Emanuel Monda Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Informații din joc: Nick pe server: WizKiD Level: 50 Ore jucate: 1356 Vechime pe server: 4 ani. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/WiZKiD De ce dorești să faci parte din acest clan?: Este un clan destul de bun. Poză cu invitația: https://imgur.com/a/Iy4mq Membrii pe care îi cunoști din clan: GodLike, Cosmin si Klain. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Da, a fost o mica neintelegere. Sancțiuni recente: Doar un kick pentru desync. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: RA, BM. Informatii din real-life: Cum te numești?: Emanuel Ce vârstă ai?: 18 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Ies cu prieteni, fac sport si ma joc la Pc. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt o fire calma, serioasa, foarte glumeata, ganditoare si foarte prietenoasa. Am bunul simt fata de cei ce imi ofera respect, la randul meu oferindu-le si respectul meu. Din ce oraș ești?: Bistrita-Nasaud.
Furiien. Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 PRO! Om cinstit si foarte de treaba! Meritaun mare PRO.
LeCristii Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 PRO! Om cinstit si foarte de treaba! Meritaun mare PRO.
Sho0TeR Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 PRO - Nu ai sanctiuni, fh okay si te stiu de mult timp. Bine ai venit pe profiulul meu. ------ ------- Blue.Bugged.ro ------ ---------- Nickname: []Sho0TeR. Faction: Los Santos Police Departament Faction Warn's: 0/3 Clan: .sR Playing Hours: 2000 + Phone number: 1648 Level: 55 Warns: 0/3 Premium User: Yes. __________________________________________________________________________________________ Sf Bikers-> Daryus Taxi San Fierro => Mike The Rifa => Ciury The Italian mafia => LebroN The Russian Mafia => Honny School instructors => LevelOne The Rifa => Eternal Grove Street => Marin1 Sf Bikers => Howie The Italian Mafia => Andrei_Para The Russian Mafia => Bogdan. Taxi LV - Raze The Russian Mafia => Honny School Instructor LV => .Florinn Taxi Ls - KARiM Los Santos Police Departament => Mario -------------------------------------------------------------------------- Canalul meu de YouTube: https://www.youtube....UmoL-opFBcJBMpQ ---------------------------------------------------------- ★ []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. ★ []Sho0TeR nu doarme. El asteapta. ★ Cand []Sho0TeR face flotari, nu se ridica pe el,el impinge pamantul in jos! ★ []Sho0TeR nu tipa dupa ajutor.El vorbeste mai tare sa il auda cineva. ★ Cand []Sho0TeR are nervi el mananca sapun. ★ []Sho0TeR nu e prost,el este destept se plimba cu masina politiei pe gratis. ★ Cand []Sho0TeR intra pe scena fanii il considera Florin Salam. ★ []Sho0TeR. a omorat odata 2 tigri cu mainile goale. []Sho0TeR nu face flotari, el le cumpara gata facute! []Sho0TeR nu poarta ceas. El decide cat e ceasul. []Sho0TeR s-a nascut intr-o casa construita de el. []Sho0TeR a resuit sa numere pana la infinit. De doua ori. []Sho0TeR poate sa aplaude cu o singura mana. []Sho0TeR a omorat 50 de teroristi cu 2 gloante. Primul glont a fost de avertizare! []Sho0TeR poate sa faca poze cu telefonul fix. DeadPool isi doreste sa fie ca []Sho0TeR. Prostituatele, dupa o partida cu []Sho0TeR, ii inapoaiza bani. []Sho0TeR are grija de ingerul lui pazitor. []Sho0TeR a lasat-o stirba pe Zana Maseluta. []Sho0TeR a raspuns la un apel pierdut. ------------------------------------------------------------ Ban-uri : http://imgur.com/a/3lIKd ------------------------------------------------------------ Clanurile din care am facut parte : KGB ~ Security Agency - Lider DunhiLL BurN. ~ Burn family - Liderita Wormitza [RA] ~ Reborn Of Angels. - Lider Collapse .Royal ~Royal Bugged - Lider Walter [AIM] ~ Aim - Lider PiCi Southes Rocket - Lider KARiM ----------------------------------------------------------- Factiunea mea actuala: Los Santos Police Departament Lider -> Mario Co-lider -> Shahmen Amintiri Los Santos Police Department
Alex Georgian Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 PRO,dar trebuia sa faci o poza si la sanctiuni.
Recommended Posts