Ecko Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 (edited) Salut, am o mica problema legata de folderul jocului din documents, dau +2 celui ce ma ajuta. Dupa ce modifc ceva in folderu "sa-mp" din GTA San Andreas User Files - SAMP - sa-mp nu se salveaza. De exemplu fpslimit este pe 48, cand il dau pe 999 si ii dau save, nu ramane salvat, revine automat iar 48. In joc folosesc /fontsize -1, daca pun jocul in bara si dupa ce revin /fontsize se face automat mai mic (doar numele jucatorilor, asa ceva: https://imgur.com/a/F3v6j ) trebuie sa dau iar /fontsize -1 pentru a reveni la normal. Doar pe rezolotia 1024x768 am problema legata de /fontsize. Mentionez ca am Windows 10, multumesc! Edited February 20, 2018 by Seraphim Ecko Quote
BlackEvil. Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Sterge ala din 'my documents' si reinstaleaza GTA. Quote
Dany_YTZ7 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 scuze ca ma bag aiurea.. moduri? Nu! Recomanda reinstal tot Gta San Andreas de la 0. Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Quote
Wreeper Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Nu! Recomanda reinstal tot Gta San Andreas de la 0. Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM am intrebat daca poate da link de la moduri Quote
Dany_YTZ7 Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 am intrebat daca poate da link de la moduri A pus intrebare de ce ia erori la gta, nu ca prezinta moduri. Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Quote
AlexTM Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Sterge ala din 'my documents' si reinstaleaza GTA. Quote
SphaX. Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Încearcă opțiunea Read-Only. Click dreapta pe fișier -> Proprietăți -> bifează căsuța 'Read Only'. Quote
Reaper- Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 La fpslimit nu poti pune mai mult decat 90, daca vrei sa ai mai mult fps descarca de pe internet FPSUncloker.cs(cleo). Quote
CaiusFlorin Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Încearca pur si simplu sa stergi fisierul gta_sa.set din folderul GTA SA User Files, apoi incearca sa te conectezi. Quote
Recommended Posts