Royes Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Salut, nu stiu daca acest topic isi are locul aici dar totusi ce pot zice. Am decis sa ii ajut pe toti care aveti nevoie de un fist/weapon icon personalizat si nu stiti cum sa va faceti unul. Model de cerere: Ce doriti(fist,weapons icons, amble): Stock(iconitele pe care le vreti): Font dorit(de pe www.dafont.com): Text pe ele: Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.): !Fontul nu este obligatoriu, pot alege eu unul destul de bun pentru poza! !!Am redeschis acest topic pentru anumite modificari in modelul de cerere!!
GenNetickRUS Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ce doriti(fist,weapons icons, amble): Ambele. Stock(iconitele pe care le vreti): Ceva din samurai Font dorit(de pe www.dafont.com): Oricare. Text pe ele: GenNetick 3/3 4/4 10/10 Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.): Cum crezi tu, dar sa arate belea. Multumesc !
imFlavy Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ce doriti(fist,weapons icons, amble): Ambele Stock(iconitele pe care le vreti): Ceva care arata bine, nu am pretentii. Font dorit(de pe www.dafont.com): Oricare. Text pe ele: Morzii Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.): Cum crezi tu ca arata mai misto.
AdyTheBest Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ce doriti(fist,weapons icons, amble): Ambele Stock(iconitele pe care le vreti): Ceva care arata bine, nu am pretentii. Font dorit(de pe www.dafont.com): Oricare. Text pe ele: Ady. Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.): Cum crezi tu ca arata mai misto.
Royes Posted March 11, 2018 Author Posted March 11, 2018 AdyTheBest - Respins, ti-am mai facut odata, le ai in topicul trecut.
Royes Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 (edited) GenNetick: Sper sa iti placa. Edited March 12, 2018 by Royes
skars Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Ce doriti(fist,weapons icons, amble): Fist Stock(iconitele pe care le vreti): Ceva mai pe placu lu fratele Royes Font dorit(de pe www.dafont.com): https://www.dafont.com/matchmaker.font Text pe ele: Bidi Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.): Culoare roz, pozitie cum iti place tie
Bandoro Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Ce doriti(fist,weapons icons, amble):Ambele Stock(iconitele pe care le vreti):Nu am pretentii, unele care iti plac si tie. Font dorit(de pe www.dafont.com):Pe care il vrei tu. Text pe ele:Bandoro Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.):Nu conteaza astea, dar sa se potriveasca cu iconitele. Mersi anticipat!
Royes Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 Bidi: Hobbit: M-am gandit ca arata mai ok pe culoarea asta, daca nu iti place iti pot face oricand altele doar spune. Bandoro: mFlavy, Nu stiu cum te-am omis dar o sa iti fac, nu acum dar maine da, sunt obosit iarta-mi intarzierea.
Royes Posted March 17, 2018 Author Posted March 17, 2018 (edited) PayN, Mulțumesc. Edited March 17, 2018 by Royes
Shadox Posted March 17, 2018 Posted March 17, 2018 Ce doriti(fist,weapons icons, amble):Ambele. Stock(iconitele pe care le vreti):Orice, sa arate elegant, cu albastru daca se poate. Font dorit(de pe www.dafont.com):Oricare. Text pe ele:Adrian Alte precizari(ex. culoare, pozitie, etc.) Pe albastru sa fie, in rest nu am pretentii.
Recommended Posts