ReDDBuLL Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Cum pot face cand dau /fly si sunt intr-o masina sa ma dea in fata si in sus? Eu am, gen cand dai /fly si esti cu spatele inspre lv, si cu fata spre ls, eu vreau sa ma dea in fata (spre ls), dar ma da spre lv (chiar daca ma da in spate, eu vreau sa ma dea in fata). Am incercat ceva gen x+5, y+5, z+5 sau x, y, z+5 (sa ii seteze pozitia masini) dar tot asa e, iar daca pun x, y, z+5 merge dar doar daca esti cu masina in mers (de pe loc, doar te arunca in sus, nu si in fata). Cum este si pe bugged. Sper ca aveti idee de ce zic. Am incercat si cu setvehiclevelocity si tot nu mi-am dat seama. Cum pot face asta? Mersi pentru ajutor! Quote
SphaX. Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Nu prea înțeleg bine ce vrei să spui.. Când ești în vehicul și dai /fly, să te dea în afara mașinii și în fața ei? Quote
ReDDBuLL Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Nu prea înțeleg bine ce vrei să spui.. Când ești în vehicul și dai /fly, să te dea în afara mașinii și în fața ei? Nu, cand esti intr-o masina si dai /fly sa iti arunce masina in fata si in sus. Gen ca pe bugged frt, ai vazut cand dai /fly te arunca in fata si in sus, chiar daca esti pe loc si chiar daca esti cu fata spre ls. Gen eu la mine, daca dau /fly si sunt cu fata inspre ls, ma da inspre lv, gen in spate si nu reusesc sa fac sa ma dea in fata. Quote
RebornAdevarat Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Da-mi comanda aici. CMD:fly(playerid, params[]) { if(AnduInfo[playerid][pAdmin] < 1) return 1;//textul dorit if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) { new Float: x, Float:y, Float:z; GetVehicleVelocity(GetPlayerVehicleID(playerid), x, y, z); SetVehicleVelocity(GetPlayerVehicleID(playerid),x, y, z + 0.5); return 1; } if(!strlen(tmp)) { Flyingcars(1); SendClientMessage(playerid, 0xFFADADFF, "Fly mode on."); } else { Flyingcars(0); SendClientMessage(playerid, 0xFFADADFF, "Fly mode off."); } return 1;} foloseste comanda asta ti-am creat-o eu pentru tine,poti zbura cu masina. Si vezi cum aranjezi poate nu ai #Define sau niste variabile pe acolo care iti lipsesc pentru aceasta comanda. Quote
ReDDBuLL Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Da-mi comanda aici. CMD:fly(playerid, params[]) { if(AnduInfo[playerid][pAdmin] < 1) return 1;//textul dorit if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) { new Float: x, Float:y, Float:z; GetVehicleVelocity(GetPlayerVehicleID(playerid), x, y, z); SetVehicleVelocity(GetPlayerVehicleID(playerid),x, y, z + 0.5); return 1; } if(!strlen(tmp)) { Flyingcars(1); SendClientMessage(playerid, 0xFFADADFF, "Fly mode on."); } else { Flyingcars(0); SendClientMessage(playerid, 0xFFADADFF, "Fly mode off."); } return 1; } foloseste comanda asta ti-am creat-o eu pentru tine,poti zbura cu masina. Si vezi cum aranjezi poate nu ai #Define sau niste variabile pe acolo care iti lipsesc pentru aceasta comanda. Ceea ce mi-ai aratat tu am facut si eu doar ca asa: https://pastebin.com/2t1ze2hU Fara alte faze cu fly on si fly off. Dar in ceea ce mi-ai aratat tu si ceea ce am facut eu, te arunca in sus doar (te arunca in sus si in fata doar daca esti cu masina in mers, te arunca pe traiectoria pe care merge masina, in fata). Eu vreau sa te arunce in fata (gen eu daca sunt cu spatele inspre lv si cu fata spre ls, sa ma dea inspre ls, nu inspre lv) si sa mearga si daca masina e pe loc, daca intelegi ce zic. Quote
Recommended Posts