Jump to content

Recommended Posts

Posted

Felicitari pentru munca depusa. 

+1

+1, recomand.

Gigi

Nice, folositor.

Consider ca ai facut o treaba foarte buna.

Bravo Chelios! +1 si de la mine.

Recomand, +1.

Ms fratilor, va pwp :o  :wub: 

Posted

gg

Posted

De ce nu se baga in folder? adica nu imi merge am facut tot ce mi ai zis si nu merge..

Cum adică nu ți se baga in folder? Ce anume nu se baga in folder? Fi mai explicit, in cazul in care te referi la faptul că meniul modului nu se deschide cu w2, combinația corecta este w1, cum scrie și în textdraw-ul modului când te conectezi pe server.
Posted

Cum adică nu ți se baga in folder? Ce anume nu se baga in folder? Fi mai explicit, in cazul in care te referi la faptul că meniul modului nu se deschide cu w2, combinația corecta este w1, cum scrie și în textdraw-ul modului când te conectezi pe server.

voiam sa spun ca nu merge cu bagarea in server a fisierului moon nu avea nici un efect dar am rezolvat acum, si stiu care e combinatia

• 2 months later...
Posted

Instalare: Dupa ce ati descarcat fisierul .lua il puneti in folderul *Moonloader* care se afla in folderul principal al jocului. Pentru MoonLoader: Deschideti arhiva, click pe primul folder si trageti fisierele de acolo in folderul principal al jocului. Link-uri de download: blue, black si white. Aveti aici si sampfuncs si gta.exe. Link de download MoonLoader: click.

Nu imi merge, cand intru pe srv nu vad nimic, apas pe w1 dar nu merge!

fisierul .lua unde il bag?  in MoonLoader sau in moonloader? am nev de cleo? sampfuncs nu ma las sa-i downloadez zice ca e virus!

Posted

Nu imi merge, cand intru pe srv nu vad nimic, apas pe w1 dar nu merge!

fisierul .lua unde il bag?  in MoonLoader sau in moonloader? am nev de cleo? sampfuncs nu ma las sa-i downloadez zice ca e virus!

Modul .lua il bagi in Moonloader nu Modloader, ai nevoie de sampfuncs 5.3, il gasesti repede pe google, gta_sa.exe vv1.0 pentru a functiona moonloader-ul.

• 5 months later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp