Jump to content

Recommended Posts

Posted

De fiecare data inainte sa ajung la sol imi iese de pe server si imi zice ca sunt banat, nu mi se intampla doar mie asta.

Posted

E aiurea chestia cu /hg de oriunde, ar trebui sa setezi o locatie potrivita de unde sa dai /hg, un loc bun ar fi zona de la HQ Helperi sau Arena de langa East Beach LS. 

Posted

BUG: Daca omori mai multi playeri, iti da acele puncte, "+100", insa daca omori mai multi, la final iti arata ca ai in total tot 100: https://imgur.com/a/DksC8

@, poti da /hg oriunde doar pe beta, pe serverele oficiale o sa fie cel mai probabil locul unde te da dupa ce mori de la Hunger Games. 

nu stiu ce e acolo fratemiu dar n-a metionat ca doar pe beta acolo in post-u lui

Posted (edited)

Sugestii: Cand intrii in game sa fie mai multe random spawns, este 1 singur si se aduna toti jucatorii in el.

Mute in asteptare, se face un spam imens inainte sa intrii in game.

Edited by Litt
Posted

E aiurea chestia cu /hg de oriunde, ar trebui sa setezi o locatie potrivita de unde sa dai /hg, un loc bun ar fi zona de la HQ Helperi sau Arena de langa East Beach LS. 

E /hg de oriunde doar pentru ca e bagat pe beta, cand o sa fie implementat pe celelalte o sa fie /hg doar intr-o zona aleasa de Shad0w

Posted

Sugestii:

-sa vezi într un fel câți playeri mai sunt în momentul actual în meci sau cât timp mai dureqza

-mașinile sa fie spawnate în mod egal pe toată mapa, e aiurea sa fie 3-4 mașini într o parcare pe lângă ls și prin desert, fort Carson etc sa nu găsești niciun faggio

-nu știu sigur dacă ai băgat ca item, îți recomand să bagi și gascan ar fi foarte util

-sa apara pe panel cei din /tophg gen

VA ROG SA NU MAI FACEȚI SPAM AIUREA ÎN TOPIC DACĂ NU AVEȚI VREO SUGESTIE / BUG, SA VADĂ SHADOW!!!

Posted (edited)

Am si eu niste propuneri

- Sa fie pus un gard cum este la Fish SF in zona asta 

S2XOerY.jpg 

pentru a nu permite playerilor sa blocheze intrarea sau sa faca driveby acolo.

- Sa fie adaugat safezone la intrarea in arena

- Sa nu fie spawnati toti jucatori in acelasi loc pentru a se reduce din lag si crash-uri

- Adaugarea unui cerc secundar pe toata mapa care sa se restranga pana la cel principal pentru ca in momentul de fata daca nu gasesti o masina meciul este automat pierdut daca de exemplu tu ai sarit in San Fierro si zona este in Las Venturas. Gazul sa nu mai apara cand expira acel timp, sa apara dupa ce a trecut cercul secundar de tine.(adica sa fie ca in PUBG, cand a trecut zona de tine, in spatele ei sa fie gazul) Cand ajunge la cercul principal, cel secundar sa dispara si sa ramana doar unul.

- Sa fie adaugate masini si in zonele nepopulate / orase "parasite" sau parcari in pustietate, de exemplu 

fw6hvKS.jpgx0V8nDw.jpgtPVzPXT.jpg 

- Sa iti arate la intrarea in arena cati playeri mai sunt in viata

- Sa fie rezolvat bugul la timpul afisat la intrarea in arena (uneori se blocheaza si ramane asa pana incepe alta runda)

Edited by Alliance Agresiv
  • Upvote 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp