mKazY Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 eh, asta e. Data viitoare te bat :wub: Mai vedem :))))) Am timp :)) Am ioncercat un nou blur, ce parere aveti : se vede mișto acel darker color Quote
MihneaZkw Posted April 8, 2018 Author Posted April 8, 2018 gg, mai lucreaza la text, in rest e ok Incerc, multumesc de sfat Quote
MihneaZkw Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 Frumos! Nu imi faci si mie 1? Mersi, lasa-mi PM new // 1 Quote
Hiroto Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Decat sa pui un text asa simpu mai bine nu il pui, dupa ce termini un avatar pune un layer cu sharpen pe 30%-40% opacity. #KW. Quote
Ramzes Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Mersi, lasa-mi PM new // E ce trebuie, good job. Quote
MihneaZkw Posted April 10, 2018 Author Posted April 10, 2018 Decat sa pui un text asa simpu mai bine nu il pui, dupa ce termini un avatar pune un layer cu sharpen pe 30%-40% opacity. #KW. Mereu pun sharpen. Am pus text pt ca erau facute la cerinte.. E ce trebuie, good job.Mersi Quote
mKazY Posted April 13, 2018 Posted April 13, 2018 (edited) new // Frumoase dar cam mult light new // Mai ai de lucrat la text, zic de prima si ultima creatie, 4 sfaturi: 1) Din textul secundar ai putea sa scazi din opacity si sa arate, hmm, cam asa 2) Textul principal ai putea sa-l lasi mai mic zic.. 3) Prima creatie nu stiu ce i-ai facut, insa e frt neclara, de asemenea si restul, poti incerca un sharpen, dar nu cu opacity maxim, cat consideri, iar dupa sa bagi un blur cat de cat sa acopere liniile. 4) In legatura cu al 4-lea avatar, mai scade din darker color. Tot ce pot zice e sa nu pui un filtru si sa zici ca gata, asa il las, mai modifica-l si tu, mai baga exposure -> offset dupa care poti schimba -> gamma correction. Succes, kw. Edited April 13, 2018 by mKazY Quote
MihneaZkw Posted April 13, 2018 Author Posted April 13, 2018 Frumoase dar cam mult light Mai ai de lucrat la text, zic de prima si ultima creatie, 4 sfaturi: 1) Din textul secundar ai putea sa scazi din opacity si sa arate, hmm, cam asa 2) Textul principal ai putea sa-l lasi mai mic zic.. 3) Prima creatie nu stiu ce i-ai facut, insa e frt neclara, de asemenea si restul, poti incerca un sharpen, dar nu cu opacity maxim, cat consideri, iar dupa sa bagi un blur cat de cat sa acopere liniile. 4) In legatura cu al 4-lea avatar, mai scade din darker color. Tot ce pot zice e sa nu pui un filtru si sa zici ca gata, asa il las, mai modifica-l si tu, mai baga exposure -> offset dupa care poti schimba -> gamma correction. Succes, kw. Mersi de sfaturi, o sa tin cont! Quote
Anakin. Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Arata bine, ce fonturi ai folosit in toate? Poti sa le enumeri pls Quote
MihneaZkw Posted April 15, 2018 Author Posted April 15, 2018 Arata bine, ce fonturi ai folosit in toate? Poti sa le enumeri pls Nu mai tin minte ce fonturi am folosit in toate.. dar iti poze zice cateva. : Mustang, Streamster, Bluefish si JaneAusten. Acestea le folosesc cel mai des! Quote
Recommended Posts