kKong Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 https://imgur.com/r3xrO6G Nu mai merge sa ma conectez. Am dat acces la firewall, am instalat si dezinstalat. GTA si SA:MP si tot nu merge. Am schimbat reteaua si probabil de asta.Inainte avea de la DIGI iar acum de la UPC, Vreau ceva solutii Quote
SphaX. Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 (edited) Verifică-ți conexiunea si intrările de la internet. Verifică dacă ai un Anti-Virus și acesta îți permite conexiunea. Folosește un DNS dacă serverul are așa ceva. Edited February 7, 2018 by SphaX. Quote
MihneaZkw Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Incearca un reinstall la joc, poate va merge. Quote
CyBoRgRO Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Reinstall jocul, nu baga moduri pana ce iti faci PC, mai bun, verifica conexiunea internetului sa mearga perfect, foloseste Panda Security ca sa ai securizat PC/Joc. Si foloseste DNS jocului, white.bugged.ro, blue.bugged.ro, black.bugged.ro ! Succes. UP Quote
RedEye_ Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 (edited) O posibilitate ar fi sa iti faci alt user pe windows...dar nu stiu daca iti va rezolva problema,dar poti incerca :) daca nu risti,nu castigi,no? In rest conexiunea la internet are intreruperi cand intri in jocuri,google ? Edited February 15, 2018 by Shisui Quote
Hooligan DakeN Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Poti incerca un reinstall la windows . Quote
Recommended Posts