Kellow Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 (edited) Salutare!! La sugestia mai multor prieteni, am decis sa-mi creez si eu un "portofoliu". Lucrez de mai mult timp in PhotoShop dar pe partea de semnaturi, recent am inceput si cu avatare, miniaturi etc. Am sa incerc sa postez aici in fiecare zi. Orice sfat este bine venit. Miniaturi: Edited March 6, 2018 by Kellow 1 Quote
H a b b o Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Frumoase, te astept cu un reply si la portofoliul meu. Quote
xSnow. Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Bun, sa incepem cu inceputul. La cele 2 avatare (cele cu munte) ai pus prea mult darken, se poate vedea ca unele chestii negre sunt sterse. Aia cu power, blur-ul e dragut, text-ul e "basic" sa zic asa. Thumbnailurile sau ce vor sa fie, la fel, usor de facut, nu sunt cine stie ce. In rest, KW! Quote
Razvanul Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Îmi place sa vad oamenii care lucrează după propriile reguli și lasă deoparte porcăriile spuse de aia care știu doar de avatare și semnături. E plăcut ochiului ce vad aici, bravo. Keep it up. Quote
Kellow Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Frumoase, te astept cu un reply si la portofoliul meu.Mersi.Mai ai de lucratŞtiu acest lucru. Bun, sa incepem cu inceputul. La cele 2 avatare (cele cu munte) ai pus prea mult darken, se poate vedea ca unele chestii negre sunt sterse. Aia cu power, blur-ul e dragut, text-ul e "basic" sa zic asa. Thumbnailurile sau ce vor sa fie, la fel, usor de facut, nu sunt cine stie ce. In rest, KW! Totul are un început, bro! :) Îmi place sa vad oamenii care lucrează după propriile reguli și lasă deoparte porcăriile spuse de aia care știu doar de avatare și semnături. E plăcut ochiului ce vad aici, bravo. Keep it up. Mersi! Quote
grey - Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 (edited) =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Edited March 8, 2018 by Kronick //warned 1 Quote
RevoW Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ai avatar k borderu meu :* Quote
xAotw Posted March 8, 2018 Posted March 8, 2018 Finut, cat de cat, imi place. : ) Foloseste si sharpen pe 30 la final dupa ce pui blur-ul. Quote
Kellow Posted March 8, 2018 Author Posted March 8, 2018 Finut, cat de cat, imi place. : ) Foloseste si sharpen pe 30 la final dupa ce pui blur-ul. Mersi pentru sfat! :ph34r: Imi place ceea ce vad :wub: Mersi! :wub: // new: Quote
Freeman Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Mersi pentru sfat! :ph34r: Mersi! :wub: // new: Mi-ar place prima imagine. E speciala. Quote
Ramzes Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 Mersi pentru sfat! :ph34r: Mersi! :wub: // new: Arata frumos, prima e mai speciala :rolleyes: Quote
Kellow Posted March 9, 2018 Author Posted March 9, 2018 Mi-ar place prima imagine. E speciala. Arata frumos, prima e mai speciala :rolleyes: Mersi! Quote
Ramzes Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 new: Sincer imi place cum lucrezi, toate lucrarile tale imi sunt simpatice :wub: Quote
PoWerreD Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Semnatura este una simpla, dar frumusica, iar thumbnailurile sunt usoare de facut. Mai exerseaza, succes! Quote
Recommended Posts