Jump to content

Cerere -AIM - Erham.[Acceptat]

Recommended Posts

Posted (edited)

Nume: Norbert.
Varsta: 17
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma cheama Norbert, am varsta de 17 ani, si pe langa activitatile pe care le fac in timpul liber, joc samp, si iesiri in club, apreciez cel mai tare corectitudinea si omenia, si in ultimul rand, modestia.

Locatia(Oras): Arad.

Ce gen de muzica asculti? In varietate de dispozitia mea, adesea ascult manele, deoarece am fost mafiot, din anturaj, am ales acest stil de muzica, dar in general ascult hiphop, nimeni altu' mai exact.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Erham.
Nivel : 5o.
Nume folosite anterior: KiWAMY, justiN, justinz0r, multe altele.
Vechime pe server: Aproximativ, 3 ani.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, am un LP curat.

Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/DIclt

Link cu faction history:  http://bluepanel.bugged.ro/profile/Erham
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): N-am nicio altercatie si nici n-am avut.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am mai fost in FTW si 5th.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): In trecut, am iesit deoarece m-am certat cu AWP.
Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Alessio, fratele meu.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10

Experienta DM [ ()/10]: 6

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Nu folosesc.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan cu membri de treaba cu bun simt si respectuosi, acestia stiu sa se distreze, sa fie uniti, si in + am mai fost in acest clan si stiu aproape fiecare jucator care face parte din clanul Aim.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu experienta care o dobandesc.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord si cu acest privilegiu.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord.

Edited by Erham
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp