Ramsy Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Am si eu niste propuneri - Sa fie pus un gard cum este la Fish SF in zona asta pentru a nu permite playerilor sa blocheze intrarea sau sa faca driveby acolo. - Sa fie adaugat safezone la intrarea in arena - Sa nu fie spawnati toti jucatori in acelasi loc pentru a se reduce din lag si crash-uri - Adaugarea unui cerc secundar pe toata mapa care sa se restranga pana la cel principal pentru ca in momentul de fata daca nu gasesti o masina meciul este automat pierdut daca de exemplu tu ai sarit in San Fierro si zona este in Las Venturas. Gazul sa nu mai apara cand expira acel timp, sa apara dupa ce a trecut cercul secundar de tine.(adica sa fie ca in PUBG, cand a trecut zona de tine, in spatele ei sa fie gazul) Cand ajunge la cercul principal, cel secundar sa dispara si sa ramana doar unul. - Sa fie adaugate masini si in zonele nepopulate / orase "parasite" sau parcari in pustietate, de exemplu - Sa iti arate la intrarea in arena cati playeri mai sunt in viata - Sa fie rezolvat bugul la timpul afisat la intrarea in arena (uneori se blocheaza si ramane asa pana incepe alta runda)
Raul_Cross Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Apare doar numele la unele obiecte si nu merge sa le colectezi. Exemple? Poze? Locatii? Orice?? E egala cu 0 postarea asta fara nicio dovada, sau mai bine zis indiciu? /:)
TaysoN. Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Sa adugati si squad, team, daca inca nu ați facut-o. E mult mai fun.
NeoANTO Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Incearca sa apesi pe butonul pe care ai setat SPRINT. La majoritatea este space. A mers acum, mersi mult!
LeTe. Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Apare doar numele la unele obiecte si nu merge sa le colectezi. Nu merge sa le iei pentru ca ai inventarul plin.
Skan. Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 (edited) Exemple? Poze? Locatii? Orice?? E egala cu 0 postarea asta fara nicio dovada, sau mai bine zis indiciu? /:) Majoritatea celor ce au postat aici nu au dovezi, sigur isi da seama Shad0w daca e bug sau nu. Nu merge sa le iei pentru ca ai inventarul plin. Nu luasem niciun obiect pana in acel moment. Edited February 22, 2018 by ValentiN - NG
Danni Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Sugestie: Să nu poți juca în arenă când sunt war-uri, ca să se evite lag-ul care și așa apare.
C O S M l N Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) nu are bug-uri, n-are nimic, l-am testat bn, baga-l. Edited February 24, 2018 by PayN
LoYaLLBG Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Aşteptăm şi pe serverele oficiale, cu modificările finale pe care le veţi face. Nu am găsit bug-uri pe Beta.
RedGun Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) BUG: Cand ai doar o arma in inventar, ii consumi gloantele ramanand doar cu 1 sau 2 gloante, si arunci arma iar dupa o iei la loc, apesi Y si iti spune ca nu ai niciun item. Edited February 25, 2018 by RedGun
Guardian Agresiv Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 (edited) Sa fie adaugata la intrare pe zid o chestie cum e la Wang Cars unde sa fie afisati top 10 jucatori Hunger Games. Eu zic ca ar fi mai interesant decat o simpla lista cu niste nume Edited February 25, 2018 by Alliance Agresiv 4
Guardian Essence Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Sa fie adaugata la intrare pe zid o chestie cum e la Wang Cars unde sa fie afisati top 10 jucatori Hunger Games
Raul_Cross Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Ce ziceți, avem mâine HG sau sall? Roaga-te ca macar anul asta sa fie introdus acest sistem.
NexT22 Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Pai mâine e ziua lui shadow... Zic ca ne face o surpriza ceva
Recommended Posts