Beanny Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Nickname actual pe server: Benany, Nickname anterior pe server: Beanny Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Locuiesc in Bucuresti insa in ceva timp am sa ma mut in Tokyo, Japonia. Ore jucate: Am 1185 ore jucate. Level: Am level 51. Vechime pe server: De aproximativ 2 ani (06.2016) Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/Benany Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost niciodata banat pe server. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc doar SA-MP pe Calculator. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin, am varsta de 16 ani, locuiesc in Bucuresti, imi place sa fiu sociabil, sa imi fac cat mai multi prieteni, imi place sa ajut pe toti cei care au nevoie de ajutor, incerc sa-mi fac un viitor cat mai bun pentru o viata cat mai buna. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in San Fierro Police Department unde am avut rank 5 si 91 de zile si am iesit din cauza wipe-ului. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in [A] si am avut Rank 2. Am iesit deoarece am avut cateva probleme cu pc-ul. Acum totul este bine. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Eugen, Florin, Elkes, Ahrix, Skinny27, RobinAlex si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca mi se pare un clan cu membri foarte activi, de treaba si mi se pare un clan Top in care daca ai intra, ai putea fi mandru. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan deoarece am multe ore jucate, am un FH cat de cat bun, pe care il voi imbunatati si simt ca aici imi este locul. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, sunt sigur de acest lucru. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: D4NGER, ReeKooL, IosifStalin, Nicole, FidelCastro, Alle, Kesen, Hobbit si multi altii.
Floopy. Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Floopy Varsta: 20 ani. Localitate: Romania, bucarest. Ore jucate: 467 ore. + Level: 28. Vechime pe server: Aproximativ 2 ani. (Jucam pe serverul blue) Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Floopy Ce alte jocuri joci?: Pentru acest moment, joc doar samp. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Mă duc la sala de sport, am citit cărți și câteodată mă uit la filme. Descrie-te pe scurt: Numele meu este Alex Andrei și sunt frumoasă de 20 de ani. Locuiesc în București. Din punct de vedere moral, mă consider o persoană sensibilă, ambițioasă, dar prietenoasă. Nu-mi place deloc minciuna si prefer sa o respect, pentru a fi respectata. Motoul meu în viață: Respectați-mă = respectați-vă. Din punct de vedere fizic, sunt un băiat înalt cu ochi căprui, păr brun, etc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: LV PARAMEDIC Rank 5, 50 zile. și în acest moment im în LV POLICE D rank 1 si 13 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: AdiDreamer, Hobbit, SmoKe., Kosovo.. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte respectat, cu o reputatie foarte mare pe server. Pe de alta parte, vreau sa cunosc si alti playeri. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt un baiat serios, prietenos, si daca mi se acorda o sansa, nu dezamagesc pe nimeni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, cu siguranta. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Flavia, Xenophobia, Zeku, SANTA, WeedSmoker, Kosovo, Hobbit, AdiDreamer, SmoKe., KePa, SpArK, Visage, Valentin, și mai mulți jucători.. Edited March 13, 2018 by FLoopy.
Alexxandru123 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Alias. Și nr. 1praduitoru. Varsta: Am frumoasa vârstă de 15 ani. Localitate: București. Ore jucate: 1550 ore. Level: 43. Vechime pe server: aproximativ 1 an și jumătate. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Alias. Ce alte jocuri joci?: FIFA, gta 5 și sleeping dogs. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: Îmi place sa ies cu prieteni sa ma plimb și sa ma joc jocuri pe calculator. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alexandru, am 15 ani și sunt din București. Sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, sunt o persoana ambițioasă care nu se lasă pana nu ii iese un lucru pana la capăt și îmi place sa îmi fac prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: San Fierro Police Department rank 5 și 100 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: CosminM, Ahrix, Alin, Andrei și Cosmin. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte bine organizat cu membrii respectuoși și am prieteni în clan. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca sunt un player foarte activ, cu cei 7 ani de acasă și sunt felu de om care ii place sa își facă prieteni peste tot. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Zetrix, Ali. Ali, CosminM, Trecor, sasha, Ionutz și mulți alții. Edited March 12, 2018 by Alexxandru123
Ionut Avram Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):THE_Monkey THE_Monkey[.] Varsta:16 Localitate:Vama Ore jucate:1543.09 ore. Level:44 Vechime pe server:4 ani Link profil panel:nu merge panel. Ce alte jocuri joci?:Doar samp imi petrec cate 50 de ore pe el. Ai fost banat vreodata?:Da am fost. Ce faci in timpul liber?:Ma reecreez si odihnesc. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Mihai Farcash am varsta de 16 ani sunt o fire ambitioasa si luptoare, imi place sa merg la campionate de fotball si sa fac ce imi place cel mai mult, sa ma joc samp si sa fac multe alte drumeti si reecreeari cu prieteni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:64zile Los Vagos dar vreau acum sa stau ballas 150zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in [A] si asta ar fii o sansa mare pentru mine deoarece sunt activ si ma dedic serverului prin activitatea mea. Cu cine te intelegi din clan?: Adminul Florin, si multi alti si pe parcurs o sa ma inteleg cu mai multi. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca [A] este ceva uimitor, ceva fara cuvinte toti isi doresc sa intre in [A]. De ce crezi ca meriti in clan? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da pot juca si 50. Enumera cativa playeri cu care te intelegi bine pe server: Dixd, Ouxi, Triker, GetYouAlive, Florin, TeZoRoFFiciaL. ,LordNiko, Russher, Ivar, MarianN,Vali26 si multi alti.
Alexcm30 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Actual: AlexCM, Anterior: Alexcm30027 Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Sunt din Ramnicu Valcea. Ore jucate: 792. Level: 29. Vechime pe server: Am cam un an vechime. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/AlexCM Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA-MP Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa fac sport si sa ma joc jocuri pe PC Descrie-te pe scurt:Ma numesc Alexandru am varsta de 16 ani si locuiesc in Valeca.Sunt un om intelegator, inteligent si haios Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Actuala, Taxi SF, Rank 5 si 47 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost, si d-asta mi-as dori sa intru. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Mihnea., K3nntXXL si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?:: Deoarece domina restul clanurilor de ceva vreme si deoarece are doar membrii capabili de orice. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clan pentru ca sunt un baiat serios, intelegator, imi place sa ma inteleg bine cu toata lumea. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Sami, Formidable, Chowder, xDmg, KarMax, IpSilon, Asleep, OvidiuM si multii altii. Edited March 12, 2018 by Alexcm30
Shifu. Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Akiro. actual. CoRe.[] secundar. Varsta:Am varsta de 14 ani. Localitate:Galati. Ore jucate:201 ore jucate. Level:Detin level 20. Vechime pe server:Joc de aproximativ 4 ani. Link profil panel:Este inchis momentan panelul. Ce alte jocuri joci?:Cs go. Ai fost banat vreodata?:Nu am fost. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber prefer sa imi petrec timpul cu prieteni la un fotbal sau la o cafenea. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Costi,am 14 ani si sunt din galati.Sunt un copil cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri.Imi place sa-mi fac prieteni multi,sa discut cu ei,sa vorbesc deschis cu ei.Imi place sa fiu respectat,atat timp cat sunt respectat respect si eu la randul meu.Imi place sa fiu ascultat si sa fie mereu dreptate. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Pe contul actual sunt in taxi los santos,detin r3 si am acumulat 48 zile. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu multe persoane. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece consider ca [A] este un clan potrivit pentru mine,este un clan cu mare potential pe server. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un om cu cei 7 ani de acasa,cu capul pe umeri.Imi place sa vorbesc deschis cu oameni,imi place sa imi fac prieteni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Krazi.,Alle3xOfficial,Iulian,Remus.,Akka[],Alias,Kzimo..etc. Edited March 12, 2018 by Shifu.
Karmax Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Anterioare: BilboBaggins, Karma[], Genesis, Apex (nu le-am tinut mult). Cel de acum este Karmax. cu "." la final. Varsta: 17 ani. Localitate: Craiova. Ore jucate: 360+ Level: 23. Vechime pe server: 4 ani +. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Karmax. Ce alte jocuri joci?: Doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: Ies cu amicii, cu prietena mea si joc SA:MP. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Alex, sunt din Craiova, am 17 ani, sunt o fire comunicativa si plina de energie. Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, imi place sa respect atata timp cat nu sunt luat in batjocora, imi place sa desenez si sa joc fotbal. Sunt ascultator, imi place sa ajut lumea si sa respect persoanele ce merita asta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: La momentul actual fac parte din factiunea News Reporters, am rank 5 (55 de zile). Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu multi: RIOS, Agresiv, Smardoi, Cosmin, Faithen, Fallen[] si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe server si foarte bine organizat. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca nu deranjez lumea, nu am nici o sanctiune, nu imi place sa fac probleme si imi place sa imi fac prieteni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mihai94, Cosm1n, Fallen, Faithen, Sami, AlexCM, Formidable, H0LNEST, XBrossBeach, .Keegan etc.
Brianul Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Syndrome., Synw0w, Brian[] Varsta: 15 ani. Localitate: Medgidia, judetul Constanta. Ore jucate: 513 Level: 22 Vechime pe server: Joc de aproximativ 1 an si 5 luni. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Brian[](panel-ul este down, sper ca linkul acesta sa mearga) Ce alte jocuri joci?: Mount & Blade: Warband, League of Legends, Rocket League. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: Imi place sa imi petrec timpul liber cu prietenii, sau persoanele cu care simpatizez. Imi place sa practic basketball-ul sau sa imi petrec restul timpului jucand jocuri video. Descrie-te pe scurt: Salut, numele meu este Andrei. sunt o fire sociabila, de treaba. Imi place sa ma acomodez cat mai repede in orice colectiv nou, consider ca ma descurc la acest lucru. Traiesc in orasul Medgidia, situat in judetul Constanta. Sunt elev in clasa a-IX-a pe profilul Electronica Automatizari. Timpul liber imi petrec timpul cu prietenii, glumind. Desigur, stiu sa fiu serios cand trebuie. Consider ca sunt foarte vorbaret cateodata, glumind din aproape orice tema. Pasiunile mele sunt basketball-ul si istoria. Ador sa aflu ce s-au intamplat cu sute, poate mii de ani in urma, acest lucru imi place foarte mult, deoarece pot descoperi cum generatiile anterioare traiau fara tehnologia noastra. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi San Fierro. Am acumulat rank 5 (+ tester) si 87 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Consider ca ma inteleg cel mai bine cu [A]Fabian, [A]Kosovo. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece consider ca acesta este cel mai bun clan, avand in vedere ca este printre cele mai vechi, daca nu chiar cel mai vechi clan. Membrii sunt foarte experimentati pe acest server. Mereu mi-am dorit sa intru in acest clan, chiar de cand m-am apucat sa joc pe Bugged. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca am acumulat destula experienta pe acest server pentru a face parte din acest clan. Pe langa acest lucru, ma inteleg bine cu membrii acestui clan, macar atat am putut sa conclud din interactiunile mele cu acest clan. Sunt activ pe server si cred ca acest lucru este unul important. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, deobicei joc 18+ ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu xFlaviu, Oana, KreeN, Fabian, Kosovo.
.KeegaN Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): .KeegaN Varsta: 16 ani. Localitate: Locuiesc in Iasi. Ore jucate: 1655 ore. Level: 49. Vechime pe server: Vara anului 2016. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Keegan Ce alte jocuri joci?: PUBG, CS:GO, Rainbow Six, Gta V. Ai fost banat vreodata?: Am fost banat acum un an pentru acumularea a 3/3 warns. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber merg la sala, joc fotball cu prietenii sau joc SA:MP, PUBG, RainBow Six. Descrie-te pe scurt:Sunt o persoana pasnica, imi place sa socializez cu oamenii si sa imi fac prieteni noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: La momentul dat, am acumulat rank 5 si 51 de zile in factiunea School Instructors SF. Ai mai fost in [A]?: Nu am avut onoarea. Cu cine te intelegi din clan?: cu Faithen, CosminM, Milu si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Acest clan este cel mai bun de pe server, avand membri uniti, prietenosi. De ce crezi ca meriti in clan?Consider ca am acumulat experienta necesara pentru a intra in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: CosminM, DIXD, Milu, Watcher, xFlaviu, Karmax., Cosm1n, Revoltec, Klash, DamnedSky, MaDa.[], Faithen, Jizzy si multi altii. Edited March 12, 2018 by Keeeegan_Ghost
Sami23 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Sami actual, Sami2305 anterior. Varsta:Am varsta frumoasa de 16 ani. Localitate:Oradea. Ore jucate:1460 de ore. Level:40(Pot sa fac 43). Vechime pe server:Un an si jumatate. Link profil panel:whitepanel.bugged.ro/profile/Sami Ce alte jocuri joci?:Euro Truck Simulator 2, Fifa 12, Leauge Of Legend, H1Z1. Ai fost banat vreodata?:Da. Ce faci in timpul liber?:Ma duc cu prietenii pe afara, joc fotbal, citesc, ma uit la filme/seriale. Descrie-te pe scurt:Salut!Ma numesc Sami, am 16 ani si sunt din Oradea. Sunt o fire creativa, imi place sa ma inteleg foarte bine cu toata lumea si sa ii fac pe ceilalti din jurul meu sa se simta bine. Imi place sa rad , sa glumesc si in special sa ascult muzica..Îmi place să ascult ceea ce cineva povestește,nu mă plictisesc așa ușor.Îmi place să visez, asta mă ajută să-mi formez o mică lume a mea, unde să-mi imaginez un viitor așa cum mi-l doresc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Actual Taxi San Fierro, rank 5, 62 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am avut ocazia. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Mihnea, K3nnTXXL. De ce [A] si nu alt clan?:Acest clan ma atrage foarte mult. De ce crezi ca meriti in clan?Nu cred asa ceva, fiecare cu sansa lui. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:AlexCM, Karmax, Mihnea, K3nnTXXL, Formidable, SiNK, Dybala, Eliott,
Ionut4667 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Vlaadut.. Varsta:Am 16 ani. Localitate:Ploiesti! Ore jucate:2100 Level:48 Vechime pe server:3 ani Link profil panel:Nu merge panel:whitepanel.bugged.ro/profile/Vlaadut.. Ce alte jocuri joci?:League of Legends Ai fost banat vreodata?:Da Ce faci in timpul liber?:Ma joc fotbal,stau cu prietenii...etc. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Vlad am frumoasa varsta de 16 ani incepand cu ora 00:00,sunt din Ploiesti si sunt o persoana respectuasa.Imi place sa.mi fac prieteni noi si sa intalnesc noi experiente.Imi place sa respect atat timp cat sunt respectat. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat 115 zile pe un cont anterior. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Alin,Elena..etc. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece de mult mi-am dorit sa fac parte din acest clan ,iar eu consider ca acest clan are ceva aparte fata de celelalte clanuri. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt un tip la banca mea si nu deranjez pe nimeni , iar activitatea mea in joc este una destul de mare. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cu siguranta, da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Quijote[], Iuliano, Alin, Cosmin..
LiarRr Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Liar Varsta: 17 ani Localitate: Bucuresti Ore jucate: 700 Level: 32 Vechime pe server: 2015 Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Liar Ce alte jocuri joci?: League of Legends, War Thunder, Clash Royale, The Crew Ai fost banat vreodata?: Nu Ce faci in timpul liber?: Gaming, petrec timp cu iubita, graffiti Descrie-te pe scurt: Un baiat nonconformist, inovator si cu capul pe umeri. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Actual in School Instructors San Fierro 141 zile la momentul creearii aplicatiei. Ai mai fost in [A]?: Nu Cu cine te intelegi din clan?: Am cativa prieteni in [A] dar am un lapsus in secunda asta. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan care vorbeste de la sine. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca merit in clan deoarece m-as intelege cu membrii acestuia si am stofa necesara pentru el. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal, minim. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Tajo, Suzel, Zeku, Visage, Niro
Sapphire[A] Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Apollo[], anterior: Rombay7u7, Cheshire.Varsta: Am 16 ani.Localitate: Locuiesc in orașul Reșița, Jud. Caras-Severin.Ore jucate: Am 1005 ore jucate.Level: 35Vechime pe server: Aproximativ 4 ani.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Apollo[]Ce alte jocuri joci?: Counter Strike Global Offensive.Ai fost banat vreodata?: Nu, niciodată.Ce faci in timpul liber?: Joc fotbal sau merg la un grătar cu prietenii.Descrie-te pe scurt: Mă numesc Bogdan, am 16 ani. Sunt o fire amabilă, bună la suflet, dornică să ajute orice player la nevoie, îmi păstrez calmul indiferent de situație și păstrez relații cât mai bune cu ceilalți jucători care mă respectă, chiar și cei care nu o fac, nu tolerez minciuna și vorbitul vulgar, îmi place să mă distrez, dar sunt serios și săritor când e vorba de a face ceva sau a ajuta pe cineva. Sunt harnic, îmi ajut părinții zilnic cu treburile necesare, sunt prietenos, descurcăreț, perseverent.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Paramedic LV , 111 zile.Ai mai fost in [A]?: Da.Cu cine te intelegi din clan?: Julian, Pustanu, Digii, TulentO, CosminN, Andrew.De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan respectat pe server cu membri cu care poti sa te intelegi foarte bine si asa devine o prietenie foarte apropiata. Este un clan cu membrii activi si asta este foarte bine, face clanul sa fie numarul 1 si asta este foarte bine.De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am atins un numar destul de mare de ore jucate, sunt activ, am un comportament okey, sunt sociabil si cred ca as merita o șansa.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Adryan, Shawn, Zeckr, Kreen, Nicusor7green. Edited March 13, 2018 by Apollo White
Raca20005 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):WiSTER-Trejo, Catalin, Codeine, Raca20005 anterioare. Varsta:15 ani. Localitate:Iasi. Ore jucate:1600. Level:60. Vechime pe server:3 ani. Link profil panel:whitepanel.bugged.ro/profile/WiSTER Ce alte jocuri joci?:LOL. Ai fost banat vreodata?:Da, insulte pe /report. Ce faci in timpul liber?:Sport sau gaming. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat calm, glumet, frumos. Nu imi place sa mint, prefer sa zic adevarul. In timpul liber citesc, ies cu prietenii in oras, fac sport sau joc SA:MP. Nu iubesc sa intru in conflicte, doresc sa decid tot intr-un mod pasnic, fara multa cearta. Sunt tipul de om care nu te va lasa la nevoie si mereu o sa iti ofere o mana e ajutor. Imi place sa cunosc oameni noi si sa ne cunoastem mai aproape. Imi mentin calmul in situatii critice si pot sa ma exprim adecvat. In deosebire de altii pot sa demonstrez potentialul si nu ma ascund de nimeni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:188 zile r6. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?:Cu nimeni aproape deoarece nu am fost in aceat clan De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece eate un clan cu niste membri foarte maturi si de treaba cu un lider si colideri blana. De ce crezi ca meriti in clan?:Nu cred ca merit, dar stiti cum se zice "Incercarea morte nare". Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:JokerXl, tezorofficial, range, range si multi altii.
..Kenzo[] Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Actual : .Kenzo[], anterioare: Sr.KeKZ, []SeeK[]. Varsta: Am vàrsta de 15 ani. Localitate: Spania. Ore jucate: 617. Level: Detin level 30. Vechime pe server: 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Kenzo[] Ce alte jocuri joci?: Joc CS:GO, Rust si Euro truck simulator. Ai fost banat vreodata?: Nu, niciodata deoarece respect tot staff-ul bugged si pe toti jucatori. Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber imi place sa il petrec cu prieteni in oras sau la biliard. Descrie-te pe scurt: Mà numesc Rares Zlatea Zaharia am o vàrsta de 15 ani, actual traiesc in Spania, sunt o persoana sincera, respectuoasa, cu bunul simt caruia-i place sa isi faca prieteni noi, imi plac jocurile de PC si sunt foarte apasionat de disck jockey. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: In Taxi Los Santos am detinut rank 4 cu 94 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu, niciodata. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Iulian[], TheNiGGlet, Pustanu si cu RiOS. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece Alliance este un clan cu un potential foarte ridicat si cu membri de treaba cu cei 7 ani de acasa si am dorit sa fac parte din acest clan de cand m-am apucat de BuGGed. De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in acest clan deoarece sunt un baiat simpatic cu simtul umorului, respectuos, si amabil si cred ca voi face prieteni rapid si ar fi o onoare pentru mine sa fac parte de Alliance. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cu Cosmin, Iulian[], TheNiGGlet, Pustanu, RiOS si mai multi. Edited March 13, 2018 by ..SeeK..
Ionu Simion Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Simion., nickname anterior: Ionutz129[]. Varsta: Am varsta de 18 ani. Localitate: Buzau. Ore jucate: 575 ore jucate. Level: 27. Vechime pe server: Joc de 2 ani pe acest server. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Simion. Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber joc SA:MP dar joc si fotbal. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut am 18 ani si sunt din Judetul Buzau, sunt baiat punctual cu capul pe umeri care stie ce vrea de la viata. Nu sunt acea persoana care sa-si bata joc sau sa insulte pe cineva, in schimb imi place sa respect si sa las un loc de buna ziua pe unde merg. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos unde am acumulat rank 5 si 68 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost cu celalalt cont de al meu care avea tot acelasi nickname, dar din pacat mi a fost furat iar acum are nickname-ul ''Clever'' se poate vedea nickname-ul meu in Faction History-ul lui. Cu cine te intelegi din clan?: Rios, RobinAlex., Bobillho, Allex. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan bine organizat si doresc sa fac din nou parte din acesta. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca as merita o sansa in clan deoarece m-am chinuit destul de mult timp sa am un 'Faction History' cat mai bun si bineinteles un comportament decent fara sanctiuni. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: iSm0ke, RobinAlex, Robi95 si multi altii.
bullets190 Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Ionut. , nick-ul meu anterior a fost Ionut111 Varsta:14 ani. Localitate:Pitesti. Ore jucate:1030 Level:32 Vechime pe server: 2 ani si jumatate aproximativ. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ionut. Ce alte jocuri joci?:Ma mai joc si Euro Truck Simulator 2. Ai fost banat vreodata?:O sa merg pe sinceritate, da am fost banat 90 de zile pe serverul black. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma plimb, sa ies cu prietenii, sa ascult muzica si sa ma joc pe calculator. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Ionut, am varsta de 14 ani si sunt din Pitesti. Sunt o fire calma, ambitioasa si respectuoasa. Imi place sa ajut oamenii ce au nevoie de ajutor, iar in schimb vreau doar un simplu ''multumesc'', imi place sa ascult muzica, sa ma plimb sa ies cu prietenii si sa ma joc pe calculator. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp am petrecut in Taxi Los Santos 100 de zile, stiu ca nu este foarte mult dar in aceste zile mi-am facut multi prieteni si multe amintiri frumoase pe server. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in clanul Alliance insa chiar mi-as dorii sa fiu printre cei 10 acceptati. Cu cine te intelegi din clan?: Si aici o sa merg pe sinceritate, nu prea cunosc pe nimeni din acest clan, nici ei pe mine probabil insa eu sper ca o sa ma imprietenesc bine cu membrii clanului daca voi fii acceptat, ma integrez foarte usor. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece pentru mine este un altfel de clan, un clan cu potential, unul cu membrii de treaba, ok si mai vreau sa intru in acest clan deoarece nu am mai facut parte dintr-un clan cu un potential ridicat si sper ca o sa ma ridic la nivelul asteptarilor. De ce crezi ca meriti in clan?: Niciodata nu am spus ca merit undeva sau nu, sunt un baiat modest insa cred ca orele petrecute pe server si experienta de pe server o sa-mi dea sansa sa intru in acest clan. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: BlueMod, Allex, Fallen, MarianN, VaLi26 si multi altii, ma inteleg cu toti care nu ma injura si se comporta urat.
RBT. Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): KePa si KePaOfficial.Varsta: 20 de ani.Localitate: Craiova.Ore jucate: 1300+.Level: 40.Vechime pe server: 2 ani jumate.Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/KePaCe alte jocuri joci?: Nu ma mai joc nimic.Ai fost banat vreodata?: Nu.Ce faci in timpul liber?: Ies cu prieteni pe afara.Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Robert Catalin, am 20 de ani si sunt din Craiova. Lucrez la un club de noapte ca barman, pot spune ca sunt o persoană sociabila, glumeata. Nu spune asta deoarece ma cred o persoana de mare fiță, dar asta e adevărul despre mine.Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Santos Police Department, si am acumulat Rank 5 si 87 de zile.Ai mai fost in [A]?: Nu.Cu cine te intelegi din clan?: Am foarte mulți prieteni in acest clan.De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acest clan are o conducere foarte bine pusă la punct.De ce crezi ca meriti in clan? Nu zic ca merit in clan tocmai eu. Dar am un comportament foarte bun pe acest server, si de-asta as crede eu ca merit in acest clan.Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Nici nu se pune problema de ore.Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: O sa enumăr doar ce îmi vine prin cap acum. (Klay, Fallen, StefanOfficial, Flaviu, OvidiuM, FripS, Asleep, .Adi[], M4rian, Wind, Hobbit, Clever si H0LnEsT. Mai sunt dar nu prea îmi vin in minte acum. Edited March 13, 2018 by .KePa
Elkes. Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):.Ashu nume anterior Kricktonick. Varsta: Am frumoasa varsta de 20 de ani. Localitate: Sunt din Ramnicu Vlacea judetull Valcea. Ore jucate: In total am 2317 ore jucate. Level: Am level 53. Vechime pe server: Vechimea de pe servar este de aproximativ 3 ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/.Ashu Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jovuri asa mult cum.joc Sa:mp. Ai fost banat vreodata?: Da am fost banat pentru o gresala. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber prefer sa ma distrez cu prietenii mei si mai ales cu prietena. Descrie-te pe scurt: Ma numeac Florin si sunt o persoana cumsecade dar mai ales foarte amuzanta si onesta care stie ce are de facut la momentul oportun. In prinvipui eu ma pot clasifica o persoana cumsecade dar mai ales stou ce am de facut atunci cand se necesita atentie absoluta. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Los Santos Police Departament si am stat 83 de zile in aceasta perioada am acumulat rank 5 si functia de tester. Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost odata in [A] l-am parasit ca nu ma descurcam asa de bine. Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine ma inteleg cu Rios. De ce [A] si nu alt clan?: Doresc sa ma alatur clanului [A] pentru ca este unul care stie sa colaboreze si sa faca tot ce trebuie dar mai ales se ajuta intre ei. De ce crezi ca meriti in clan? Consider ca as merita in clan pentru faptul ca am mai fost in acest flan si pot face fata dar mai ales stiu toti membrii. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da pot face acest lucru eu de obicei fac in jur de 12 sau 20 de ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Rios, Marshmallow, Adryan, SiNK, Oprea si multi altii.
EdisoN Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): EdisoN actual, MisterExtreme si []Andrei. anterioare Varsta: Am 17 ani. Localitate: Sunt din Galati. Ore jucate: 2474 ore jucate. Level: 50 Vechime pe server: Joc pe server din 2014. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/EdisoN Ce alte jocuri joci?: Ma mai joc si League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu, n-am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe calculator sau ies pe afara cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei, am 17 ani si sunt din Galati. Sunt o fire sociabila, isteata si cu cei 7 ani de acasa. Sunt un baiat serios, glumet si cu capul pe umeri. In timpul liber imi place sa ies pe afara cu prietenii sau sa ma joc pe calculator. Tin la gluma sau la misto doar pana in limita bunul simt, ce intrece pragul nesimtirii ma enerveaza si nu suport asemenea oameni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Los Santos Police Department 89 de zile cu rank 6. Ai mai fost in [A]?: Da, acum 2 ani. Cu cine te intelegi din clan?: SmoKe., Faithen, Thenigglet, Robinalex, Hobbit si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai bun si cel mai activ clan de pe server si si-a pastrat valoarea de alta data. De ce crezi ca meriti in clan?: Eu cred ca merit in clan pentru ca sunt activ, serios si cu cei 7 ani de acasa si am depus munca in acesti ani pentru a creea acest cont. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, pot. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Mihaii.[], Hobbit, Faithen, Noxxon, Peanut si multi altii Edited March 13, 2018 by EdisoN
TeZoR Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):In acest moment ma numesc TeZoRoFFiCiaL.,iar numele anterioare au fost:TeZoR,MosLeBBroF si RaCa. Varsta:Am varsta de 14 ani. Localitate:Sunt din orasul Hirlau, judetul Iasi. Ore jucate:Am 667 ore jucate. Level:In acest moment am level 32. Vechime pe server:Joc pe server de 3 ani. Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/TeZoRoFFiCiaL. Ce alte jocuri joci?:Mai joc: CS:GO, ETS2, H1Z1, LOL, s.a. Ai fost banat vreodata?:Da am fost banat. Ce faci in timpul liber?:In timpul liber stau la pc sau ies in oras(football). Descrie-te pe scurt:Sunt o fire calma, sunt prietenos de fel, am cei 7 ani de acasa, am simtul umorului si sunt capabil sa fac la randul meu glume de bun gust, imi place sa imi fac prieteni noi, imi plac provocarile noi si in acelasi timp sa ma distrez alaturi de prietenii mei. In afara de asta, ma consider o persoana descurcareata, pot sa inteleg majoritatea lucrurilor fara a fi nevoie sa mi se mai explice a doua oara. In timpul liber imi petrect o marte parte din el pe SAMP, dar si iesind in oras alaturi de prietenii mei sau vizitand anumite rude pe care nu le-am mai vazut de ceva timp. Sunt capabil sa-mi recunosc greselile, nu imi plac minciunile si nici persoanele care mint pentru a-si ascunde anumite fapte pe care le-au savarsit. Cat ai stat celmai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:In acest moment am FH sters dar un admin poate vedea ca am avut 90 zile in San Fierro Police Departement. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Aproape cu toti membri. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece am fost deja in St.(nu mi-a placut asa de mult), si in acest moment in King.(un clan de nota 10+). De ce crezi ca meriti in clan?:Consider cam tot ce imi trebuie pentru a ma integra in el. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur ca da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Hobbit,CristiaN.,Flaviu,D4nger,Andrei s.a.
Zephyre Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Zephyre, mDo. Varsta:15 Localitate: Slobozia, Ialomita Ore jucate: 1540 Level: 42 Vechime pe server: 3-4 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Zephyre Ce alte jocuri joci?: Mai joc Overwatch. Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat acum mult timp pentru cheats. Ce faci in timpul liber?: Ma joc pe PC si ies in oras cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mihai. Am 15 ani, pasiunile mele sunt PC-ul si iesitul in aer liber. Imi plac animalele si sa formez prietenii de lunga durata. Nu imi place bataia si cearta inutila ce nu are rost. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat National Guard, 165 de zile si am avut rank 6. Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost in Alliance. Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu cunosc prea multa lume din clan, dar as vrea sa ma inteleg cu toti. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan bun, in care as vrea sa stau mult timp. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred ca m-am remarcat cat de cat de cand m-am reapucat de server. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Asleep, Chr1s., Dtz., Cannibal, Smardoi, Prudner, H0lnest, etc. Edited March 14, 2018 by Zephyre
Leave Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Leave. ,anterior SOP. Varsta:17 Ani. Localitate:Craiova. Ore jucate:480+. Level:22. Vechime pe server:3 Ani. Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/profile/Leave. Ce alte jocuri joci?:Cs.1.6. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:Ies pe afara cu prieteni. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat glumet de treaba cu bun simt. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:65 de zile in Taxi SF. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cosmin. De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca Imi place in acest clan . De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un baiat la locul lui si nu cred ca alte clanuri merita sa fiu in ele. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da normal . Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Karmax , Mihai94 ,Zking, Mango, sunt foarte multi nu pot enumera pe toti.
Recommended Posts