Jump to content

Update for PD  

242 members have voted

1. 1. Doriti ca sistemul de DispatchChecker sa fie introdus in server?

• Da
      160
    • Nu-mi pasa
      24
    • Nu
      8
    • Te rog, Shad0w!!
      50

Recommended Posts

Posted

BUG: cand dai /cf, nu ii pune si cuff aparent, am aici un video cu bugul, fix in ultimele secunde se poate observa bug-ul.

Jucatorul era pe G, dar serverul încă nu a procesat datele, după cum ai văzut înainte de /cf checkpointul era lângă HPV, înseamnă că jucătorul încă nu era pe G.
Posted

Jucatorul era pe G, dar serverul încă nu a procesat datele, după cum ai văzut înainte de /cf checkpointul era lângă HPV, înseamnă că jucătorul încă nu era pe G.

ciudat, asa dadeam si pe cop cmd-ul lu gumball si tot mergea, meh, data viitoare ma mai multa rabdare

Posted (edited)

Folositor, dar putin cam complex! GJ pentru munca depusa!

putin.. scz ))))

P.S

Dar +1, dc nu? :c

Frumos.

Thx!

Edited by Kristyan
Posted

Salut, apreciez faptul că ai muncit foarte mult chit că ai făcut modul de la 0 sau că l-ai luat de la gumball și l-ai prelucrat. Se vede că ai muncit foarte mult, ai multe comenzi în plus și este bine gândit. Însă are un bug, acordă wanted fără ca politistul ce foloseste să scrie comanda. (am văzut de câteva ori pe /d că se cerea clear pentru așa ceva). În rest e ok, felicitări!

Posted

Salut, apreciez faptul că ai muncit foarte mult chit că ai făcut modul de la 0 sau că l-ai luat de la gumball și l-ai prelucrat. Se vede că ai muncit foarte mult, ai multe comenzi în plus și este bine gândit. Însă are un bug, acordă wanted fără ca politistul ce foloseste să scrie comanda. (am văzut de câteva ori pe /d că se cerea clear pentru așa ceva). În rest e ok, felicitări!

Mersi mult. Referitor la bug zici de un membru, ori de mai mulți? Ce wanted îi acordă? S-a executat o comandă înainte de bug?

P.S.

Scrie te rog fara 'Comic Sans MS'

Posted

Mersi mult. Referitor la bug zici de un membru, ori de mai mulți? Ce wanted îi acordă? S-a executat o comandă înainte de bug?

P.S.

Scrie te rog fara 'Comic Sans MS'

Cu plăcere, mai mulți membrii. La cop attack parcă a dat kamikaze și bănuiesc că altceva înafară de /so, /sms, /r, /c și alte comenzi de bază nu cred că s-au folosit.

Posted (edited)

Cu plăcere, mai mulți membrii. La cop attack parcă a dat kamikaze și bănuiesc că altceva înafară de /so, /sms, /r, /c și alte comenzi de bază nu cred că s-au folosit.

A folosit /ca ID si a dat kamikaze?? wut?

Edited by Kristyan
Posted

A folosit /ca ID si a dat kamikaze?? wut?

Da, așa. Nici eu nu știu cum dar am văzut după că cereau pe /d „clear ID , bug in cop cmd”.

Posted

Da, așa. Nici eu nu știu cum dar am văzut după că cereau pe /d „clear ID , bug in cop cmd”.

Dude, nu există așa bug. Am testat CopCMD-ul de o lună înainte să-l public, am întrebat pe alți jucători ce au și ei cmd-ul, am verificat codul, nu are nimic ieșit din comun. De să fi fost mai mulți jucători cu acest bug era să am o grămadă de reply / PM pe forum, fiindcă cop attack se dă foarte des.

Posted

Dude, nu există așa bug. Am testat CopCMD-ul de o lună înainte să-l public, am întrebat pe alți jucători ce au și ei cmd-ul, am verificat codul, nu are nimic ieșit din comun. De să fi fost mai mulți jucători cu acest bug era să am o grămadă de reply / PM pe forum, fiindcă cop attack se dă foarte des.

„Dude”, de unde să știu eu ce reply-uri sau PM-uri primești tu, eu doar ți-am zis ce am văzut pe /D.

Hai T/C că nu ajungi nicăieri dacă nu ești capabil să înțelegi ce ți se zice.

Posted (edited)

nu ești capabil să înțelegi ce ți se zice.

)) Ai văzut pe /d oameni incapabili să instaleze un mod, deși am explicat cum se instalează, ori au modificat ei ceva, ori nu e CopCMD-ul meu. Si am zis că "era" să primesc PM-uri, nu că "n-am" primit PM-uri. T/C

Edited by Kristyan
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp