Jump to content

Wolves - Avizier propuneri clan

Recommended Posts

Posted

moVwHCM.gif

Move in the silence. Never let them know your next move!

Informații

În acest topic membrii au posibilitatea de a propune o schimbare.

Schimbările întotdeauna sunt bine venit, de orice fel.

Astfel reușim să aducem clanul la un nivel mai înalt decăt este.

Model de postare

Nume:

Propun:

Posted

Nume: ImBalance21

Propun: Schimbarea numelor rangurilor, m-am gandit eu la cateva:

Rank 7: *** Wolf Leader

Rank 6: *** White Wolf

Rank 5: Royal Wolf

Rank 4: Wolf

Rank 3: Strong Wolf

Rank 2: Trial Wolf

Rank 1: Little Wolf

Posted

Nume: Pitiq

Propun: Propun schimbarea culorii clan chat-ului într-un gri deschis (696969), părerea mea e că ar da foarte bine, este citeț pe orice font și nu se confundă cu alte chat-uri, pentru că este diferită de cea a jucătorilor de la o distanță mai mare de tine, culoarea actuală este cea default.

Posted

Nume: iAdriaN

Propun: Sa fie facut un sistem de rank-up mai complex, pe puncte, puncte pe care sa le primesti votand la aplicatii, completand anumite quest-uri in clan, realizand niste lucruri pe server (functii, ore jucate, skill 6 la mai multe job-uri). Ceva in modul in care era Young Republicans, cu acel magazin.

• Upvote 1
Posted (edited)

@, o sa discutam astazi despre asta.

@, o sa incercam si culoarea asta. 

@, inca de cand am facut la The Legends, lumea nu mai era interesata, doar unii faceau misiunile etc. A fost frumos in perioada Young Republicans, cand am facut pentru prima data, dar acuma e ceva aiurea. Ramane sistemul de rank up in functie de zile, si evident, activitate.

Multumesc pentru sugestii!

Edited by Bytza
Posted

Nume: Flaviu

Propun: Propun creearea unui mini-game la clan. In ce consta acest mini-game, Counter Strike pe SA:MP.

Cand eram administrator aduceam prietenii intr-un virtual world la HQ National Guard si facam 2 tabere, apoi dadeam semnalul de start si echipele se duelau. De ce propun asta? Fiindca din ce am observat jucatorii care participau se distrau si ma intrebau mereu cand intru pe joc daca mai fac acest mini-game. Nu o sa dau prea multe detalii, doresc sa stiu daca Bytza este de acord si ii voi explica mai multe privat sau eventual la o sedinta de clan.

Daca va place va rog sa dati +1 pentru a arata dorinta de a participa.

• Upvote 5
Posted

@, o idee buna. Cel mai probabil o sa organizam cand am un weekend mai liber. Chiar e ok ideea. Multumim. 

Posted (edited)

Propun: Salut, deoarece acest clan a ajuns unul de top, m-am gandit sa facem urmatorul lucru. Pentru cei ce nu stiu, avem un grup de Steam, grupul clanului: [ http://steamcommunity.com/groups/wolves-bugged ]. Propun sa se adauge un canal nou pe Discord numit: Event Steam, sau Event LMS Steam, sau Weekly group, sau Grupul saptamanal, etc. In ce consta acest canal, in fiecare Duminica/Sambata/x Ownerul/Oraganizatorul seteaza o data anume pentru participare, de exemplu: 
Nume joc: (numele vostru din SA:MP)

Nume Steam: (numele de pe steam)

Esti sigur ca poti ajunge la eventul de pe data de x?: Da/Nu sunt sigur.

Care este echipa ta?: Tag la fiecare jucator cu numele loc din Steam.

Ownerul/Organizatorul, saptamanal, sau in orice zile doresc ei, pot anunta un nou event, gen: Grup de 5/4/3/2/duel CS:GO, Grup de H1Z1, Grup de PUBG, alte jocuri online in care necesita o echipa. Sa zicem ca s-a ales CS:GO in prima saptamana, s-au ales primii 5 membrii care participa la meci, ora s-a ales la 15:00, jucatorii trebuie sa fie in lobby, si pregatiti de meci. De ce am ales sa se anunte pe Discord? se poate juca si fara sa se anunte. Ei bine, dupa meci(daca l-ati castigat) faceti screenshot la tab-ul din joc, cand se incheie meciul, apoi unul dintre voi o sa posteze pe Discord poza. Premiul poate sa fie ceva ales de voi/ales de owner/manager/organizator/sau niciun premiu. Daca aveti idei de premii, puteti lasa un quote, sau PM pentru a da Edit. Premiul trebuie gandit in asa fel sa fie usor si in niciun fel stresant de acordat. Spre exemplu, cel ce organizeaza eventul sa scrie si suma primita la castig, playerul cu cele mai multe kill-uri primeste suma de bani. Ideea este gandita de mine, nu copiata/ copy paste. Nu este nicio problema daca nu se aproba, insa mi-a trecut prin cap si am zis sa o distribui, o zi buna!

Edit: in caz ca jucatorii mentionati pe Discord nu se potrivesc cu numele din poza, eventul nu va fi luat in considerare.

Free-chat-ul este interzis in acea camera.

Edited by ImBalance21.Wolf
  • Upvote 1
Posted

Nume: Deea.

Propun: Adăugarea unui topic destinat pozelor și videoclipurilor în care apar membrii clanului la diverse evenimente la care am luat parte împreuna. Totodată pot fi postate și momente amuzante la care au luat parte membrii clanului. Fiind un grup unit, consider că vom participa la multe evenimente împreuna. 

Exemple: Rob cu clanul, Hunger Games.

Ar fi frumos să avem un topic destinat acestor amintiri.

• Upvote 2
Posted (edited)

@, o idee foarte buna. Am adaugat un nou topic! Multumim. 

@, prea multe evenimente nu isi au rostul.. o sa incerc pe viitor sa imi dedic duminica cu niste evenimente. Dar oricum trebuie sa mai strangem membrii, deocamdata suntem putini si nu putem sa ne strangem chiar asa multi. Dar poate o sa fac o camera de genul pe discord, si va organizati voi.

Edited by Bytza
  • 2 weeks later...
Posted

Nume: xProKiLL

Propun: revenirea la aplicatiile vechi, adica topic cu voturi. Nu tine nimeni in PC dovezi cu comportamentul unui player si este mai ok ca membrii sa-si spuna parerea printr-un vot. 

• Upvote 2
Posted

@, am scos sistemul vechi deoarece doar 3-4 votau mereu. Deci nu avea rost sa le tinem. Imi puteti spune in privat daca aveti ceva contra unui jucator, motivul etc.  

Posted

Nume: Flaviu

Propun: Introducerea topicului ''Wolves - The Hall of Fame'' deoarece este bine sa stim cine s-a implicat in clan sau cine a avut zile multe, iar cei ce apar pe lista si vor sa se reapuce in cazul in care s-au lasat sa poata revenii oricand.

Posted

@, deocamdata nu este cazul. Pe viitor o sa fie un astfel de topic. Aveti zile putine si inca nu isi are rostul. 

Posted

Propunere: Pe serverul de Discord sa se adauge un grad nou, acesta avand permisiunea sa dea kick/ban/mute persoanelor care injura/ dau mention-uri aiurea. M-am gandit sa se faca asa ceva deoarece ca si treaba de owner nu poti sa cu ochii doar pe serverul pe Discord ca sa vezi cine injura si cine face prostii, nu vorbesc in numele meu ca sunt cel mai activ si ca eu as merita acest grad, insa poate fi oferit membrilor cu cea mai mare incredere, care stau si vorbesc des pe canale, m-am gandit la acest lucru deoarece pe multa lume deranjeaza, sanctiunile pot fi acestea: 

(!) Mention aiurea = mute 15 minute (mai mult in caz de spam)

(!) Injuraturi la adresa serverului/clanului = ban permanent.

(!) Jigniri usoare care deranjeaza un anumit membru = mute 30 minute.

(!) spam aiurea pe canalul 'Design' = mute 15 minute.

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Nume: KasianMod

Propunere: Hei, ma gândeam la numele rank-urilor și aș avea o propunere. În caz că v-ați uitat sau vă uitați la serialul "Teen Wolf" o să recunoașteți numele rank-urilor. Am făcut mai multe opțiuni pentru o vedere mai bună:

Opțiunea 1 (care mi se pare cea mai aproape la cea din serial):

RANK 7 - True Alpha
RANK 6 - Alpha
RANK 5 - Beta
RANK 4 - Omega
RANK 3 - Gamma
RANK 2 - Little
RANK 1 - Human

Optiunea 2 (putin modificata):

RANK 7 - True Alpha
RANK 6 - Alpha
RANK 5 - Beta
RANK 4 - Omega
RANK 3 - Theta
RANK 2 - Gamma
RANK 1 - Little

Optiunea 3 (putin modificate rank-urile actuale, combinate cu cele din serial):

RANK 7 - Alpha
RANK 6 - Gamma
RANK 5 - Beta
RANK 4 - Omega
RANK 3 - Theta
RANK 2 - Little
RANK 1 - Human

E doar o propunere și vreau să fie luată ca atare. Mulțumesc pentru timpul acordat :*

• Upvote 1
  • 5 weeks later...
Posted

Nume:DorynyKa26

Propun:Schimbarea zilelor de rank-up in clan

Rank 2-30 de zile

Rank 3-60 de zile

Rank 4-90 de zile

Rank 5-110 zile

Nume:DoryNyKa26

Propun:Eventuri in clan

Propun ca in fiecare Duminica la ora 20:00 sa fie facut cate un event. Liderul sa se sfatuiasca cu co-liderii ce event sa faca. Cei care vor sa participe la event sa depuna o suma de bani.

Posted

Nume: Stefan

Propun: Propun sa fie acordat Wipe celor ce au sub 50 de zile (sau un anumit numar de zile) deoarce s-au strans destul de multi noobi, nu o spun cu rautate, dar acesta este adevarul. Cei ce au avut un comportament ok, sa reaplice daca doresc.

Nu zic nimic cu rautate.  ;)

Posted (edited)

Nume: []Maryus77.

Propun: In fiecare zi de Duminica la ora 18:00 sa se organizeze un event votate de membrii clanului. 

Premiul evenimentului sa fie donat de catre membri clanului in functie de rank-ul sau.

Rank 1: 1.000.000$

Rank 2: 1.500.000$

Rank 3: 2.000.000$

Rank 4: 3.000.000$

Rank 5: 4.000.000$

Rank 6/7: 5.000.000$

-------------------------------------------------------------------------------

Propun: sa se mai deschida un topic cu numele 'Eventuri saptamanale' unde fiecare membru voteaza pentru un tip de event si inca un topic cu numele 'Donetii pentru evenimente' unde fiecare membru doneaza sunma sa in functie de rank.

-------------------------------------------------------------------------------

Model postare 'Eventuri saptamanale':

Nick:

Propun eventul de tip:

--------------------------------------------------------------------------------

Model postare 'Donatii pentru evenimente':

Nick:

Rank:

I-am dat bani lui:

Dovada [/transfer]:

---------------------------------------------------------------------------------

Nume: []Maryus77.

Propun: sa fie schimbat sinstemul de rank-ul:

Rank 1: primesti cand intri in clan.

Rank 2: 20 de zile

Rank 3: 40 de zile

Rank 4: 80 de zile

Rank 5: 160 de zile

---------------------------------------------------------------------------------

Apasa butonul de +1 daca doresti sa fie adaugata acesta sugesti si daca apreciezi muca mea depusa. Multumesc!

Edited by Maryus77.Wolf.
  • Upvote 4
Posted

Nume:DorynyKa26

Propun:Schimbarea zilelor de rank-up in clan

Rank 2-30 de zile

Rank 3-60 de zile

Rank 4-90 de zile

Rank 5-110 zile

Nume:DoryNyKa26

Propun:Eventuri in clan

Propun ca in fiecare Duminica la ora 20:00 sa fie facut cate un event. Liderul sa se sfatuiasca cu co-liderii ce event sa faca. Cei care vor sa participe la event sa depuna o suma de bani.

Sistem de rank up

Rank 1 - se acordă atunci când vă alăturați clanului.

Rank 2 - se acordă după minim 30 zile de la intrarea în clan

Rank 3 - se acordă după minim 60 zile de la intrarea în clan.

Rank 4 - se acordă dupa minim 90 zile de la intrarea în clan.

Rank 5 - se acordă dupa minim 140 zile de la intrarea în clan.

A fost modificat.

Posted

Propun un quest saptamanal ce sa reduca din zilele pentru r-up, 10 misiuni, ce scad in fiecare saptamana cate 5 (sau alt numar) zile din r-up, misiuni gen acorda un free gratuit unui coleg de clan ( daca esti pd ) sau da un rob cu un coleg de clan ( daca nu esti pd ), ajuta 5 colegi de clan la raport, daca sunteti de acord cu asta ne gandim la misiuni ...  La event ul propus de maryus, propun ca toti membrii ce participa la acel event sa plateasca aceeasi suma pentru a intra in event. 

• 2 weeks later...
Posted

Propun sa se scoata regula in care nu ai voie sa aplici daca ai clan, daca cel care aplica e respins, ramane aiurea si fara clanu in care era ...