K3NNzOr.. Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Salut, Ma numesc K3NNzOr. si vreau sa reclam pe player-ul Dyke pentru insalatorie. Dovezi:Â https://imgur.com/a/2njxC . Sper sa fie sanctionat corect. Va multumesc!
SuiRaMAdv Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Salut , am o problema mi-a disparut masinile dupa server-ul black fara sa vand / cumpar nimic si nici contul nu cred ca a fost spart deoarece nu am primit nimic pe email. HELP ME PLS. Verificati logurile sa vedeti. pe 11 martie aveam masinile pe 12 martie numai le aveam. Â
ddanut404 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Panel-ul e jos, urmeaza server-ul in totalitate. :)Â Â
Deju Mathe Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 file:///C:/Documents%20and%20Settings/dej/Desktop/sa-mp-020.png ..... va rog frumos ma puteti ajuta am luat teapa dupa cum se vede in poza !!!! ma puteti ajuta si pe mine ??!!
CyberNeticK Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Salut , am o problema mi-a disparut masinile dupa server-ul black fara sa vand / cumpar nimic si nici contul nu cred ca a fost spart deoarece nu am primit nimic pe email. HELP ME PLS. Verificati logurile sa vedeti. pe 11 martie aveam masinile pe 12 martie numai le aveam. Poti deschide un ticket cu aceasta problema dupa ce revine panelul. file:///C:/Documents%20and%20Settings/dej/Desktop/sa-mp-020.png ..... va rog frumos ma puteti ajuta am luat teapa dupa cum se vede in poza !!!! ma puteti ajuta si pe mine ??!! Poti face o reclamatie cu dovezile necesare dupa ce revine panelul. Dovezile vor fi valabile 24 de ore dupa ce revine panelul. Salut, Ma numesc K3NNzOr. si vreau sa reclam pe player-ul Dyke pentru insalatorie. Dovezi:Â https://imgur.com/a/2njxC . Sper sa fie sanctionat corect. Va multumesc! Poti face o reclamatie cu dovezile necesare dupa ce revine panelul. Dovezile vor fi valabile 24 de ore dupa ce revine panelul.
Akrapovic. Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Au trecut deja 3 zile .. zic ca ar fi ok sa rezolvati mai repede !Â
SkiZo.iL Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Si cu raportul de activitate cum ramane, trebuia să iau r-up duminică, cand revine panelul mi se acordă rank-up sau se resetează raportul fără rank-up.
Kywin Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Hai ca se rezolva, spor si sa revina cat mai repede!Â
Adelinho Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Am concediu asta o fost tare rau :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Â daca era iarna sa mergi la sinaia :))Â
AndreiD[.] Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Deja e bataie de joc cu rank-ul, stau 20 de zile cu rank 1 fara fw? Asta e ok pentru voi nu? De ce nu se reseteaza normal, daca eu trebuia sa iau duminica si a fost picat, daca rank voi primii joi, urmatorul raport sa mi se reseteze tot Duminica sau lasati responsabilitatea asta liderilor.
Recommended Posts