Blaskowski Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Am gasit pe facebook, contul: Staff Bugged bineinteles ca e fals. Acest cont, posteaza atat la el in cronologie, cat si pe grupuri de SA:MP, asa numita 'Tombola bugged'. Nu este niciun fel de tombola, ci o teapa care va costa pierderea contului bugged, pe langa asta si a contului vostru de mail. i: Cu ne dam seama ca nu este nicio tombola organizata oficial de cei de la bugged? 1. Link (ex, link-ul la bugged trebuie sa fie bugged.ro, iar in cazul in care o sa fie vreodata asa ceva... link-ul o sa fie ori bugged.ro/tombola ori tombola.bugged.ro, acest 'bugged.ro' o sa fie mereu prezent, daca va fi ceva organizat de bugged). 2. Cererea emailului in completarea formularului(sa zicem ca e normal, dar nu e....cei de la bugged au email-ul conturiilor care le-au setat, cine nu l-a setat, nu conteaza...emailul nu are treaba cu astfel de eveniment). 3. Cererea parolei emailului. WTFFFFFFFFF? (nu cred ca e nimeni asa prost sa dea asa ceva. !Explicarea tepei: S-a folosit de un program numit httrack(nu am spart site-uriile de gen sa le verific, dar mai mult ca sigur asa a facut), a copiat interfata panelului bugged, si i-a adaugat acele casute de completare, iar dupa ce apesi acel buton, lui ii se trimit toate datele introduse de victima, ori pe contul gmail ori pe mail. i: Cand o sa fie tombola bugged? Nu stiu, nu sunt in staff bugged sa aflu, poate niciodata. Cert, este ca....bugged o sa posteze pe forum, asta e logic, o sa posteze pe grupul lor oficial de facebook, si totodata, am spus...in link o sa fie 'bugged.ro' fara doar si poate, nu cum sunt la tombole false, si nu au nici '.ro' macar. De exemplu, tombola ce am gasit-o ca o face acest individ are subdomeniu 'damticias' si la final '.us'....aceste site-uri sunt luate free, bineinteles. Raport cont: Staff Bugged - cont fals 2 Quote
Blaskowski Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Contul acela a fost inchis de catre Facebook, raportat chiar de mine. UP! Quote
Muryhyena Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Multumim pentru informație, multi au cazut in plasa. Quote
Recommended Posts