Luchian Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Sunt frumoase dar mereu trebuie sa încerci sa faci ceva nou la tine mi se pare ca toate sunt aproape la fel.. și încearcă sa mai diversifici lucrările nu doar pui pe toate același Blur și un efect și gata, și încearcă la lucrările care au calitatea mai proasta sa pui putin smart sharpen ca sa le faci putin mai clare GJ Quote
Clara Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 Sunt frumoase dar mereu trebuie sa încerci sa faci ceva nou la tine mi se pare ca toate sunt aproape la fel.. și încearcă sa mai diversifici lucrările nu doar pui pe toate același Blur și un efect și gata, și încearcă la lucrările care au calitatea mai proasta sa pui putin smart sharpen ca sa le faci putin mai clare GJ Mulțumesc frumos, voi încerca să pun alt blur. În legătură cu ' cele care au calitate mai proastă ' , le pun sharpen, dar am alt stil de blur și o face doar puțin blurată. Voi încerca și altfel, mulțumesc încă o dată. 1 Quote
CTC Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 (edited) Tu reusesti de fiecare data sa imi bucuri ochii, asta e mai rar, nu sunt genul sa adresez des complimente. - Imaginea 1: prea intens blur-ul, se putea si mai bine. - Imaginea 3: neclari banii, in rest text efecte ok. Edited May 27, 2018 by Joe_Specter Quote
Clara Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 Tu reusesti de fiecare data sa imi bucuri ochii, asta e mai rar, nu sunt genul sa adresez des complimente. - Imaginea 1: prea intens blur-ul, se putea si mai bine. - Imaginea 3: neclari banii, in rest text efecte ok. Îți mulțumesc enorm pentru comentariu. Apreciez :wub: :wub: Quote
xSnow. Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 bluru e prea light, incearca sa il mai inchizi cu un gradient alb negru pe normal 50-60 opacity dupa ochi, nu mai folosi borderu ala cu stroke alb ca e :unsure: si la text ai unele probleme, incearca sa mai schimbi si tu din gradiente si sa ti faci un style, chiar poti combina unele style uri de pe net, chiar o sa te ajute in rest, e ok Quote
mKazY Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 E ok, mai încercă și altceva, însă chiar îmi plac stilurile, gg. Quote
Luchian Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 up Ai încercat ceva nou și mi place și se vede ca ți-a iesit gj Quote
NoneV7 Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Imi place cum lucrezi deja ti-am furat un avatar de aici ;) Quote
Recommended Posts