Yara - RETIRED Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Știe cineva de ce atunci când vreau să mă conectez pe server, intră în Single Player? Dau ,, Connect ,, îmi arată acel loading screen de la Multi Player, dar instant intră în Single Player, am reinstalat GTA-ul de vreo 3 ori și este la fel.. 1 Quote
Solution MaRiN1 Posted March 10, 2018 Solution Posted March 10, 2018 Problema era de la UAC (User Account Settings), era setat sa notifice pentru orice executabil. Daca aveti aceasi problema, Start -> Scrieti UAC -> Setati acea linie la Default (a 3-a bulina de jos in sus). sau instaleaza gta in c: program files 1 Quote
Yara - RETIRED Posted March 10, 2018 Author Posted March 10, 2018 Problema era de la UAC (User Account Settings), era setat sa notifice pentru orice executabil. Daca aveti aceasi problema, Start -> Scrieti UAC -> Setati acea linie la Default (a 3-a bulina de jos in sus). sau instaleaza gta in c: program files Mulțumesc, a doua variantă a funcționat. Quote
Recommended Posts