qTupe3u Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) Orice informaţie falsă in aplicaţie vor rămane fără vreo şansă de a ajunge colider vreodata .> Real Life Nume real:Vârsta:Locația(oraș):Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): > In-Game Nick:Nivel:Nume folosite anterior/pe alte servere bugged:Vechime pe server/comunitate:Ai fost vreodată banat? (specifică motivele):Poză cu sancțiunile recente(poza last punish):Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan?De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6?Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri?Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider?Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:De ce crezi ca meriţi funcţia de colider?În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?:În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Edited March 1, 2018 by qTupe3u Editez momentan, nu dau drumul.
Kendama.Dama Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) > Real Life Nume real:Andrei Botis Vârsta:15 Locația(oraș):Tulcea Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Nu mi-a placut niciodata sa ma descriu , ii las pe altii sa fac asta. Dar ca scurta descriere , sunt pasionat de jocuri sa le descopar si de fotbal. > In-Game Nick:BronX Nivel:20 Nume folosite anterior/pe alte servere bugged:Nu am mai avut conturi. Vechime pe server/comunitate:Joc de aproape un an dinainte de fuziune, cand s-a facut serverul yellow. Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Nu am fost niciodata banat si nici nu mi-as dori. Poză cu sancțiunile recente(poza last punish):Aici :https://imgur.com/a/X5ona Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Cel mai bine ma inteleg chiar si cu liderul, dar cel mai bine ma inteleg cu Adina si Antonio. De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Pentru ca sunt foarte activ pe server in timpul saptamanii si in weekend , si cred ca mi s-ar potrivi acest rank. Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Probabil ca sunt diferit ca si personalitati. Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider? Pot aduce playeri foarte activi sa vorbesc cu unii dintre ei sa vad cum sunt ei , nu as vrea sa bag pe oricine in clan daca nu respecta regurile. Si as vrea sa ajut si co-liderii. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:In timpul saptamanii 4 ore cel putin , iar in weekend 5-6 ore. De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Doresc aceasta functie pentru ca as dori sa ajut liderul acestui clan si co-liderii , sa ma implic in clan sa caut membri seriosi si activi. În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: Nu am avut factiune anterioara. În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Nu am avut factiuni anterioare , ci am una in prezent. Edited February 28, 2018 by BronXD91
SyNeR. Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) > Real Life Nume real: Pui Alexandru Cosmin. Vârsta: Am varsta de 15 ani. Locația(oraș): Locuiesc in judetul Targu Mures. Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Ma numesc Cosmin si am varsta de 15 ani. Sunt un om cu capul pe umeri si cu cei sapte ani de acasa si persoana a carei ii place ordinea si desciplina. Timpul liber il petrec iesind cu prietenii in oras sau jucand fotbal. > In-Game Nick: SyNeR. Nivel:Am level-ul de 22, aproape 23. Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: Cosmin_Cos, Cosmin@DauPtSasaki. Vechime pe server/comunitate: Pe acest server joc din 28.2.2017 Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Nu, niciodata pe nici-un server. Poză cu sancțiunile recente(poza last punish): https://imgur.com/a/l1UMS Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan?: Cu toti membrii. De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6?: Eu cred ca merit deoarece sunt activ si stiu resposabilitatile acestei functii. Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri?: Cu nimic, toti suntem oameni. Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider?: Pot aduce membri si facand ordine. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Multe, in jur de 5-6 ore. De ce crezi ca meriţi funcţia de colider?: Deoarece sunt un om capabil de a detine functia aceasta si pentru ca ma pot intelege cu toti playerii. În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: Ultima factiune a fost Taxi Sf si am stat pana la rank 1. Am iesit deoarece aveam niste probleme . În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?:Cel mai mult am stat in Paramedic LV( 30 days), am parasito deoarece am vrut sa incerc Factiunea de tip Taxi. Edited March 1, 2018 by SyNeR.
Dany_YTZ7 Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 > Real Life Nume real: Florin Daniel Vârsta:15 Locația(oraș):Ilfov Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte):Pentru început, mă numesc Daniel Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să rîd . Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o companie cu mine, niciodată nu-ți va fi urît, pentru că sunt foarte energic și mereu predispus să încing atmosfera :))) . > In-Game Nick:Dany_YT Nivel:16 Nume folosite anterior/pe alte servere bugged:Nu am. Vechime pe server/comunitate:1 an jumate. Ai fost vreodată banat? (specifică motivele):Nu. Poză cu sancțiunile recente(poza last punis: Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan?Andrew[.], []Antonio De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6?Deorece vreau sa aduc membrii noi cu respect. Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri?Cu nimic. Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider?Cu nimic. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:5-8 orre De ce crezi ca meriţi funcţia de colider?Asta depinde de lider. În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?:FBI reason /quitgoup aveam sa ies pe 3/3 FW. În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Taxi LS 56 days reason: Cerere de demisie Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM
HorneT Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 > Real Life Nume real: Ma numesc Razvan. Vârsta: Am 13 ani. Locația(oraș): Sunt din Timisoara. Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Buna, ma numesc Razvan. Ma consider un baiat cu cei 7 ani de acasa, serios, responsabil, glumet si imi place sa imi fac prieteni noi. > In-Game Nick: GustavAlcantara Nivel: 26 Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: RazviTheRoyal(nickname anterior) Vechime pe server/comunitate: Joc de 1 an si 2 luni pe bugged. Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Nu am fost banat nici odata pe server. Poză cu sancțiunile recente(poza last punish): https://imgur.com/a/v2SdD Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Ma inteleg cu toti. De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Cred ca merit functia de rank 6 a clanului Advenced Legends deoarece sunt activ, sa inteleg cu toata lumea din clan, am mai avut functia asta si in ale clanuri si m-am descurcat bine cu ea. Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Deoarece sunt o fire calma, responsabila si serioasa. Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider? Pot imbunatati clanul prin aducerea de playeri noi si prin oraganizarea acestuia mai bine ca si acum. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Aproximativ 2-3 ore. De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Ma voi putea ocupa de el, voi aduce membri noi si imi voi sanctiiona pe cei care vor gresi. În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: Ultima mea factiune a fost Paramedic Las Venturas si am stat in ea pana la 28 de zile. În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Los Santos, 52 de zile si am parasit-o deoarece m-am plictisit de ea.
qTupe3u Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 (edited) Ai luat ban pentru fly, timp de 30 de zile, revin-o cu o aplicatie cand vor se vor deschide, plus ca ai pus detalii false in aplicatia ta. > Real Life Nume real: Florin Daniel Vârsta:15 Locația(oraș):Ilfov Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte):Pentru început, mă numesc Daniel Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să rîd . Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o companie cu mine, niciodată nu-ți va fi urît, pentru că sunt foarte energic și mereu predispus să încing atmosfera :))) . > In-Game Nick:Dany_YT Nivel:16 Nume folosite anterior/pe alte servere bugged:Nu am. Vechime pe server/comunitate:1 an jumate. Ai fost vreodată banat? (specifică motivele):Nu. Poză cu sancțiunile recente(poza last punis: Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan?Andrew[.], []Antonio De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6?Deorece vreau sa aduc membrii noi cu respect. Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri?Cu nimic. Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider?Cu nimic. Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:5-8 orre De ce crezi ca meriţi funcţia de colider?Asta depinde de lider. În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?:FBI reason /quitgoup aveam sa ies pe 3/3 FW. În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Taxi LS 56 days reason: Cerere de demisie Cand iei best-ul la war si zic cei invinsi despre tine ca ai AIM Edited March 2, 2018 by qTupe3u
Dark1337 Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 > Real Life Nume real: Iulian.Vârsta: 15 ani.Locația(oraș): Botosani.Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Ma numesc Iulian, locuiesc in orasul Botosani si am 15 ani. Imi place sa ma joc pe PC, dar daca este vorba de munca sau de alte activitati care necesita seriozitate, stii sa ma adaptez si fac fata cu bine. > In-Game Nick: []R3PyKu.Nivel: 29.Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: Nu mai am alte nickname-uri.Vechime pe server/comunitate: Aproape 2 ani.Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Da, 3/3 warns.Poză cu sancțiunile recente(poza last punish): -Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Deocamdata cu iAntonio.De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Deoarece as aduc cati mai multi playeri in acest clan.Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Nu-s mai diferit decat alti playeri.Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider? Prin aducerea a mai multi playeri.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore.De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Pentru ca vreau sa ajut si sa aduc membrii capabili in acest clan.În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: In Vagos, am stat 21 days.În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: In Los Vagos 21 days, am parasit-o deoarece nu mai suportam pe aia din Grove cu cheats.
skelakov Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Nume real: BogdanVârsta: 16 ani.Locația(oraș): Targu-Jiu.Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Ma numesc Bogdan am 16 ani , sunt un om rabdator cu cei 7 ani de acasa si ascultator. Hobby-ul meu este Gaming-ul. Nick: Reezly[].Nivel: 48Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: Slad3Vechime pe server/comunitate: 2016 , Orange/Green.Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Nu , nu am fost banat vreodata.Poză cu sancțiunile recente(poza last punish): https://imgur.com/a/ojWZwCu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Cu iAntonio si cu altii.De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Deoarece nu vreau functia doar ca sa abuzez.Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Sunt diferit fata de alti playeri ca nu ma cred superior daca am o functie mai mare.Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider? Sa am grija de cei care folosesc un limbaj neadecvat.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 4-5 ore.De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Deoarece nu imi place sa vad oameni care se cearta si injura prin clan , vreau sa ma ocup de ei.În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: Am fost in SI SF si am stat 21 de zile.În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: In PD , am parasit-o deoarece devenise totul monoton acolo.
malone. Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 > Real Life Nume real: George.Vârsta: 17.Locația(oraș): Berceni, Bucuresti.Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Nu imi place sa ma auto-descriu, ii las pe altii sa o faca. > In-Game Nick: AskeNivel: 23.Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: bLLuEEw0w, Dark, Marusky.Vechime pe server/comunitate: Joc de cand era orange, pe la inceputul lui 2016, insa, am avut o lunga perioada de inacivitate si am revenit acum 2 luni.Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Nu am fost banat vreodata.Poză cu sancțiunile recente(poza last punish): https://imgur.com/ZVPM5EcCu cine te înțelegi cel mai bine din clan?: Cred ca ma inteleg cu toti la fel de bine, nu fac favorizari.De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6?: Pentru ca sunt activ, stiu sa respect si ajut la nevoie.Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri?: Nu sunt direfit cu nimic, toti suntem egali.Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider?: Nu stiu, cu ce se va ivi sa fac, aia voi face pentru imbunatatirea clanului.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Intre 2-4 ore in timpul saptamanii, intre 3-7 ore in timpul weekend-ului.De ce crezi ca meriţi funcţia de colider?: O spun din nou, pentru ca sunt activ, stiu sa respect si ajut playerii la nevoie.În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: FH-ul meu incepe cu San Fierro Paramedic Department, si am 27 de zile in aceasta factiune.În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: FH-ul meu incepe cu San Fierro Paramedic Department, si am 27 de zile in aceasta factiune.
Jackw0wVaD1STRUG Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Nume real: Cosmin Ionita.Vârsta: 15 ani.Locația(oraș): Buzau.Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Ma numesc Cosmin, sunt din Buzau, sunt o fire responsabila, de treaba, care nu cauta probleme, imi place sa imi fac prieteni si sa socializez cu ei, sunt rabdator si stiu sa lucrez in echipa, imi respect aproapele. > In-Game Nick: Jackw0wTANKSOViETiKNivel: 35, cu rp de 37.Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: Jackw0w, Kasparow, Sp1ke@pinguinul, Jackw0wV@d1strug, Tobias@lovesdianaVechime pe server/comunitate: Joc pe black de cand s a deschis orange.Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Da, am fost pentru teleport.Poză cu sancțiunile recente(poza last punish):https://imgur.com/a/J8Xf7Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Cu toti membrii, in special Antonio, veck.De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Consider ca am toate calitatile necesare unui co-lider, am mai fost co-lider in aproape toate clanurile si doresc sa adaug membrii noi, sa facem o familie frumoasa.Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Toti playerii sunt la fel, dar eu ma pot diferentia prin rabdarea pe care o am si intelegerea pentru playeri.Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider?Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore.De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Consider ca am toate calitatile necesare unui co-lider, am mai fost co-lider in aproape toate clanurile si doresc sa adaug membrii noi, sa facem o familie frumoasa.În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: Am fost in Grove, dar am iesit pe banned.În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Rank 6 Sf Bikers, rank 3 aztecas.
Grg Geo Posted March 18, 2018 Posted March 18, 2018 Nume real:George CristianVârsta:17 ani.Locația(oraș):Campulung.Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Ma numesc Halip George Cristian, am 17 ani, sunt in clasa a 10 a, profilul Electromecanica, nu am hobby-uri preferate, ador plimbarile lungi cu bicicleta, nu pare a fi un hobby, dar il pot lua in considerare, tot timpul ascult muzica, ies cu prietenii, joc SA:MP.> In-GameNick:Georgee.Nivel:20Nume folosite anterior/pe alte servere bugged:SeBa69Vechime pe server/comunitate: 7 luni.Ai fost vreodată banat? (specifică motivele):Nu am fost banat.Poză cu sancțiunile recente(poza last punish): https://imgur.com/a/jkTOKCu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Cu toti membrii.De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Pot recruta noi membrii in prim plan.Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Nu ma consider mai diferit.Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider? Sincer, nu stiu.Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 7-8 ore.De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Raspunsul asta il astept de la lider.În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?:Nu am avut factiune anterioara.În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?:Cum am spus, nu am avut factiune anterioara, acum in prezent ma aflu in National Guard, iar aceasta factiune ma atrage deoarece este mai usor decat in Police Department, iar plus de asta am si prieteni.
qTupe3u Posted March 18, 2018 Author Posted March 18, 2018 Nume real: Cosmin Ionita. Vârsta: 15 ani. Locația(oraș): Buzau. Scurtă autodescriere(~ 20 cuvinte): Ma numesc Cosmin, sunt din Buzau, sunt o fire responsabila, de treaba, care nu cauta probleme, imi place sa imi fac prieteni si sa socializez cu ei, sunt rabdator si stiu sa lucrez in echipa, imi respect aproapele. > In-Game Nick: Jackw0wTANKSOViETiK Nivel: 35, cu rp de 37. Nume folosite anterior/pe alte servere bugged: Jackw0w, Kasparow, Sp1ke@pinguinul, Jackw0wV@d1strug, Tobias@lovesdiana Vechime pe server/comunitate: Joc pe black de cand s a deschis orange. Ai fost vreodată banat? (specifică motivele): Da, am fost pentru teleport. Poză cu sancțiunile recente(poza last punish):https://imgur.com/a/J8Xf7 Cu cine te înțelegi cel mai bine din clan? Cu toti membrii, in special Antonio, veck. De ce crezi că meriţi funcţia de rank 6? Consider ca am toate calitatile necesare unui co-lider, am mai fost co-lider in aproape toate clanurile si doresc sa adaug membrii noi, sa facem o familie frumoasa. Cu ce eşti mai diferit faţă de alţi playeri? Toti playerii sunt la fel, dar eu ma pot diferentia prin rabdarea pe care o am si intelegerea pentru playeri. Cu ce crezi că poţi să imbunătăţeşti clanul dacă ajungi la funcţia de colider? Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: 3-4 ore. De ce crezi ca meriţi funcţia de colider? Consider ca am toate calitatile necesare unui co-lider, am mai fost co-lider in aproape toate clanurile si doresc sa adaug membrii noi, sa facem o familie frumoasa. În ce facţiune ai fost ultima dată şi cât timp ai stat acolo?: Am fost in Grove, dar am iesit pe banned. În ce facţiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai părăsit facţiunea?: Rank 6 Sf Bikers, rank 3 aztecas. Ai fost acceptat, bafta cu functia tinere "tank"
Recommended Posts