nusuntshifty Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Nume: GabrielVarsta: 16Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut, ma numesc Gabi, am varsta de 16 ani, sunt din Snagov, ma consider un baiat inteligeint, cu simtul umorului foarte dezvoltat, imi place sa citesc, sa ma documentez, sa stiu cat mai multe. In timpul liber , ma joc cu prietenii fotbal, sportul pe care-l il practic in mod profesionist, si ma joc pe pc diferite jocuri. Locatia(Oras): Snagov. Ce gen de muzica asculti?: Rap si trap din state, Jazz ( bob marley si alti artisti vechi ) STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer: Nick : ShiftyREALNivel : 24Nume folosite anterior: NoBlodyVechime pe server: 2015-07-15 20:20:32Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): O singura data, in trecut, pentru auto-clicker. Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/bXQsm Link cu faction history: https://imgur.com/a/tiwxVAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): KGB, Sr. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am fost.Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, League of Legends, FiFa, PES, COD, PUBGCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu prietenul meu, StarCloud Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: nu folosescDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan foarte serios, cu membrii foarte de treaba, prietenosi si foarte sociabili Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin caracterul si atitudinea mea Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DesigurEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da.
-Willy Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 (edited) CONTRA, ESTI BANAT Edited February 23, 2018 by Willy RETIRED
StarCloud Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Salut frate, din partea mea meriti un PRO nu imi pasa ca esti codat. Get a life bro!
Recommended Posts