Jump to content

Recommended Posts

Posted

Folosesti anumite moduri cleo care ar afecta vremea? Daca da, sterge-le. De obicei acelea cauzeaza acele texturi.

Daca nu, ia fiecare mod la rand instalat si vezi care iti afecteaza jocul.

Posted

@Alaska da, folosesc un mod de cer // timecyc // imfx etc ; mersi frumos!

@iAdriaN am mai dezactivat moduri din modloader fără relog și nu mi s-a întâmplat la fel

Posted

@Alaska da, folosesc un mod de cer // timecyc // imfx etc ; mersi frumos!

@iAdriaN am mai dezactivat moduri din modloader fără relog și nu mi s-a întâmplat la fel

Iti pot spune garantat urmatorul lucru: imfx sau modurile de genul ca un, enb, imvehft, colormod, imfx, reflectionroad fix etc., nu sunt modurile problema, de obicei modurile de genul, skybox,DAY.cs, NIGHT.cs sau timecyc facut special cu cleo, sunt cele care cauzeaza acest bug cu turf spray-uri. Sper ca te-am putut ajuta cu aceasta informatie mica, dar, importanta.
Posted

Iti pot spune garantat urmatorul lucru: imfx sau modurile de genul ca un, enb, imvehft, colormod, imfx, reflectionroad fix etc., nu sunt modurile problema, de obicei modurile de genul, skybox,DAY.cs, NIGHT.cs sau timecyc facut special cu cleo, sunt cele care cauzeaza acest bug cu turf spray-uri. Sper ca te-am putut ajuta cu aceasta informatie mica, dar, importanta.

Skybox-ul era problemă; acum îmi dă o altă eroare: „warning: model 189 couldn`t load in time”, bănuiesc că este de la modul de skinuri sau de la cel de mașini.

Posted

Skybox-ul era problemă; acum îmi dă o altă eroare: „warning: model 189 couldn`t load in time”, bănuiesc că este de la modul de skinuri sau de la cel de mașini.

Sugerez sa descarci un anticrasher pentru rezolvarea problemei.
Posted

Sugerez sa descarci un anticrasher pentru rezolvarea problemei.

Am cică cel mai bun anticrasher, am schimbat skinurile si văd că nici nu mai primesc foarte multe crash-uri, până acum niciunul.

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp