Jump to content

Recommended Posts

Posted

eh, asta e. Data viitoare te bat  :wub:

Mai vedem :)))))

Am timp :)) 

Am ioncercat un nou blur, ce parere aveti : sQFqzmd.jpg rCYMcYv.jpg PJWUvso.jpg

se vede mișto acel darker color

Posted

Decat sa pui un text asa simpu mai bine nu il pui, dupa ce termini un avatar pune un layer cu sharpen pe 30%-40% opacity.

#KW.

Mereu pun sharpen.

Am pus text pt ca erau facute la cerinte..

E ce trebuie, good job.

Mersi
Posted (edited)

new // y597pOe.jpgj3RMF6J.jpgECCa1ET.jpgkSo1dVB.jpg

Frumoase dar cam mult light

new // 3yL5dKC.jpg4i07jfM.jpgMsyjtmH.jpgQJdB6DT.gifxzROZSY.jpg

Mai ai de lucrat la text, zic de prima si ultima creatie, 4 sfaturi:

1) Din textul secundar ai putea sa scazi din opacity si sa arate, hmm, cam asa OnaQ8dp.png

2) Textul principal ai putea sa-l lasi mai mic zic.. 

3) Prima creatie nu stiu ce i-ai facut, insa e frt neclara, de asemenea si restul, poti incerca un sharpen, dar nu cu opacity maxim, cat consideri, iar dupa sa bagi un blur cat de cat sa acopere 

liniile.

4) In legatura cu al 4-lea avatar, mai scade din darker color.

Tot ce pot zice e sa nu pui un filtru si sa zici ca gata, asa il las, mai modifica-l si tu, mai baga exposure -> offset dupa care poti schimba -> gamma correction.

Succes, kw.

Edited by mKazY
Posted

Frumoase dar cam mult light

Mai ai de lucrat la text, zic de prima si ultima creatie, 4 sfaturi:

1) Din textul secundar ai putea sa scazi din opacity si sa arate, hmm, cam asa OnaQ8dp.png

2) Textul principal ai putea sa-l lasi mai mic zic.. 

3) Prima creatie nu stiu ce i-ai facut, insa e frt neclara, de asemenea si restul, poti incerca un sharpen, dar nu cu opacity maxim, cat consideri, iar dupa sa bagi un blur cat de cat sa acopere 

liniile.

4) In legatura cu al 4-lea avatar, mai scade din darker color.

Tot ce pot zice e sa nu pui un filtru si sa zici ca gata, asa il las, mai modifica-l si tu, mai baga exposure -> offset dupa care poti schimba -> gamma correction.

Succes, kw.

Mersi de sfaturi, o sa tin cont! 

Posted

Arata bine, ce fonturi ai folosit in toate? Poti sa le enumeri pls

Nu mai tin minte ce fonturi am folosit in toate.. dar iti poze zice cateva. : Mustang, Streamster, Bluefish si JaneAusten. Acestea le folosesc cel mai des!