si s-o bagi in map.txd Nu, nu e, dar unii nu știu, e folositoare pentru uni. Nu înțeleg de unde atâta 'hate' pe voi, nu-ți convine nu o folosi și taci, mersi! Sa traiesti! Mult succes!
MariusC Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Mersi, baftă! Oricum nu il folosesc deoarece imi e prea lene sa fac questul, dar good job ;)
Recommended Posts