Milmoooii. Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Salut, ma poate ajuta cineva din staff-ul serverului cu recuperarea unui cont pe care am jucat vara trecuta?Pot da "recuperare parola" dar imi spune ca acel email nu este valid.. Ca dovada daca este nevoie pot lasa ss cu email-ul de confirmare de prin iunie..Poate e o intrebare banala si stiu ca ma pot reapuca de alt cont dar imi place mult acela.. Quote
B O Y K A Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Pentru aceasta problema poti face un ticket pe panel, succes. Quote
Amenadiel Reborned Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Nimeni nu raspunde daca ti-ai pierdut contul / ti-a fost spart, tu ar trbui sa fii singurul detinator al parolei. Quote
Flanco Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Pentru aceste probleme se foloseste panel-ul comunitatii ( http://bluepanel.bugged.ro/tickets ) Dar cum au spus si ceilanti "nu raspunde nimeni daca ti-ai pierdut contul / ti-a fost spart ". Quote
eMiVVS Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Fa un ticket pe [/panel] referitor la aceasta problema. Quote
Recommended Posts