Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu mai schimba culorile cu hue.

Ce hue ? )) E brush pe color doge și nu schimb cu hue pentru că își pierde din acel light, dacă te referi la avatarul gif cu royal69 este rectangle pe overlay opacity mic .

Edited by H. Al3xandru
  • 3 weeks later...
Posted

nuj ce plm dar mie că m-am cam plictisit =)) dați-mi stockuri sadice în pm hahahahahaha

acum

ahi9yLO.jpg

inainte

guPy4Ew.jpg

Sunt din CS? Good job  :D

Posted

nuj ce plm dar mie că m-am cam plictisit =)) dați-mi stockuri sadice în pm hahahahahaha

acum

ahi9yLO.jpg

inainte

guPy4Ew.jpg

mammmmmăăăăăăăăă alexeeeeee cum aratăăă

gggg <3

Posted

hai sa fim sadici toty <3

K43sqnb.pngxPjhNYmS.pngxAsNuQob.pngxafTlBx4.pngxIT3gedB.png

NtuFKaJ.pngxDdJzOeu.pngxWpA1YPi.pngxCJYFzba.png

dD9mR5V.pngx91dL7bg.pngxg7bqSFn.png

+ another

iB0P1ra.png

mai aveam putin si desenam o inimioara pe ecran

te pupa sefa taaaaaaa

super frum ca samancele dp metin  :wub:  :wub:  <_<  <_<  :wub:  :wub:

wrng

• Upvote 1
Posted

mai aveam putin si desenam o inimioara pe ecran

te pupa sefa taaaaaaa

super frum ca samancele dp metin  :wub:  :wub:  <_<  <_<  :wub:  :wub:

wrng

samancele nu mai sunt de durata eus gay

• 1 month later...
Posted

Pe unele lucrări se vad ca sunt prea încărcate cu efecte și din cauza asta pierd calitatea lor, încearcă sa mai Simplifici din blur in rest sunt frumoase ❤️ GJ

Posted (edited)

Pe unele lucrări se vad ca sunt prea încărcate cu efecte și din cauza asta pierd calitatea lor, încearcă sa mai Simplifici din blur in rest sunt frumoase ❤️ GJ

Nu am lucrări neclare, niciodată nu încarc cu particles, mereu sunt atent la claritate și dacă nu sunt mulțumit șterg, din contră chiar nu îmi place faptul că unele lucrări se încarc prea mult

la asta dhLnlap.png într-adevăr te chiorăști puțîn dar din cauza textului că e alb pe gălbui, în rest îți recomand să folosești  alt browser pentru că după cum am spus, nu am lucrări neclare :D Deasemenea sunt sigur că nu are legătură blurul meu, până la urmă e unul dintre cel mai bun de pe ind*un*i, îți pot confirmă și designerii de acolo. Sau mă rog poate depinde de fiecare blur dacă e neclar sau nu )) dar al meu nu e . Cheers

Edited by H. Al3xandru
Posted

S52BxSN.png aici puteai sa lucrezi putin mai mult la text, din cate vad, liniile nu sunt chiar drepte, au niste zimti xxdaca te uiti atent

iedNgQh.pngxgAn3epX.png astea s cele mai rele din ultimele postate, prima n are nici o noima

nu mai folosi windu si 3d effect prea des, 3d effect da bine pe un avatar alb negru, ai putea incerca asta, sa pui un gradient alb negru si sa bagi 3d effect

DvGjzBy.pngxVPmeRa5.pngxUTgq6vm.pngpe astea mergeau un exposure inchis rau si dupa sa il stergi cu un brush negru la mijloc, iti dadea un efect blanao

in rest kw

Posted

first for all, asa am vrut sa fie prima lucrare, e de la 0 si sigur nu lasam dreptunghiuri-le cu varfurile alea, mergeau niste umbre la ele dar l-am lasat asa, efecte nu mergea pe text, am vrut cat mai simplu. 

iedNgQh.pngxgAn3epX.png astea is lucrari vechi de 6-5 luni cred, daca nu ma insel le-am mai postat prin portofoliu, la prima insa a iesit imaginea prea bombitza, nu am avut de ce sa nu o pun :D

cat despre ultimele 3, nuj ce-i aia wind :)) 3d-ul pe alb negru e deja old-school, nu ms

• 4 weeks later...