Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nickname: FLAViUS..
Nume: Flavius Antonio.
Varsta: 17 ani.

Screenshot cu invitatia primita:  https://imgur.com/a/TSD1S
Link de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Flavius..
Screenshot LP (last punish): Panel-ul e picat iar eu plec imediat de acasa, In last punish detin ban de 1 zi iar acesta fiind de mai mult de 60 zile.
Descriere (20 de cuvinte minim):
Salut, ma numesc Flavius si locuiesc in orasul Baia Mare. Sunt o persoana agera la minte in stare sa compuna un eseu de 400 de cuvinte la limba romana. Imi place sa fiu in forma, de aceea practic 2 sporturi: Free-Running si Street-workout. Imi place muzica la nebunie, cant la 4 instrumente diferite si imi place sa compun. Sunt genul de om serios si nu sunt imatur.
De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru in clan deoarece ar fi o oportunitate buna sa cunosc membri mai maturi si mai seriosi ca in clanurile anterioare si pentru ca mi-a placut cum a vorbit Gronks cu mine cand m-a invitat astfel redandu-mi parerea despre el si colegii lui din Si. ca sunt primitori si de treaba.
Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost.

Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Am facut parte din clanul Fifth Avenue (5th.)
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, acum ceva timp cand consideram samp-ul un joc unde poti face ce vrei, poti vorbi cum vrei, cel mai recent ban a fost de 1 zi deoarece i-am spus unui admin : De ce esti spart mane?
Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu, toti membrii vostri sunt de treaba si pasnici.
Cu cine te întelegi din clan?: Inca cu nimeni deoarece nu am avut vreun posibil contact cu ei.
Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, nicio problema.
Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Evident, orice clan isi obliga membrii sa foloseasca tag-ul specific.
Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Desigur, doamne fereste sa fiu acolo.

Edited by Flavius...
Posted

nu ai cum sa intri intr-un clan daca esti deja in altul, desi nu pot sa-ti vad fh-ul, ai contra de la mine desi imi placea aplicatia.

Posted

nu ai cum sa intri intr-un clan daca esti deja in altul, desi nu pot sa-ti vad fh-ul, ai contra de la mine desi imi placea aplicatia.

Rezolvat, iesit fara niciun drept de apel.

Posted

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp