stfuNerd Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 De fiecare data inainte sa ajung la sol imi iese de pe server si imi zice ca sunt banat, nu mi se intampla doar mie asta.
EllisoN K20 Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 E-n regula, update asteptat de mult timp. Felicitari, macar e pus in proba.
FullLlama37 Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Shad0w,cand ajung pe pamant,imi da kick sv pe motivu ala,Server this closed connection ... si dupa Ban
Kellow Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Macar daca era marit numarul de slot-uri pe beta, n-ai cum sa intrii.
grey - Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 E aiurea chestia cu /hg de oriunde, ar trebui sa setezi o locatie potrivita de unde sa dai /hg, un loc bun ar fi zona de la HQ Helperi sau Arena de langa East Beach LS.
grey - Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 BUG: Daca omori mai multi playeri, iti da acele puncte, "+100", insa daca omori mai multi, la final iti arata ca ai in total tot 100: https://imgur.com/a/DksC8 @, poti da /hg oriunde doar pe beta, pe serverele oficiale o sa fie cel mai probabil locul unde te da dupa ce mori de la Hunger Games. nu stiu ce e acolo fratemiu dar n-a metionat ca doar pe beta acolo in post-u lui
Litt Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 (edited) Sugestii: Cand intrii in game sa fie mai multe random spawns, este 1 singur si se aduna toti jucatorii in el. Mute in asteptare, se face un spam imens inainte sa intrii in game. Edited February 18, 2018 by Litt
Raul_Cross Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 +1 daca si tu ai citit toate comment-urile. :-) 1
Luca Luca Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Baaa deci cred ca e bugat sv-ul, am facut cont nou si ma da aici: https://imgur.com/a/M64bB
Guardian Agresiv Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 E aiurea chestia cu /hg de oriunde, ar trebui sa setezi o locatie potrivita de unde sa dai /hg, un loc bun ar fi zona de la HQ Helperi sau Arena de langa East Beach LS. E /hg de oriunde doar pentru ca e bagat pe beta, cand o sa fie implementat pe celelalte o sa fie /hg doar intr-o zona aleasa de Shad0w
SORYNsss Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Baaa deci cred ca e bugat sv-ul, am facut cont nou si ma da aici: https://imgur.com/a/M64bBScrie /unrentroom si conecteaza-te din nou
NexT22 Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Sugestii: -sa vezi într un fel câți playeri mai sunt în momentul actual în meci sau cât timp mai dureqza -mașinile sa fie spawnate în mod egal pe toată mapa, e aiurea sa fie 3-4 mașini într o parcare pe lângă ls și prin desert, fort Carson etc sa nu găsești niciun faggio -nu știu sigur dacă ai băgat ca item, îți recomand să bagi și gascan ar fi foarte util -sa apara pe panel cei din /tophg gen VA ROG SA NU MAI FACEȚI SPAM AIUREA ÎN TOPIC DACĂ NU AVEȚI VREO SUGESTIE / BUG, SA VADĂ SHADOW!!!
MicroSpeed Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 1- Bagă mai multe masini2- Să poți alerga infinit, și asa sunt puține mașini nici nu poți alerga
SORYNsss Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Trebuie ceva facut cu codatii (aimbot, speed, fly, teleport) Peste 30% joaca cu cod. . .
Guardian Agresiv Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 (edited) Am si eu niste propuneri - Sa fie pus un gard cum este la Fish SF in zona asta pentru a nu permite playerilor sa blocheze intrarea sau sa faca driveby acolo. - Sa fie adaugat safezone la intrarea in arena - Sa nu fie spawnati toti jucatori in acelasi loc pentru a se reduce din lag si crash-uri - Adaugarea unui cerc secundar pe toata mapa care sa se restranga pana la cel principal pentru ca in momentul de fata daca nu gasesti o masina meciul este automat pierdut daca de exemplu tu ai sarit in San Fierro si zona este in Las Venturas. Gazul sa nu mai apara cand expira acel timp, sa apara dupa ce a trecut cercul secundar de tine.(adica sa fie ca in PUBG, cand a trecut zona de tine, in spatele ei sa fie gazul) Cand ajunge la cercul principal, cel secundar sa dispara si sa ramana doar unul. - Sa fie adaugate masini si in zonele nepopulate / orase "parasite" sau parcari in pustietate, de exemplu - Sa iti arate la intrarea in arena cati playeri mai sunt in viata - Sa fie rezolvat bugul la timpul afisat la intrarea in arena (uneori se blocheaza si ramane asa pana incepe alta runda) Edited February 18, 2018 by Alliance Agresiv 7
Kosovoy.BELEAUA Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Alai tati!! Am motiv sa nu mai merg la liceu! Mulțumesc Shad0w! Baga l cât mai repede
Recommended Posts