Kristyan Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Sa fiu si eu in trend, bag si eu un pack de tinte. Unele tinte se repeta, deci in total sunt la 600, dar tot sunt multe. Diferite forme, diferite culori, diferite marimi, diferite stiluri. Donwnload: link Daca nu va plac marimile puteti sa redactati voi tinta, la fel si culoarea, asta pentru cei ce vor spune ca e pack-ul naspa. P.S. Sunt multe tinte luate din form-uri rusesti, deci nu atrageti atentia la nume. 4
ad3x. Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 fa un modpack pentru astia din politie .low pc 1
Alexbossmc Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 deci ma omor cate is, dar am ales una blana bomba
Kristyan Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 deci ma omor cate is, dar am ales una blana bomba )))
King.iCristiaN Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 fa un modpack pentru astia din politie .low pc Ai modpack-uri de mafii low pc, bagi cleo acolo si moduri pentru politisti si asta e.
Kristyan Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 gg Good job! Primu mwahaha, gg. fa un modpack pentru astia din politie .low pc gg Multam!
Recommended Posts