Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Informații din joc:

• Nick pe server:Dr.Kendall
  • Level:20
  • Ore jucate:473
  • Vechime pe server:Joc pe aceasta comunitate din 2017 
  • De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc sa fac parte din acest clan pentru ca am o impresie foarte buna despre el,imi plac membrii si consider ca sunt niste oameni destul de maturi! Sper sa fiu acceptat mi-as dorii tare mult sa ma alatur voua.
  • Poză cu invitația: https://imgur.com/a/2bsKl
  • Membrii pe care îi cunoști din clan:Karim,Daryl,WanTeD,ITALIAN
  • Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu,nu am mai facut parte din acest clan pana acum.
  • Sancțiuni recente: - 
  • Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:Da,primul meu clan a fost [WaR],iar recent am iesit din FBI.

Informatii din real-life:

• Cum te numești?:Kendalina D. Maunahan
    • Ce vârstă ai?: am 18 ani
    • Ce îți place să faci în timpul liber?:când am timpul liber îl folosesc pentru a juca jocuri pe calculator sau orice altceva care să mă facă să mă simt mai bine.

• Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Bună numele meu este Kendalina locuiesc în Manila, Filipine. Sunt de 18 ani imi place foarte mult sa joc jocuri pe calculator.Sunt o fată simplă. Sper ca nu te vei uita la mine doar pentru ca sunt din alta tara dar pot vorbi limbii romane atat de bine cat de departe dar nu prea bine. O zi bună!
    • Din ce oraș ești?:Sunt din Manila.Philippines
Edited by Kendalina
Guest GeorgeFlorea
Posted (edited)

Contra - revino cand ai un r5 si data viitoare sa pui poza cu sanctiuni.

Edited by GeorgeFlorea
Posted

anwcAus.pngSouthers Rockets e printre cele mai bune clanuri de pe server, mai sunt 6 locuri, nu poate intra oricine, reaplica cand faci rank 5 in factiunea actuala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp