BuGeeD Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Salut, tuturor astazi voi alege un LIDER nou la Clanul Blue-Region[brL] intro zi alesem un prieten deal meu ReMiXx dar acesta ma tradat si clanul sa desfintat si acum vreau sa aleg un nou Lider: Nick Name: Nume Real: Varsta Reala: Level detinut: Cu ce poti ajuta tu ca lider: Esti capabil sa devi lider: Vei respecta totul: Esti capabil sa faci ceva din acest clan: Alte precizari: Astept multe cereri Daca vreti sa ma contactati pe samp Numele meu este K1DZOR! http://bugged.ro/topic/22671-blue-regio-brl/?hl=blue-region[brl] Acesta este topicu de cerere pt a intra in clan acele cereri sunt Vechi asteptam unele noi!
Alynush02 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nick Name: Un4m3d Nume Real: Stan Alin Varsta Reala: 13 Level detinut: 21 Cu ce poti ajuta tu ca lider: Cu multe. Esti capabil sa devi lider:Da, pana la urma am fost fondatorul cu K1DZOR. Vei respecta totul:Da Esti capabil sa faci ceva din acest clan:Da Alte precizari:Nimic.
Marian0207 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nick Name: Anoxis Nume Real: Marian Varsta Reala: 16 ani Level detinut: 25 Cu ce poti ajuta tu ca lider: Cu tot ce este nevoie Esti capabil sa devi lider: Da, am mai fost lider la un clan si de cateva ori co-lider Vei respecta totul: Desigur Esti capabil sa faci ceva din acest clan: Da Alte precizari: Astept raspunsul clanului
aditzu10 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nick Name:Aditzu Nume Real:Adi Varsta Reala:14 Level detinut:13 Cu ce poti ajuta tu ca lider:Cu Banii Si Restu Esti capabil sa devi lider:Da Vei respecta totul:DA Esti capabil sa faci ceva din acest clan:DA Alte precizari: Vreau SA Fiu Lider
BuGeeD Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 http://blue-region.forumz.ro/ acesta este un site facut de cand a fost infintat clanul de mult adica!
Sorin Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nick Name: SM1L3Y Nume Real: Sorin Varsta Reala: 16 Level detinut: 24 Cu ce poti ajuta tu ca lider: Pentru ca imi place sa stau cat mai mult timp online si imi place sa ma implic. Esti capabil sa devi lider: Da. Vei respecta totul: Da Esti capabil sa faci ceva din acest clan: Da Alte precizari: Astept un @ daca eu o sa fiu noul lider.
Heex Cosmynell Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nick Name:Bagadel Nume Real:Cosmin. Varsta Reala:15. Level detinut:23. Cu ce poti ajuta tu ca lider:Eu cred ca as ajuta acest clan daca as devenii lider cu organizarea cat mai buna.Eu as mai ajuta clanul cu aducearea playerilor si ajutarea membrii clanului la nevoie. Esti capabil sa devi lider:Da. Vei respecta totul:Da. Esti capabil sa faci ceva din acest clan:Da. Alte precizari:Nimic.
IonutMarian Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Nick Name: Ferenti2 Nume Real: Ionut Varsta Reala: 15 Level detinut: 13 Cu ce poti ajuta tu ca lider: Pai am fi toti organizati si as avea grija sa nu se destrame clanul si toti sa fie multumiti si mandri ca fac parte din acest clan. Esti capabil sa devi lider: Da am experienta si cred ca as fi un lider bun. Vei respecta totul:Sigur ca da. Esti capabil sa faci ceva din acest clan: Da sunt si am sa dovedesc daca voi fi lider. Alte precizari: Imi place munca in echipa si sa fim uniti si organizati in acelasi timp.
Alynush02 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Nick Name: Anoxis Nume Real: Marian Varsta Reala: 16 ani Level detinut: 25 Cu ce poti ajuta tu ca lider: Cu tot ce este nevoie Esti capabil sa devi lider: Da, am mai fost lider la un clan si de cateva ori co-lider Vei respecta totul: Desigur Esti capabil sa faci ceva din acest clan: Da Alte precizari: Astept raspunsul clanului @, sunt @, pe contul lui @BrL-Un4m3d. bafta in continuare, cautama pe mine in joc( Pe contul K1DZOR). Felicitari, esti nou lider al clanului.
BuGeeD Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Anoxis de acum san cepi sa recrutezi membri!
Recommended Posts