flaviusles222 Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 (edited) Nickname: FLAViUS..Nume: Flavius Antonio.Varsta: 17 ani.Screenshot cu invitatia primita: https://imgur.com/a/TSD1SLink de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Flavius..Screenshot LP (last punish): Panel-ul e picat iar eu plec imediat de acasa, In last punish detin ban de 1 zi iar acesta fiind de mai mult de 60 zile.Descriere (20 de cuvinte minim): Salut, ma numesc Flavius si locuiesc in orasul Baia Mare. Sunt o persoana agera la minte in stare sa compuna un eseu de 400 de cuvinte la limba romana. Imi place sa fiu in forma, de aceea practic 2 sporturi: Free-Running si Street-workout. Imi place muzica la nebunie, cant la 4 instrumente diferite si imi place sa compun. Sunt genul de om serios si nu sunt imatur.De ce vrei să intri in clan?: Doresc sa intru in clan deoarece ar fi o oportunitate buna sa cunosc membri mai maturi si mai seriosi ca in clanurile anterioare si pentru ca mi-a placut cum a vorbit Gronks cu mine cand m-a invitat astfel redandu-mi parerea despre el si colegii lui din Si. ca sunt primitori si de treaba.Ai mai fost in Seraphim? Daca da, de ce ai iesit?: Nu am mai fost.Care este ultimul clan din care ai facut parte?: Am facut parte din clanul Fifth Avenue (5th.)Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, acum ceva timp cand consideram samp-ul un joc unde poti face ce vrei, poti vorbi cum vrei, cel mai recent ban a fost de 1 zi deoarece i-am spus unui admin : De ce esti spart mane?Ai vreo altercație sau ai avut cu un actual membru Seraphim?(Daca da, specifică ce s-a întamplat, minciunile se sanctionează cu uninvite): Nu, toti membrii vostri sunt de treaba si pasnici.Cu cine te întelegi din clan?: Inca cu nimeni deoarece nu am avut vreun posibil contact cu ei.Esti de acord sa adaugi tagul „Seraphim„ alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, nicio problema.Esti de acord sa adaugi tagul „.Si„ pe server?: Evident, orice clan isi obliga membrii sa foloseasca tag-ul specific.Ai verificat dacă esti pe 'blacklist-ul' clanului?: Desigur, doamne fereste sa fiu acolo. Edited March 10, 2018 by Flavius...
Sezs Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 nu ai cum sa intri intr-un clan daca esti deja in altul, desi nu pot sa-ti vad fh-ul, ai contra de la mine desi imi placea aplicatia.
flaviusles222 Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 nu ai cum sa intri intr-un clan daca esti deja in altul, desi nu pot sa-ti vad fh-ul, ai contra de la mine desi imi placea aplicatia. Rezolvat, iesit fara niciun drept de apel.
.Lite. Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 nu ai cum sa intri intr-un clan daca esti deja in altul, desi nu pot sa-ti vad fh-ul, ai contra de la mine desi imi placea aplicatia.
Recommended Posts