Dr4Skulll Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): CataDeyy, Dr4Skull si actualul Petru[]GIGN Varsta: 17 ani. Localitate: Craiva, judetul Alba. Ore jucate: 742 Level: 28 Vechime pe server: Am 3 ani de zile vechime, joc din 2015, doar ca am schimbat contul pentru ca nu imi mai aminteam parola la celalalt. Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/Petru[]GIGN Ce alte jocuri joci?:In general mai joc CSGO, Minecraft rareori cu prietena mea si mai multe jocuri pe Steam. Ai fost banat vreodata?: Da, din cauza ca luam warn si de lene sa platesc mai bine luam 3/3 si asteptam. Ce faci in timpul liber?: De obicei ies cu prietena la un suc, mai intru pe PC sa lucrez sau ma mai joc cu colegi mei. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Petru, am 17 ani si locuiesc in Craiva, judetul Alba. Sunt un tip calm, dar pana la o limita la care incep sa ma enervez grav. In general sunt prietenos, putin timid cand e vorba de persoane noi. Imi place sa fiu in conditia "omului de geniu", adica sa las de la mine si daca cineva vine sa imi strice capul si nervi, il las sa termine dupa care imi spun parerea. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat 50 de zile, am acumulat rank 5 si functia de Tester in Paramedic Las Venturas. Ai mai fost in [A]?: Niciodata. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Fallen si cu Elkes. De ce [A] si nu alt clan?: Consider ca este un clan ravnit, chiar foarte dorit pe server si din cate am observat daca ajungi in [A]lliance, esti mai respectat in general, lumea te saluta altfel. De ce crezi ca meriti in clan?: Nu consider asta. Daca un leader/co-leader considera ca merit sa intru atunci e bine, daca nu iarasi este bine. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Nu pot promite acest lucru, dar pot incerca sa stau minim 12-13 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: ScoobyDooRo2, Fallen[A], LeBroff. Oase, Supra si mai multi, am incercat mereu sa fiu placut tuturor. Edited March 14, 2018 by Dr4Skulll
Nicko Nicko Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):L3moNNN Varsta:17 ani. Localitate:Republica Moldova. Ore jucate:1542. Level:40. Vechime pe server: Aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bu...profile/L3moNNN Ce alte jocuri joci?: Joc doar SA:MP. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:Joc SA:MP. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Niolae si am varsta de 17 ani. Pot spune ca sunt o persoana sociabila, prietenoasa, imi place foarte mult sa comunic, mereu sunt in cautare de prieteni noi, ma integrez usor intr-un grup nou si imi place munca in echipa. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Las Venturas Police departament rank 5 100 days. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: CosmiNN, Elikes. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este dupa parerea mea cel mai bun clan de pe acest server, este un clan bine organizat cu membrii respectosi si de treaba. De ce crezi ca meriti in clan?Cred ca merit in acest clan deoarece am aptitudinile necesare. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da, cred ca pot juca si peste 30 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:CosmiNN, M4RIAN, Quijote, Seriikov, Denisa, Nicole, Again, etc.
Alex Murariu Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Shaganel (+Nick anterior: GimMloCkk.; Shagan) Varsta: 19 ani Localitate: Constanta Ore jucate: 967 de ore jucate. Level: 35 Vechime pe server: Aproximativ 4 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Shaganel Ce alte jocuri joci?: League Of Legends, Starcraft 2, Cs: Global Offensive. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: De obicei ma joc San Andreas Multiplayer sau lucrez pe PC. Descrie-te pe scurt: Salut, ma numesc Alexandru, provin din localitatea Constanta si am varsta de 19 ani. Ma descriu ca fiind o persoana prietenoasa, cu simtul umorului si atenta atunci cand este vorba de munca sau dde ajutorul meu. Ador jocurile video inca de cand sunt mic si unul dintre visele mele ar fii sa creez unul. Studiez la facultatea de Informatica, in cadrul Universitatii Ovidiu's din Constanta si doresc sa termin studiile si, poate, sa fac si masterul. In final, doresc sa mai adaug faptul ca ma integrez usor intr-un grup si sunt respectuos cu cei din jurul meu. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut este factiune curenta cu 99 de zile in School Instructors Las Venturas. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Cel mai bine il cunosc si ma inteleg cu co-liderul meu "Marius". De asemenea, sunt deschis pentru noi prietenii oricand. De ce [A] si nu alt clan?: Consider ca clanul "Alliance" reprezinta un clan cu o structura de organizare foarte buna, membri onorabili si cu bun simt, dar si renumit peste intregul server. De ce crezi ca meriti in clan? Ma consider un om activ, cu visuri marete. Sunt un om cu bunul simt, prietenos si respectuos, unde consider ca acest clan imi ofera oportunitati destul de variate si membri cu calitati asemantoare. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Sigur. Am zile libere in cadrul saptamanii unde pot juca. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Cei mai importanti si cu care socializez cel mai des consider ca sunt (in ordine): Bordei, Formidable, ImBalance21 si Marius.
cute.Dybala Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Dybala[]. (Selgros1337_, Selgros[]., Dybala.TAXiMETRiST) Varsta: 15 ani si 11 luni Localitate: Bucuresti. Ore jucate: 785 Level: 32. Vechime pe server: Mai 2016, Un an si 10 luni mai exact. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Dybala[]. Ce alte jocuri joci?: League of Legends, Counter Strike:Global Offensive, FIFA18, Call of Duty (Ultimele 3 din franciza) Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat o singura data timp de 3 zile pentru neactualizare programelor prefetch. Nu stiam ce sunt acelea cand am fost banat si mi s-a parut putin nedrept. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ascult muzica, ma joc pe calculator sau ies afara cu prietenii la fotbal, la mall sau in parc. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Andrei Matache, sunt elev in clasa a IX-a in cadrul Liceului Teoretic "Traian" din capitala, la profilul Stiinte Sociale si ma auto-descriu ca fiind o fiinta intelegatoare, cu cei 7 ani de acasa, simtul umorului si foarte calma. Nu sunt o persoana care cauta cearta, niciodata nu mi-au placut conflictele de orice natura si in continuare le evit cat de mult posibil pentru a nu creea probleme mie sau celor din jur. Imi place sa socializez foarte mult si sa glumesc cu oricine imi permite, fara a face glume proaste la adresa cuiva. In timpul liber imi place sa ascult muzica, sa ma joc pe calculator sau sa ies afara cu prietenii. Sper ca ma voi intelege bine cu membrii clanului [A]lliance! Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am acumulat 58 de zile si rank 5 in factiunea Taxi LV, iar in total, am stat 111 zile in aceasta factiune (tot cu rank 5 dar de data aceasta, 53 de zile). Ai mai fost in [A]?: Nu, stiu ca acesta este un clan serios si de aceea aplic. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu TulentO, cristian131, AdiDreamer, Gabu si iTzAndrei. Mi-as fi dorit sa ma fi intalnit cu mai multi playeri din clan si sa socializez cu ei in scopul unei bune prietenii pe server. Sper ca daca voi fi acceptat, o sa ma pot intelege multi din clan. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece [A] este cel mai serios clan pe care acest server il poate avea vreodata si datorita membrilor si a staff-ului acestuie ce il mentin in top. De ce crezi ca meriti in clan? Nu consider ca merit mai mult sau mai putin fata de un alt player ce a aplicat pentru un loc in acest clan. Totusi, consider ca am experienta si calitatile necesare pentru a ma alatura acestui clan, desi LP-ul si FH-ul meu nu este in tocmai splendid, consider ca toata lumea merita o sansa, chiar si eu. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Milan[]., Sami, CiMiCiAnCa, Laurentiu2.0, AdiDreamer, Tulento, cristian131, iTzAndrei, si restul membrilor factiunii Las Venturas Police Department. As vrea sa mentionez ca eu detin un clan dar il pot lasa pe mana bunului meu prieten si fost coleg, Milan[]., avand in vedere ca acesta are 30+ zile in clan si poate prelua functia de leader in [PCR]. Edited March 15, 2018 by PCR.Dybala
Brianul Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) . Edited March 14, 2018 by Brian.Reporter
DaaNieL Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): cocacolaVLAD, nu am nickname-uri anterioare. Varsta: Am varsta de 16 ani. Localitate: Pipirig Ore jucate: 523 Level: 30 Vechime pe server: Aproximativ un an si jumatate. Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/cocacolaVLAD. Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS-GO dar rar. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ma joc SA:MP si imi place foarte mult sa merg la fotbal cu prietenii. Si in rest muncesc, citesc si ma plimb cu bicicleta. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Daniel, am 16 ani, sunt din Pipirig imi place foarte mult sa citesc, sa ma plimb si sa joc fotbal. Sunt un baiat istet (zic eu) si foarte ascultator. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in School Instructos 50 de zile si am obtinut rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu prietenul meu RobinAlex. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan unde sunt oameni care stiu cum sa se comporte, nu ca in alte clanuri in care nici nu stiu sa scrie corect. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un om ascultator si stiu cum sa vorbesc cu oameni si ma consider un tip civilizat. Si cel mai mult pentru ca nu imi place sa ma cert si incer sa rezolv probleme cu calm si fara vorbe verbala (in joc). Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, joc peste 10 ore deoarece sunt si in factiune si am nevoie de ore si de raport. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: RobinAlex., Hulk (prietenii mei de o viata), Prudner, Yuri, Cdorsu etc. Edited March 14, 2018 by Daniel Pruna
Cerbu.05 Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): CerBu.05 Varsta: 17 ani Localitate: Buzau Ore jucate: 427 Level: 26 Vechime pe server: 1 an Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Cerbu.05 Ce alte jocuri joci?: Fifa. Ai fost banat vreodata?: N-am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: Ies prin oras cu prietenii sau ma joc. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Stefan, pot spune ca sunt o fire sociabila, prietenoasa, ma integrez usor intr-un grup, imi place sa-mi fac prieteni noi si imi place munca in echipa. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii in oras sau cu familia. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 , 100 days, nu se poate vedea in FH ca l-am sters. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: Bobillho, []Iulian, Allex, K3nnTXXL, Rios, .Alin, Hobbit, aproape toti. De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este un clan cu renume pe acest server, imi place foarte mult tagul, am cativa prieteni in acest clan si are niste membri cu bun simt si caracter. Si pentru ca am mai fost in acest clan. De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca am un fh ok si niste ore cat de cat ok. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Bineinteles. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: KAKY, Bobillho, []Iulian, Allex.,K3nnTXXL, Alexx.05, Andreiii si multi altii. Edited March 14, 2018 by Cerbu.05
Catalin Cicu Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare):Arici989 Nu am avut un Nik Anterior. Varsta:17 Ani. Localitate:Botosani Ore jucate:700 Level :28 Vechime pe server: 1 An jumate Link profil panel:http://whitepanel.bugged.ro/ Este inchis. Ce alte jocuri joci?:CsGo,CrossFire Eu. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?:Imi place sa ma antrenez la Sala si sa joc Fotbal. Descrie-te pe scurt:Ma numesc Cicu Catalin si am varsta de 17 Ani locuiesc in Botosani,sunt o fire calma,glumeata dar cand e vorba de seriozitate pun accent maxim. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:FH meu a fost sters din unele motive iar acum fac parte din LSPD Rank2 Ai mai fost in [A]?: Nu,nu am mai fost si imi doresc sa intru in acest clan,sper sa primesc macar 1 Sansa. Cu cine te intelegi din clan?: [A]Pavle De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan serios Activ si Recunoscut. De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece sunt foarte Activ,Serios,Responsabil pe ceia ce fac. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur am avut 70 ore in ultimele 7 Zile cel putin 30 fac in fiecare saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:[A]Pavle,k3n2oRiCa,Suedezul.,Cheloo24,Struck. Edited March 14, 2018 by Catalin1221
Teddy.DAUDINOZN Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): JasoN (+ T3DDy si .Cosmin[] ). Varsta: Am 14 ani. Localitate: Suceava. Ore jucate: Am 1960 de ore jucate. Level: 48. Vechime pe server: Joc din 2015/04/27. Link profil panel: whitepanel.bugged.ro/profile/Jason Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ai fost banat vreodata?: In trecut, dar au disparut de pe lp. Ce faci in timpul liber?: Ies afara daca e vreme de iesit afara sau stau pe SA:MP daca afara este urat. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Cosmin si sunt din Suceava. Sunt un baiat serios, glumet, cu cei 7 ani de acasa si timid pot spune. In timpul liber ies afara cu prietenii la un fotbal sau la un suc cand se strange gasca mai mare. In viitor dupa ce termin liceul, doresc sa merg la facultate in Cluj-Napoca sau Brasov, deoarece sunt orase mari si am prieteni/rude in aceste orase. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat 44 de zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu toti din clan. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan deosebit de celelalte si am mai fost in el, mi-a placut si vreau sa revin. Toti membrii de ajuta la nevoie, au simtul umorului si sunt seriosi cand este nevoie. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in clan prin simplul fapt ca am mai fost, sunt un jucator pasnic, prietenos, glumet si serios cand este nevoie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, am intrat in factiune recent si am nevoie de activitate pentru a dovedi ca sunt un player serios si cu siguranta voi avea peste 10 ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Kosovo, TulentO, TheNiggleT, []Iulian., Allex., Eugen si multi altii.
Seelow Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Seelow Varsta: Am 16 ani. Localitate: Sunt din judetul Buzau. Ore jucate: Am 1874 ore jucate. Level: Am level 59. Vechime pe server: Joc pe acest server din 2014. Link profil panel: Panelul este picat, insa este nevoie sa pun link. http://whitepanel.bugged.ro/profile/Seelow Ce alte jocuri joci?: Mai joc CS:GO, Gta 5 si League of Legends. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat vreodata pe acest server. Ce faci in timpul liber?: Majoritatea timpului liber il petrec cu prietenii afara. Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat muncitor, glumet, sunt ambitios pot spune, un om pe care te poti baza in orice situatie, sigur pe el. Stiu sa ma comport cum trebuie indiferent de situatie si sunt descurcaret, mai multe puteti sa aflati in joc, nu prea am inspiratie in acest moment. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Pe langa factiune actuala am mai fost in SFPD 129 zile rank 5, iar momentan ma aflu iar in SFPD cu 142 zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost, insa am fost dat afara fara motiv cel mai probabil sau ca nu aveam 10 ore jucate in ultima saptamana. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu multi, de exemplu: Florin, Hobbit, Andrei, etc. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acesta este cel mai vechi, de cand joc pe acest server acest clan a fost in top intotdeauna, nu a cazut, toata lumea stie asta, insa din pacate oricat de mult as fi jucat sau cate zile aveam in factiuni, nu am fost acceptat aici vreodata. De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca am acumulat experienta necesara pe server si am dobandit increderea multor persoane. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, acum pot juca pe putin 10 ore jucate, chiar si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: zking, oreo, []cily[], []radw[], []Mihai[]., CristiaNN, IlusYon, Frips, Andrei, etc.
zkingul Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): zKing, anterior Costy[GCN] Varsta: 16 ani. Localitate: Buzău. Ore jucate: 1.653 Level: 30, dar am 1824 de respect points-uri. Vechime pe server: 2 ani și ceva. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/zKing Ce alte jocuri joci?: Mai joc League Of Legends Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat niciodată. Ce faci in timpul liber?: Mă joc pe calculator și mai ies pe afară cu prietenii. Descrie-te pe scurt: Sunt un băiat calm în mare parte, nu îmi place să mă bag unde nu îmi fierbe oala cum s-ar zice, nu sunt genul de om fitos care tine nasul pe sus și se crede cine știe ce, îmi place să socializez și să mă țin de ceea ce îmi place. Nu prea am pasiuni și nici hobby-uri, dar îmi place să încerc lucruri noi cu fiecare ocazie dată. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Sunt acum în School Instructors Las Venturas și dețin 190 de zile și rank 5, împreună cu funcția de tester. Am mai avut acum aproximativ un an 180 de zile în School Instructors San Fierro demisionând cu rank 5. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost în [A]. Cu cine te intelegi din clan?: Cu H0lnest, maxwell și cam atât. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acesta este clanul meu preferat, cu cei mai buni membrii de pe server, este un clan respectat și... este ok din toate punctele de vedere. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece am un FH bun, un LP curat, ore suficiente și cam atât. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, desigur. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Formidable, Marius, DavidGA, Seelow, .Robert., []CiLy[], DizzyTube, Shaganel, MariusAdonis și mulți alții. Edited March 15, 2018 by zKingul
Pety. Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Kine. Varsta: 16 ani Localitate: Barlad Ore jucate: 945.55 Level: 28 Vechime pe server: aproape 2 ani Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Kine. (Daca nu merge link-ul cautati: Kine.) Ce alte jocuri joci?: Nu joc alte jocuri inafara de SA:MP Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost banat vreodata. Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp, fac fotografii si joc football. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Pahomi Petrisor, sunt din orasul barlad si sunt o persoana care se integreaza repede intr-un grup si imi place foarte mult sa lucrez in echipa. Nu imi place sa judec oamenii dupa aspectul fizic, religie, culoare S.a.m.d Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat rank 5, 84 de zile in San Fierro Paramedics Ai mai fost in [A]?: Nu Cu cine te intelegi din clan?: Momentan nu am avut ocazia de a colabora cu membrii din clan. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan puternic si nu oricine poate intra in acesta. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece eu cred ca am depus munca pentru a imi ridica contul si a face un fh bun. Daca am toate acestea, de ce sa nu fac parte si dintr-un clan puternic ? Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ! Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: []J0KER, Again, Reekool, Bordei, Nicole.
Guest LoOcK Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Pe White m-am apucat cu numele Mario, iar pe orange tot acest nume l-am avut. Varsta:18 ani. Localitate:Botosani. Ore jucate:115. Level:13 Vechime pe server:Joc pe aceasta comunitate din 2013, cu mici pauze. Link profil panel:Panel-ul nu functioneaza. Ce alte jocuri joci?:Gta V, CS:GO, ETS2. Ai fost banat vreodata?:Pe Blue cand ma apucasem, eram incepator, nu stiam nimic. Ce faci in timpul liber?:Mult sport, ies in oras cu prietenii, ma joc pe calculator. Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat obisnuit de 18 ani. Imi place sa socializez si sa ies cu prietenii in oras. Imi place sa fac glume si tin la ele pana intr-un anumit punct. Nu imi place cand cineva incearca sa ma ia la misto. In rest nu prea mai am ce sa zic. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:131 de zile, pe server-ul orange, in School Instructors. Ai mai fost in [A]?: Da, pe Orange, aproximativ 250 de zile. Se pot vedea cateva imagini pe profilul meu de forum. Cu cine te intelegi din clan?: Zooky. De ce [A] si nu alt clan?:Este un clan respectat si unit, iar pe langa asta imi place foarte mult Tag-ul. De ce crezi ca meriti in clan?Am un trecut foarte frumos pe aceasta comunitate. Am inceput sa joc destul de mult si pe server-ul White si cred ca ajuta mult activitatea mea zilnica. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Spark, Zooky, Mihail, Metatron, Plain, Sereja.
Ramsy Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 (edited) Nickname pe server (+ anterioare): Ramsy75 Varsta: Am 17 ani. Localitate: Suceava Ore jucate: 865 de ore. Level: Am level 40. Vechime pe server: Un an si 3 luni. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/Ramsy75 Ce alte jocuri joci?: LoL, CS:GO si cam atat. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat. Ce faci in timpul liber?: Nu fac prea multe in timpul liber, de obicei ies cu prietenii sau ma joc pe PC. Descrie-te pe scurt: Ma numesc Robert am 17 ani si sunt din Suceava. Sunt o fire deschisa, sociabila si glumeata in limita bunului simt. Imi place sa ma integrez in grupuri noi si sa imi fac prieteni. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Las Venturas Police Department, rank 5 cu 175 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da am mai fost. Cu cine te intelegi din clan?: Cu Agresiv, Naked, Cosmin(desi nu stiu parerea lui) Skinny27, ItzAndrei, CosmiNN... mai multe persoane. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este un clan respectat, vechi pe server si cu membrii bine alesi. De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit sa intru in clan deoarece sunt o persoana capabila sa se integreze si sunt cu bun simt. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, de obicei am 20+ ore pe saptamana. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Agresiv, ItzAndrei, CosmiNN, Skinny27, Uzzik, Essence, Naked etc. Edited March 15, 2018 by Guardian Ramsy75 1
Jasper4Life Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): Acum ma numesc Jasper, anterior - []Jasper Varsta: Am varsta de 17 ani. Localitate: Sunt din Bucuresti. Ore jucate: 355 ore. Level: 25 lv. Vechime pe server: Joc din 2015. Link profil panel: Panel picat. Ce alte jocuri joci?: Imi place sa joc cs-go, pubg si fortnite. Ai fost banat vreodata?: Nu, nu am fost. Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber ma joc samp, ies afara cu prieteni la fotball / film. Descrie-te pe scurt: Numele meu este Valentin, am 17 si sunt din bucuresti. Sunt pasionat de jocurile pe calculator si imi place sa ma uit la filme. Crec cu atare ca am cei 7 ani de acasa de aceea incerc mereu sa imi fac prieteni noi, de viitor cu care sa vorbesc si sa imi petrec timpul. Nu imi place minciunile si nici certurile. Nu sunt de acord cu playeri care se cred superiori si incearca sa ma injoseasca. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in Las Venturas Polica Departament 60 zile si rank 5. Ai mai fost in [A]?: Nu, dar imi doresc. Cu cine te intelegi din clan?: Ii stiu pe Hobbit, Andrei si Alin. Am fost cu ei in factiune si sunt niste tipi de nota 100, vad ca am ce vorbi cu ei si nu au mentalitate de 10 ani. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece in acest clan sunt doar membri care au fost acceptati cu o aplicatie, de aceea cred cu atare ca nu sunt copii de 10 ani care fac spam si altele. Vreau sa am cu cine sa vorbesc si sa glumesc. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt un baiat cu bunul simt, al lv 25 si cred ca este si un loc pentru mine acolo. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Hobbit, Andrei, AlexCM, Alexutz, Anreiii.
Unik Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): .Unik (Kzimo nume anterior) Varsta: Am 21 de ani. Localitate: Locuiesc in Dorohoi. Ore jucate: am 700 de ore jucate. Level: 31. Vechime pe server: Am aproximativ 2 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bu...o/profile/.Unik Ce alte jocuri joci?: Joc SA-MP si fifa. Ai fost banat vreodata?: Nu. Ce faci in timpul liber?: Ies cu prietenii in oras. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana foarte sociabila, imi place sa leg noi prietenii in fiecare zi, daca se poate, sunt glumet (am o limita a glumelor, totusi), imi place sa duc pana la capat ce-mi propun, nu las nimic balta. Sunt un prieten loial si imi place munca in colectiv, iar ceea ce nu-mi place sunt persoanele ce se cred superioare (cu sau fara motiv) Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in factiunea Taxi Las venturas, am avut rank 5 si 59 de zile. Ai mai fost in [A]?: Nu. Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Kzimo si .Marius. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece clanul [A] este cel mai respecat clan si totodata vreau sa-mi fac si prieteni noi. De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece sunt o persoane cu bunul simt, tin la glume si sunt serios cand trebuie. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu Kzimo, .Marius, Kaky, Athos si Rage.
GetYouAlive. Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Nickname pe server (+ anterioare): GetYouAlive, nu am avut alt nume. Varsta: Am 16 ani. Localitate: Sunt din Suceava. Ore jucate: Am 1892 de ore jucate. Level: Detin level 40. Vechime pe server: Vechimea mea pe server este in jur de 3 ani. Link profil panel: http://whitepanel.bugged.ro/profile/GetYouAlive Ce alte jocuri joci?: Pe langa SA:MP mai joc si Counter-Strike: Global Offensive. Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata. Ce faci in timpul liber?: In timpul meu liber stau la calculator, ocupandu-ma cu site-uri. Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa si o fire amuzanta dar serioasa atunci cand este cazul. Am spirit de echipa si imi place sa ma gandesc la viitor rezolvandu-mi toate problemele din timp. Sunt respectuos si imi place sa incerc mereu lucruri noi. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Las Ventura avand rank 5 si 161 de zile. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost in Alliance. Cu cine te intelegi din clan?: Cu mai multe persoane, spre exeplu: Bobillho, TheNigglet, Mihnea, Pustanu, Kuweit, Faithen, Ahrix., TulentO, etc. De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este cel mai respectat clan de pe server. Consider ca acest clan mi-se potriveste foarte bine. De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece sunt o fire calma, sociabila si cu simtul umorului pana in limita bunului simt. Consider ca ma voi adapta alaturi de membri clanului perfect deoarece ii cunosc pe majoritatea fiind niste persoane superbe. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, in general fac chiar si mai mult. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi: Ma inteleg cu majoritatea deoarece imi place sa las loc de "buna ziua" pe oriunde ma duc.
Dariius Posted March 15, 2018 Posted March 15, 2018 Nickname pe server (+ anterioare):Darius, iar cele anterioare au fost: .Darius.,Dari.XD, Blaster[]. Varsta:16 ani. Localitate:Craiova. Ore jucate:1600. Level:40. Vechime pe server:Darius. Link profil panel:.http://whitepanel.bu.../profile/Darius Ce alte jocuri joci?:Joc doar SAMP. Ai fost banat vreodata?:Nu. Ce faci in timpul liber?: In timpul limber ori ies cu prietenii pe afara la un suc ori ma joc SAMP. Descrie-te pe scurt::Ma numesc Darius, am 16 ani si locuiesc in Craiova. Pe viitor as vrea sa dau la facultatea de medicina deoarece imi place foarte mult sa ajut oamenii. Hobbyuri-le mele sunt: sa ma dau cu placa pe zapada, sa conduc si sa creez moduri pentru samp. Ca orice om am si calitati cat si defecte, unele din claitatile mele sunt: respectul, calmul, seriozitatea cat si simtul umorului cand este cazul, insa despre defecte nu as vrea sa vorbesc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:100 de zile, rank 5. Atat stau in toate factiunile. Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost o singura data. Cu cine te intelegi din clan?: Hobbit, Elena, RobinAlex., Niro, Clever si multi altii. De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece este o organizare care m-a lasat marcat, imi place ca membrii sunt seriosi si foarte ok. De ce crezi ca meriti in clan?:Deoarece am destule ore jucate, am un trecut frumos pe server si un comportament decent. Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, joc aproximativ 25 ore. Enumera cativa playeri de pe server cu care te intelegi:Again, Adelin, , ReeKool, Nicole, Andrew, iCristiaNAdv, Valentin., Daniel, Formidable, SkanDal.,
Cosmin Alliance Posted March 15, 2018 Author Posted March 15, 2018 Playerii acceptati sunt urmatorii: Tzepy quijote[] lordniko sbe Panda. gladios. mR.LegacY oleg shaganel mario .unik getyoualive []denis. poate apollo[] leave. alessandro. Majoritatea ce ati fost respinsi ati fost din diferite motive, spre exemplu: - Putine zile in factiuni - A trecut foarte mult timp de cand ati stat mult intr-o factiune. - Level mic - Greseli gramaticale frecvente. - Putine ore jucate in ultima perioada.
Recommended Posts