Semmaru Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Salut bugged, astazi m-am gandit sa fac o mapa pe m cu obiectele de la quest, sper sa va placa. Nu uitati sa dati un +1. Link download: http://www.mediafire.com/file/h1ynen0nfh6kcby/Mapa%20By%20Semmaru.rar Mapa arata cam asa: 4
Guardian Agresiv Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Parerea mea e ca arata aiurea aia cu "mapa cu obiecte by semmaru", doar ai dat import la harta de pe panel intr-un map.txd, mie imi place simpla, fara 1000 de texte pe ea, poate data viitoare iti poti pune creditele intr-un colt, nu cred ca e nevoie sa fie peste obiecte
Semmaru Posted February 3, 2018 Author Posted February 3, 2018 Parerea mea e ca arata aiurea aia cu "mapa cu obiecte by semmaru", doar ai dat import la harta de pe panel intr-un map.txd, mie imi place simpla, fara 1000 de texte pe ea, poate data viitoare iti poti pune creditele intr-un colt, nu cred ca e nevoie sa fie peste obiecte Multumesc pentru propunere.
DaaNieL Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Dupa ce am descarcat modul, unde trebuie sa bag fisierele?
ReasoN Posted February 3, 2018 Posted February 3, 2018 Dupa ce am descarcat modul, unde trebuie sa bag fisierele? map.cs & map.ini din cleo le pui in cleo, iar map.txd in models -> txd. on: bv
Amenadiel Reborned Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Faina, chiar de ajutor, ce sa zic <3
Recommended Posts