Ramzes Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 xx xx x xxx x ------------ xx Foarte frumos, felicitari! Quote
H. Al3xandru Posted March 26, 2018 Author Posted March 26, 2018 (edited) Nu mai schimba culorile cu hue. Ce hue ? )) E brush pe color doge și nu schimb cu hue pentru că își pierde din acel light, dacă te referi la avatarul gif cu royal69 este rectangle pe overlay opacity mic . Edited March 26, 2018 by H. Al3xandru Quote
mKazY Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 mda ksf am revenit x the adorrrrr ;* plus unu fratelemeu :*:*::* 1 Quote
H. Al3xandru Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 nuj ce plm dar mie că m-am cam plictisit =)) dați-mi stockuri sadice în pm hahahahahaha acum inainte Quote
Ramzes Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 nuj ce plm dar mie că m-am cam plictisit =)) dați-mi stockuri sadice în pm hahahahahaha acum inainte Sunt din CS? Good job :D Quote
mKazY Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 nuj ce plm dar mie că m-am cam plictisit =)) dați-mi stockuri sadice în pm hahahahahaha acum inainte mammmmmăăăăăăăăă alexeeeeee cum aratăăă gggg <3 Quote
H. Al3xandru Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 (edited) hai sa fim sadici toty <3 xxxx xxx xx + another Edited April 21, 2018 by H. Al3xandru 1 Quote
mKazY Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 hai sa fim sadici toty <3 xxxx xxx xx + another mai aveam putin si desenam o inimioara pe ecran te pupa sefa taaaaaaa super frum ca samancele dp metin :wub: :wub: <_< <_< :wub: :wub: wrng 1 Quote
H. Al3xandru Posted April 21, 2018 Author Posted April 21, 2018 mai aveam putin si desenam o inimioara pe ecran te pupa sefa taaaaaaa super frum ca samancele dp metin :wub: :wub: <_< <_< :wub: :wub: wrng samancele nu mai sunt de durata eus gay Quote
mKazY Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 samancele nu mai sunt de durata eus gay deci practic pot să uit de fantezii Quote
Cyclops Posted April 22, 2018 Posted April 22, 2018 Lucrezi frumos, imi poti face si mie un avatar? :) Dau +. Quote
H. Al3xandru Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 xxx xx x x cea cu mickey mouse e de la 0 x xxx xx xx @mkazy te iubesc Quote
Luchian Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Pe unele lucrări se vad ca sunt prea încărcate cu efecte și din cauza asta pierd calitatea lor, încearcă sa mai Simplifici din blur in rest sunt frumoase GJ Quote
H. Al3xandru Posted May 27, 2018 Author Posted May 27, 2018 (edited) Pe unele lucrări se vad ca sunt prea încărcate cu efecte și din cauza asta pierd calitatea lor, încearcă sa mai Simplifici din blur in rest sunt frumoase GJ Nu am lucrări neclare, niciodată nu încarc cu particles, mereu sunt atent la claritate și dacă nu sunt mulțumit șterg, din contră chiar nu îmi place faptul că unele lucrări se încarc prea mult la asta într-adevăr te chiorăști puțîn dar din cauza textului că e alb pe gălbui, în rest îți recomand să folosești alt browser pentru că după cum am spus, nu am lucrări neclare :D Deasemenea sunt sigur că nu are legătură blurul meu, până la urmă e unul dintre cel mai bun de pe ind*un*i, îți pot confirmă și designerii de acolo. Sau mă rog poate depinde de fiecare blur dacă e neclar sau nu )) dar al meu nu e . Cheers Edited May 27, 2018 by H. Al3xandru Quote
PoWerreD Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Frumoase, nu am ce sa zic. Daca vrei te astept cu o parere si la portofoliul meu! Quote
xSnow. Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 aici puteai sa lucrezi putin mai mult la text, din cate vad, liniile nu sunt chiar drepte, au niste zimti xxdaca te uiti atent x astea s cele mai rele din ultimele postate, prima n are nici o noima nu mai folosi windu si 3d effect prea des, 3d effect da bine pe un avatar alb negru, ai putea incerca asta, sa pui un gradient alb negru si sa bagi 3d effect xxpe astea mergeau un exposure inchis rau si dupa sa il stergi cu un brush negru la mijloc, iti dadea un efect blanao in rest kw Quote
H. Al3xandru Posted May 31, 2018 Author Posted May 31, 2018 first for all, asa am vrut sa fie prima lucrare, e de la 0 si sigur nu lasam dreptunghiuri-le cu varfurile alea, mergeau niste umbre la ele dar l-am lasat asa, efecte nu mergea pe text, am vrut cat mai simplu. x astea is lucrari vechi de 6-5 luni cred, daca nu ma insel le-am mai postat prin portofoliu, la prima insa a iesit imaginea prea bombitza, nu am avut de ce sa nu o pun :D cat despre ultimele 3, nuj ce-i aia wind :)) 3d-ul pe alb negru e deja old-school, nu ms Quote
mKazY Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 csf paletăăăăăă du-te că tu furi tot design-ul dp comunitate și nu-i corect 1 Quote
Recommended Posts