Rodrig0 Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Salutare bugged. Vreau sa raportez o problema, cine ma poate ajuta va rog? Cand dau pe Connect mi se deschide, sta o secunda , nici nu se incarca bara alba si se inchide. Stiu ca am incercat sa pun modurile Overhaul. Reinstalarea samp ar fi eficienta, dar am cautat 2 ore pe yt si nu am gasit cum sa reinstalez, ma puteti ajuta? Imi puteti da un link de GTA? Quote
Alexandru Tirnaru Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 (edited) moduri.ro/ (aici e gta) si samp pe bugged.ro, in dreapta sus iti va aparea "Download", gasesti acolo instructiunlie cat si installer-ul samp-ului.Sper ca te-am ajutat. Edited February 6, 2018 by Kronoss Quote
ReasoN Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Ai incercat sa stergi gta_sa.set din Documents si GTA SA User Files? Quote
RedEye_ Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 (edited) Pentru reinstalarea jocului,intra pe moduri.ro/gta,bafta! Edited February 19, 2018 by Shisui Quote
Recommended Posts