Frankie Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Salut, mi-am instalat niște moduri și am o mică - mare problemă, îmi tot apar aceste texte, oriunde. https://imgur.com/a/LiGxH
RotaryEmperor Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Folosesti anumite moduri cleo care ar afecta vremea? Daca da, sterge-le. De obicei acelea cauzeaza acele texturi. Daca nu, ia fiecare mod la rand instalat si vezi care iti afecteaza jocul.
Danni Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Probabil ai dezactivat un mod din modloader fara sa dai relog.
Frankie Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 @Alaska da, folosesc un mod de cer // timecyc // imfx etc ; mersi frumos! @iAdriaN am mai dezactivat moduri din modloader fără relog și nu mi s-a întâmplat la fel
ad3x. Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Cred ca ai sters din modloader skybox..Baga-l iar.
RotaryEmperor Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 @Alaska da, folosesc un mod de cer // timecyc // imfx etc ; mersi frumos! @iAdriaN am mai dezactivat moduri din modloader fără relog și nu mi s-a întâmplat la fel Iti pot spune garantat urmatorul lucru: imfx sau modurile de genul ca un, enb, imvehft, colormod, imfx, reflectionroad fix etc., nu sunt modurile problema, de obicei modurile de genul, skybox,DAY.cs, NIGHT.cs sau timecyc facut special cu cleo, sunt cele care cauzeaza acest bug cu turf spray-uri. Sper ca te-am putut ajuta cu aceasta informatie mica, dar, importanta.
Frankie Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Iti pot spune garantat urmatorul lucru: imfx sau modurile de genul ca un, enb, imvehft, colormod, imfx, reflectionroad fix etc., nu sunt modurile problema, de obicei modurile de genul, skybox,DAY.cs, NIGHT.cs sau timecyc facut special cu cleo, sunt cele care cauzeaza acest bug cu turf spray-uri. Sper ca te-am putut ajuta cu aceasta informatie mica, dar, importanta. Skybox-ul era problemă; acum îmi dă o altă eroare: „warning: model 189 couldn`t load in time”, bănuiesc că este de la modul de skinuri sau de la cel de mașini.
RotaryEmperor Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Skybox-ul era problemă; acum îmi dă o altă eroare: „warning: model 189 couldn`t load in time”, bănuiesc că este de la modul de skinuri sau de la cel de mașini.Sugerez sa descarci un anticrasher pentru rezolvarea problemei.
Frankie Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Sugerez sa descarci un anticrasher pentru rezolvarea problemei. Am cică cel mai bun anticrasher, am schimbat skinurile si văd că nici nu mai primesc foarte multe crash-uri, până acum niciunul.
Recommended Posts