Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sunt frumoase dar mereu trebuie sa încerci sa faci ceva nou la tine mi se pare ca toate sunt aproape la fel.. și încearcă sa mai diversifici lucrările nu doar pui pe toate același Blur și un efect și gata, și încearcă la lucrările care au calitatea mai proasta sa pui putin smart sharpen ca sa le faci putin mai clare❤️ GJ

Posted

Sunt frumoase dar mereu trebuie sa încerci sa faci ceva nou la tine mi se pare ca toate sunt aproape la fel.. și încearcă sa mai diversifici lucrările nu doar pui pe toate același Blur și un efect și gata, și încearcă la lucrările care au calitatea mai proasta sa pui putin smart sharpen ca sa le faci putin mai clare❤️ GJ

Mulțumesc frumos, voi încerca să pun alt blur. 

În legătură cu ' cele care au calitate mai proastă ' , le pun sharpen, dar am alt stil de blur și o face doar puțin blurată. Voi încerca și altfel, mulțumesc încă o dată.

• Upvote 1
Posted (edited)

Tu reusesti de fiecare data sa imi bucuri ochii, asta e mai rar, nu sunt genul sa adresez des complimente.

- Imaginea 1: prea intens blur-ul, se putea si mai bine.

- Imaginea 3: neclari banii, in rest text efecte ok.

Edited by Joe_Specter
Posted

Tu reusesti de fiecare data sa imi bucuri ochii, asta e mai rar, nu sunt genul sa adresez des complimente. - Imaginea 1: prea intens blur-ul, se putea si mai bine. - Imaginea 3: neclari banii, in rest text efecte ok.

Îți mulțumesc enorm pentru comentariu. Apreciez :wub:  :wub: 
Posted

bluru e prea light, incearca sa il mai inchizi cu un gradient alb negru pe normal 50-60 opacity dupa ochi, nu mai folosi borderu ala cu stroke alb ca e  :unsure:

si la text ai unele probleme, incearca sa mai schimbi si tu din gradiente si sa ti faci un style, chiar poti combina unele style uri de pe net, chiar o sa te ajute

in rest, e ok